| Bio | |
|
+36☆Linda☆ Hiroko.// ceneash LastQQQ Gabita h3llo. Umike ...Reila*~ Rina Yutaka Tenshi ~Hanami~ keiko6088 Taya Matsu[Yo] Miyuki. Seta Murasaki^^M.I. Geisha enChi geisha_killen Hoshii GvauZas Yuruga Seigi silke_silke Hoshi kakava. Strife KyoAishiteImasu kybolie Toshi Neko-chan Noru-chan Kajitoku Sulli. 40 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| |
| |
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 27th 2009, 14:20 | |
| Reita kartais toks panašus į Ruki... Turiu omeny Seigi įdėtą antrą foto^^ O trečioj plaukuosena nuostabi :bravo: | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 27th 2009, 14:24 | |
| Otanjoubi omedetou, Reita-kun!!!Aishiteru *3* :flowers: :flowers: :flowers: :cracker: :cracker: :cracker: :disco: :disco: :disco: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :happy: :happy: :hanabi: :hanabi: :hanabi: :yeahh: :yeahh: :yeahh: :lol: :lol: :happy2: :happy2: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :rose: :rose: :rose: :romance: :romance: :socute: :socute: :thankyou: :thankyou: :pu: :pu: B-day proga ^3^ | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 27th 2009, 15:25 | |
| Otanjoubi omedetou Nebetraumok sau galvos Bassu! :konfeti: :cracker: :flowers: :cracker: :happy2: :omedeto: :cheers: :omedeto: :romance: :omedeto: :cracker: :konfeti: :flowers: :cracker: :happy2: :romance: :flowers: | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 28th 2009, 19:11 | |
| OMG Reitos ir mano tecio gimtadieniai tapacia diena! :blush1: that must be fate! hei hei! Happy B-day! :flowers: | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 29th 2009, 06:55 | |
| woaaaah O_O" Gazettukų B-day kovo 10d o mano 12d xDDD Netoli, netoli... :pu: :smug: | |
|
| |
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 2nd 2009, 18:36 | |
| koks man reita kawaii jis toks drovus ir panasiai niekados neissidirbinei (perdaug) nors visai norecia :balloon: :balloon: :balloon: :balloon: :atsui: | |
|
| |
enChi ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius. Pranešimų skaičius : 82 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Gazerock listener!x3 Išskirtinis Bruožas: 'Ką sakei?' Super Galia: Kad negalinga aš.XD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 16th 2009, 12:21 | |
| Man Reitos akys labai gražios. :balloon: | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 3rd 2009, 08:58 | |
| yey rei rei be nosebando dabar tereikia atsikratyti butelio ir pamatysim jo nosi XDXDXD | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 3rd 2009, 15:10 | |
| Rukis taip... taip... žemiškai atrodo. XDDD | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 16th 2009, 21:37 | |
| keiko6088, tai kad per ta buteli vistiek nk nesimato... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 18th 2009, 10:02 | |
| na taip nesimato XD bet vistiek jis be nosebando :balloon: :balloon: | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 18th 2009, 16:43 | |
| - Seta rašo:
- Ok ta foto (reita be nosebando) manyciau yra fake del nevienodai pasiskirsciusio "triuksmo" ant jo veido :wary: dabar yra daug gerai piesianciu zmogu todel nesunku viska "Uzpiesti" bet nesipykime...
Dar vienas įrodymas, kad čia FAKE foto : NoseBand'o "likučiai" ; DD | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 18th 2009, 17:16 | |
| - Tenshi rašo:
- Seta rašo:
- Ok ta foto (reita be nosebando) manyciau yra fake del nevienodai pasiskirsciusio "triuksmo" ant jo veido :wary: dabar yra daug gerai piesianciu zmogu todel nesunku viska "Uzpiesti" bet nesipykime...
Dar vienas įrodymas, kad čia FAKE foto :
NoseBand'o "likučiai" ; DD Dar kartą įrodei, kad esi pastabumo princesė. XDDD :balloon: | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 18th 2009, 18:55 | |
| Shita nutrauka tai ishvis, didziausias fake, tik aklas galetu patiket, kad chia Reit'os nosis | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 18th 2009, 19:24 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 19th 2009, 13:34 | |
| na as maciau kad prie tos notraukos buvo parasyta kad taip tikriausiai atrodytu reita jei nenesiotu nosebando (na tai taip tai ir yra fake bet jisai ir buvo tam padarytas) :tongue: :tongue: :tongue: | |
|
| |
Yutaka ~Shatei~
Age : 32 Miestas : Kretinga/Klaipėda Pranešimų skaičius : 30 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kolkas nėra pareigų xDDD Išskirtinis Bruožas: Balsas xDDD Super Galia: Žudomas juokas xDD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 1st 2009, 16:49 | |
| Mano dievas :atsui: Aš ji taip dievinų. :singer: Aš noriu nuo jo vaikų *eilinis sakinys ne į temą xD * o gal į temą ? * | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 1st 2009, 17:55 | |
| Na gal dėl vaiko tai per gerai. : DD Visos jaučiu norėtų vaikų nuo GazettŲ. XDD | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 2nd 2009, 10:02 | |
| Nors man Reita ir patinka, bet as vaiku nenoriu Kaip vinas fainas bicas yra pasakes ''Reikia iszudyti visus badaujancius vaikus!'' nu ce nerimtai bet vaikai yra rakstis sikn*j | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 2nd 2009, 10:53 | |
| Na manau, kad tu tik dabar taip sakai, retai kad norima vaikų tokiam amžiui. Po kokių 10 metų greičiausiai kad užsinorėsi. XDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 2nd 2009, 11:42 | |
| Ir 10 metu nereikes, gal 3 ar 4 uzteks, ash tai noriu vaiku, zinoma ne dabar, bet po kokiu 5 metu, tai tikrai :) | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
| |
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 2nd 2009, 18:52 | |
| Aš tai dabar nenoriu ir suprantu, kad tai normalu. Vėliau norėsiu. : > | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugsėjis 2nd 2009, 19:52 | |
| Ne, man to nebus , nes mane vaikai megsta ir jie pradeda ziauriai uzknisti po 2h ir tokie vaiku dabojimai man atsitinka per daznai, kad juos pamegciau, ir seip kaip pagavju yra tik ikyrus vaikai ir tokie vaikai kaip as (nieko verti) ir sita nuomone jau turiu nuo tada kai pirmaja barbe gavau Seip labai noreciau, kad kasnors mano nuomone pakeistu, bet pasibags taip kad turesiu del seimos ivaizdzio susilaukti ju ir susigadinusi gyvenima pasikarti | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bio | |
| |
|
| |
| Bio | |
|