| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 14th 2009, 17:56 | |
| Kad jie negrazus I Ryga tai ji sutiks vaziuot,nes jai ji patinka, bet pasirodimas... :worried: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 14th 2009, 18:35 | |
| nu blem iš kur jūs ištraukėt, kad negražūs. ar man čia taip pasisekė xD latvių panos baisios. va xD | |
|
| |
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 15th 2009, 11:31 | |
| Ei, kaip ten pas japonus su tom kraujo grupėm? Kiek atsimenu jiem tai pakankamai svarbu. Man atrodo Gazerock forume apie tai kažkada buvo įdėtas straipsnis, bet gal tai buvo senajam forume? nes čia neberandu. gal kas ką žinot? tik vakar savo kraujo grupę sužinojau, būtų įdomu sužinot kas aš per žmogus xDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 15th 2009, 12:18 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 15th 2009, 20:57 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- nu blem iš kur jūs ištraukėt, kad negražūs. ar man čia taip pasisekė xD
latvių panos baisios. va xD o tu matei ten grazius vaikinus? :eeeeeh?: Na gal yra simpatishku, bet ji visi baisus storzieviai Atrodo pati geriausi japonams kraujo grupe, tai 1 arba O, ne? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 15th 2009, 21:25 | |
| nežinau. bet žinau, kad darbdavys sužinojęs, jog pas žmogų AB grupė, gali laisvai jo nepriimt į darbą :D tai va žodžiu blogiausia AB grupė. poor me xD | |
|
| |
Hoshi ~Wakashu~
Age : 33 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 236 Reputacija : 22
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 16th 2009, 15:06 | |
| Ačiū :bow: pas mane B grupė | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 16th 2009, 18:06 | |
| Black, tavo tokia reta :eeeeeh?: Mano O :happy: BlackBoUnTy, grazus avas, shis labiau i tave panashus :) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 16th 2009, 18:11 | |
| AB+ dar būtų nieko, nes jų dar pakankamai yra, o pas mane AB-, kurią teturi 0,6proc pasaulio gyventojų ačiū už komplimentą. bossu pagaliau pajuto vasarą atkeliavus, tai norėjos kažko žalio :D ir be to su parašu derinas o dėl to panašumo, tai nesvaik čia ok? xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 16th 2009, 18:16 | |
| Tai tau reik but labai atsariai, kad ko nors neatsitiktu :) - Citata :
- tai nesvaik čia ok? xD
Chia kazkaip jukingai XD bet rimtai, shis daugiau tave atsindi :P | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 16th 2009, 18:21 | |
| nu kaip.. joa.. bet man tinka šiaip ir A ir B kraujas ar kaip ten xD nu nežinau tipo maišyt galima. nors tai nėra labai sveika makaluot kelias kraujo grupes xD kas lieva, kad jei netyčia kada nors gyvenime apsinėštinsiu, tai teks labai dažnai ligoninėj visokiem tyrimam lankytis. stiprius vaistus leis ir kraują ims, nes tipo jei pas motiną RH-, o vaisių RH+, tai motinos organizme prasideda atmetimo reakcija ir tas vaikas arba mirtų arba apsigimęs gimtų :( ir mama mirt gali. ar kažkas panašaus. kowai.. nieks nieko neatspindi :D aš emo xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 16th 2009, 18:24 | |
| Ziauru o_O Kokia tu emo XD Miela draugishka mergina, o ne EMO :P | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 16th 2009, 18:28 | |
| širdyje aš visada buvau emo :D nu ta prasme.. jau vien ką pasako, kad dievinu dainą I HATE MYSELF AND WANT TO DIE :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 16th 2009, 18:33 | |
| Tai nieko nereishkia :P EMo nesvajoja nuvyks i jp ir gaut ten ishsilavinima uz 200 000 :P Jie svajoja persipjaut sau venas | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 16th 2009, 18:35 | |
| nu o aš kartais pasvajoju, kad jei man nieks nesigaus, tai nesigėdinsiu ir negrįšiu į Lietuvą klausytis giminių "ar aš tau nesakiau, vaikeli?", ir nušoksiu ten kur nors nuo dangoraižio stogo xD čia žinok rimtai. man garbė svarbiau už gyvybę xD ir šiaip kasdien verkiu ir kaltinu save, kad lochiškom sąlygom gimiau xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 16th 2009, 18:38 | |
| XD uz tai negalima save kaltint :P Mana, kad daug kas shiame forume taip galvoja :( | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 16th 2009, 19:26 | |
| Jo cia visi priplauke, o priplauke panasiai masto, tai maziau imk i galva (suprantu kad pasakyti lengviau nei padaryti) (Seip dauguma paprastu zmoniu sako kad as esu pochuiste ir man to pavydi bet taip tikrai nera) bet jei Black vietoje suterciau savo garbe spajuciau i viska ir ne zudyciausi, o padeciau daryti tik tai kas man patinka o ne kas naudinga ar reikalinga. Vistiek koks jau skirtumas, vis geriau nei nieko, gal kelis metus taip gyvenat viskas prades taisytis ir gal rasi kita savo laimes kelia. Kaip Rukis pasakytu ''10 kartu krisk, 11 kartu kilk'' kazkas panasaus... (sori jei nusisneku, turbut dar siektiek laimes vaistu smegenyse uzsilinko ) aj jo blogiausiu atveju pradek gerti tokius vaistus kaip ir as kad geriau XDDDD man padejo! | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 17th 2009, 11:33 | |
| Kaip manot i ka geriau pirkt bilieta i gala konerta, ar i 1 dali? Ash chia apie ta jp ivyki Latvijoj... | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 17th 2009, 19:37 | |
| As tavo vietoje i Gala varyciau! :cheerleader: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 17th 2009, 19:55 | |
| | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 22nd 2009, 09:58 | |
| |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 22nd 2009, 11:24 | |
| paprasyt pilietybes XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
uoj negaliu vos nepaspringau xDDDDD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 22nd 2009, 11:47 | |
| |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 22nd 2009, 11:58 | |
| tu gal pirmiau pasiskaityk literaturos apie vizu isdavimo bei pilietybes gavimo tvarka Japonijoj, o po to rasyk tokius absurdus. nu atleisk, bet tikrai juokingai nuskambejo xD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 22nd 2009, 12:05 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |