| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 14th 2008, 19:05 | |
| Tai me tau leidima i rankas igrus ir eisi imt intervo! Me kai jau gavo leidima vaziuot i konca naiviai tikis, kad galesi keliaut kartu ^^ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 14th 2008, 19:35 | |
| - Kiss~Me~Crimson rašo:
- Dar net aplonkybiu enzinai, o jau puoli...<.<
audra paziurejus senaii, o as nepaziurejus, nes as dramos vis dar nebaigus, man gi likus paskutine serija, taip kad nesokinek pries vyresni cia *ismeta rema* pff...iskart soka<.< taigi juokais patraukiau per dantį.. :weeee: be to aš šneku ne apie 10 epizodą, o apie 0.. :smoke: blem sekasi žmonėm. me net ky dovanai pinigų neturi.. *cry in a corner* | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 16th 2008, 10:45 | |
| uzblokavau ezio kortele :D :balloon:
ir pameciau puk koda XD taigi..nerasykit pakolkas kol nerasiu XD nebent i tele2 arba labas XD
me tai padovanos jum kekvienai po dovana XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 16th 2008, 11:04 | |
| | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 16th 2008, 11:41 | |
| | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 16th 2008, 11:41 | |
| XDDD ne,ziopla tiesiog...XD
ok, eji tik juokais XDD zinau,akd en apie 10, bet ta 0 eina dar po 10, pagal sarasa,tj todel ir nemaciau ^^;; | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 16th 2008, 11:43 | |
| as galvojau kad ten labas :D o ne ezys XD nu lama esu. ka jau padarysi XD | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 16th 2008, 12:10 | |
| *eina ieskoti puk ir pin kodu n-taji akrta* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 23rd 2008, 21:24 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 24th 2008, 21:14 | |
| Kajitoku, tavo tie nanotekai keisti... XD šiandien nusipirkau... nu ble... aš prieš tai esu slimų rūkius, bet šitie... krw degtukai kažkokie XD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 24th 2008, 21:22 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- Kajitoku, tavo tie nanotekai keisti... XD šiandien nusipirkau... nu ble... aš prieš tai esu slimų rūkius, bet šitie... krw degtukai kažkokie XD
Pyze! Rimtais pirkai????? Jeeega!!!! Nu man gerai, nes man rejk kad greit susirukytu..tai ten kokie penki ikvepimai ir ner cizos...bet dabar galvoju rejk keist..bo man morala ishsake podrushke, jog jos per stiprios..tai nusprendziau kad rejk keist..gal koki Marlboro...fig nzn, kazkaip anksciau kaip rukydavau, tai Barclay original, dabar ash tu cizu, net prekyboj nebematau.. :weeee: Eh..patarimo patarimo??? Bounty, nejau taip nepatiko? esme gi ne dydyje... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 25th 2008, 12:35 | |
| per stiprios??!! OMG *nusivarto nuo kėdės* tavo draugė tai bajeristė :DD blem... į mane draugai žiūrės keistai, kai aš tuos nanotekus išsitrauksiu... :D galvos man jau visai stogas nuvažiavo.. ech.. teks grįžt prie KENT'o *rock* | |
|
| |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 25th 2008, 12:50 | |
| Bet jos labai grazios *linksi* stiliovos..tik kad atrodo,kad tarp pirstu sulus ToT | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 25th 2008, 17:44 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- per stiprios??!! OMG *nusivarto nuo kėdės* tavo draugė tai bajeristė :DD
