| Bio | |
|
+36☆Linda☆ Hiroko.// ceneash LastQQQ Gabita h3llo. Umike ...Reila*~ Rina Yutaka Tenshi ~Hanami~ keiko6088 Taya Matsu[Yo] Miyuki. Seta Murasaki^^M.I. Geisha enChi geisha_killen Hoshii GvauZas Yuruga Seigi silke_silke Hoshi kakava. Strife KyoAishiteImasu kybolie Toshi Neko-chan Noru-chan Kajitoku Sulli. 40 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
silke_silke ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 63 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 27th 2008, 11:19 | |
| :cracker: :konfeti: su gimtadieniu Reita :konfeti: :cracker: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: :omedeto: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 27th 2008, 19:00 | |
| Eina sau....o me dar ji shiandien neryskiai sapnavo...aka nuotraukos pavidalu XDD O pasirodo jo gimshe XD :atsui: Hahahahahahhahaha Tanjoubi Omedetou!!! :happy2: :romance: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Bio Liepa 13th 2008, 14:11 | |
| Man tai Reita toks kawaii ir juokingas :inlove: :m-bata: Kai per NLSG backstage pliurpia... O kai pradejo "grot" (man lb primene dauzyma) su nzn kaip vadinas, sakykim dideliu smuiku :hate: tai luzau is juoko ir vis su savo: Hei! XD o paskui dar ir raumenukus pademonstravo :inlove: O kai groja solo bass partija mmm... :bravo: | |
|
| |
Yuruga ~Shatei~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 78 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Laikinai bedarbė, nes neatsispyre kerincioms Uruhos kojoms O_O (bet labai nepergyvena xD) Išskirtinis Bruožas: Plinta kaip maras! xD Super Galia: Pink power overdrive xD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 12th 2008, 21:17 | |
| ZIU ZIU, ka dievas Yuruga rado!!! Lenkites man zemai, pristatau Jums Reita be bandanos! :evil: | |
|
| |
GvauZas ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 11 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 13th 2008, 08:16 | |
| tai tas sniuras bandana vadinas? kam jis ji nesioja? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 13th 2008, 10:35 | |
| XDDDDDDDDDDDDDDD
įvaizdis čia jo. kaip jisai pats sakė jisai jaučiasi ne savimi per live'us be tos bandanos, ar šniūro kaip tu jį vadini :DDDD | |
|
| |
Yuruga ~Shatei~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 78 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Laikinai bedarbė, nes neatsispyre kerincioms Uruhos kojoms O_O (bet labai nepergyvena xD) Išskirtinis Bruožas: Plinta kaip maras! xD Super Galia: Pink power overdrive xD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Rugpjūtis 13th 2008, 10:51 | |
| Pabandykit reita su sniuriu isivaizduot xDDDD skalbiniu virve xDDD Bandana ten. ne sniuras xDDD | |
|
| |
Hoshii ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 24th 2008, 15:08 | |
| Reita.,..kazhkodel man blogiukas atrodo .. bet taip nice..:inlove: ... ir shiaip man laaabi patinka kaip jis Bosine gitara groja..... :inlove: ... | |
|
| |
geisha_killen ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Uruha's bed warmer. :3 Išskirtinis Bruožas: I'm the orgasm of the world. xDD Super Galia: Suck blood to live. xDDD
| Temos pavadinimas: Reita Spalis 30th 2008, 16:46 | |
| O jis ir su sniuru gerai atrodytu! :m-bata: Seip ji nerealiai graziai sutvarke Leech klipe, dievinu naujaja jo apranga :bravo: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Spalis 30th 2008, 17:11 | |
| - Citata :
- Seip ji nerealiai graziai sutvarke Leech klipe
Jep, tik, kad jo ten beveik nerodo, vargsai su Kai liko 3 plane... | |
|
| |
geisha_killen ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Uruha's bed warmer. :3 Išskirtinis Bruožas: I'm the orgasm of the world. xDD Super Galia: Suck blood to live. xDDD
| Temos pavadinimas: Reita Spalis 30th 2008, 17:33 | |
| As pavyzdziui ir Uruha-sama ne per daugiausiai ten maciau... :worried: Bet bent kiek is nuotrauku maciau, tai jis labai graziai atrodo. :smiling: | |
|
| |
enChi ~Shatei~