blem... į mane draugai žiūrės keistai, kai aš tuos nanotekus išsitrauksiu... :D galvos man jau visai stogas nuvažiavo.. ech.. teks grįžt prie KENT'o *rock* Nu sakau..tokiu rimtu veidu i mane dar ziurejo tai besakydama..man rods ji kazkokias metines ruko..bet nzn kokias tiksliai.. ?_? O tai kento daug rushiu buna, tai kuris tavishkis? Nes Nanotek tai ir gi Kentas.... Galvojau ant bajerio pabandysiu Camel..bet kazko susilaikiau XDDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 25th 2008, 18:28 | |
| Camel? tu kąąąąą? XDDD *prisimena Noru-chan kažkada duotas* sorry maniau prirašiau žodį "mėtinės". me KENT'ą žalią "vartoja". vat ko nesiūlau tai rudo KENT'o.. nežinau kas tokią smarvę rūkyt gali =___= | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 25th 2008, 18:35 | |
| O kuom blogai CAMEL? Noru irgi pucia? Hmmm...ash tai va dar noriu cigaru nusipirkt pabandyt, bet niekaip neprisiruoshiu..>.< O dar ir kaljanas geras daiktas... Hmmm..a ciuju bandysiu Marlboro..nebent kursiokas pamokys kaip tuos kasiakus sukt ish atskirai pirkto tabako.. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 25th 2008, 19:07 | |
| džointus labai lengva susisukt :great: Noru, nerūko. iš bariuko ištraukus buvo, nes matė, kad aš beviltiška :D | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 25th 2008, 19:41 | |
| Aaa....taip blogai buvo? ~_~'' XDDDDDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 25th 2008, 19:54 | |
| bet tai ble ten kokio stiprumo... 10:9:10 jei neklystu dėl viduriniojo skaičiaus. traukdama dūmą tiesiog jaučiau kaip yra mano plaučiai.. x| | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 25th 2008, 20:29 | |
| XDDDD Tai gal ten buvo kokia spec. tevu suktinuke, su Camel firmos filtru...~_~ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 26th 2008, 12:53 | |
| nu kad nea... pati dar išpakavau.... O____O | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 26th 2008, 16:27 | |
| Kiek akrtu traukdama sakiau tau "pasigailesi" ir "tu ka,durna?jos gi nesveikai stiprios!" XDDD <.<
me neruko, bet man ciuju blogiau, bo visi beveik draugai ruko,tai jau kokius 4metus kvepuoju dumais...dar vaikystej nuo tecio...zodziu,no worries girls, mano plauciai prastesni nei jusu XDD imkit nors ir camel XDDD
Bet man rukymas ziauriai garzu ri sexova...8drools* o slim kai ruko tai isvis,grozis grozis grozis *w* | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 26th 2008, 16:43 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- Camel? tu kąąąąą? XDDD *prisimena Noru-chan kažkada duotas*
sorry maniau prirašiau žodį "mėtinės". me KENT'ą žalią "vartoja". vat ko nesiūlau tai rudo KENT'o.. nežinau kas tokią smarvę rūkyt gali =___= hahah.. Mano tevas ta smarve ruko :evil: pala, o gal ten bordo spalva , nors jauciu cia tas pats.. | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 26th 2008, 16:51 | |
| Okei..zinot, man tai kazkaip keistai buna..galiu savaite, ar dvi nerukyt, nu bet kai uzsinoriu, tai po 10 per diena surukau..o po to vel tyla...Tai shiandien tuos slimus viena po kitos..ir cia vis del to, kad jos l. greit susiruko..na man gerai kai shalta balkone..Tai va, nusprendziau, kad mesiu 4 men. kol busiu GB. O kolkas rejk nusipirkt kaip sakoma kokiu ''moterishku'' cizu...metiniu or smth....~_~'' any suggestions? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 27th 2008, 12:48 | |
| KENT mėtinį! KENT mėtinį!! :D
o jūs žinojot, jog tai, kad silpnesnės cigaretės yra mažiau kenksmingos už stipresnes yra mitas? tipo tos silpnesnės dar daugiau žalos daro, nes kai rūkai silpnesnes, tai giliau į plaučius įtrauki nei rūkydamas stipresnes, ir tai dar labiau kenkia plaučiam. čia kažkada mokslininkai taip ištyrė. *brain washed* | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|