Age : 30 Miestas : Vilnius. Pranešimų skaičius : 82 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Gazerock listener!x3 Išskirtinis Bruožas: 'Ką sakei?' Super Galia: Kad negalinga aš.XD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Lapkritis 3rd 2008, 10:08 | |
| Nu leech, tai man kažkaip Reita, Kai ir Uruha likę 3-čiam plane :OMFG: ten aš labiausiai pastebiu Rukį ir Aoi :buuh: Reitos tik bosą matau :weeee: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Lapkritis 3rd 2008, 17:37 | |
| As tai Uruha kazkaip matau besisukinejanti prie Rukio :tongue: - Nen'Ichi rašo:
- Reitos tik bosą matau :weeee:
Aha... :weeee: :weeee: :weeee: | |
|
| |
enChi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Gazerock listener!x3 Išskirtinis Bruožas: 'Ką sakei?' Super Galia: Kad negalinga aš.XD
| Temos pavadinimas: Re: Bio Lapkritis 4th 2008, 16:43 | |
| Kokia didele neteisybė :weeee: Turėtų visus po lygiai rodyt :weeee: Juk kiekvienas iš Gazetto turi fanų :weeee: :buuh: | |
|
| |
Geisha ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 2 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Bio Lapkritis 13th 2008, 17:02 | |
| - Nen'Ichi rašo:
- Kokia didele neteisybė :weeee:
Turėtų visus po lygiai rodyt :weeee: Juk kiekvienas iš Gazetto turi fanų :weeee: :buuh: PRITARIU TAU!! Taip tikrai yra neteisinga :weeee: | |
|
| |
Hoshii ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Lapkritis 13th 2008, 17:59 | |
| o man kazhkodel ...wis wien fainai ...nors ten beweik ju ir nera... bet kazhkuo kitoks pw... na ..o jo apranga tai tikrai nice.... :rose: ... | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Lapkritis 14th 2008, 22:40 | |
| Reita nauja bosa isigijo? | |
|
| |
enChi ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Lapkritis 17th 2008, 15:44 | |
| Kad kitoks PV tai pritariu :atsui: Bet tikėkimės kad kitam PV jie labiau save parodys :balloon: O del Reitos boso nežinau, gal ir naujas :uh-oh: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Lapkritis 19th 2008, 15:09 | |
| Maciau per [Burst into a Blaze] toks baltas ir didelis... XD Ale ir radau apie ka rasyt - gitaras... :blush2: :gomen: | |
|
| |
Murasaki^^M.I. ~Shatei~
Age : 29 Miestas : GB Pranešimų skaičius : 22 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Bio Gruodis 14th 2008, 00:57 | |
| Reita ///.O :bravo: Nors jį labai mažai rodo Leech'e :buuh: Ir nors man pirmoj vietoj jų sugebėjimai, ir dar nors Reita my fav iš Gazetto. :inlove: P.S. Iš dalies pritariu En'Chi, kad turėtų rodyt juos visus po vienodai ir,kad kiekvienas narys turi fanų. :worried: Reita priskiria save Leopardui :lol: Sugoooi Bishonen :happy: | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 18th 2009, 15:56 | |
| Ok ta foto (reita be nosebando) manyciau yra fake del nevienodai pasiskirsciusio "triuksmo" ant jo veido :wary: dabar yra daug gerai piesianciu zmogu todel nesunku viska "Uzpiesti" bet nesipykime... ok prie esmes... Katik pastebejau kad reitos vienas bosas suluzes Ten truksta 1-no mygtuko :grin: o esme tame kad maniskiui irgi vienas nuluzes bet as ji vis prisisuku :grin: that must be fate! (tikiuosi as grifo nesulauzysiu per koncerta kaip Rei) | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 18th 2009, 20:19 | |
| Mano pastebejimai: 1. Reita kazkada buvo geltonplaukis 2. Bandana lb nunesiota, reiktu isplaut XDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Bio Kovas 27th 2009, 22:40 | |
| | |
|
| |
Miyuki. ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 134 Reputacija : 5
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 27th 2009, 10:00 | |
| Šiandien Reitos gimtadienis :balloon: Greetings from Lithuania!! XD :konfeti: :cracker: :flowers: :balloon: | |
|
| |
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
| Temos pavadinimas: Re: Bio 05 27th 2009, 11:47 | |
| Woohoo!! Otanjoubi omedetou, Reita! :inlove: :mail: :valentine: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Bio | |
| |