|
|
| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 5th 2008, 19:41 | |
| nu bet tu gal nesivaržai su tuo pačiu Enšteinu vienam konkurse =____=
okazu okazu okazu.. *kartoja* ačiū už naudingą žodį XDDDDD gal pravers kada XDDD | |
| | | Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 5th 2008, 20:09 | |
| As darau namu darbus japonu kalbai ir man reikejo va tos 1. reiksmes,bet va kokia antra ismete XDDDD uf,israudau kaip burokas karoce XDD
ne, jei tu taip amnai, tj kodel as tada praeitais emtais pries Gintare konkuravau,kai ji viena vare arklius visur?jauciausi lygiai taip pat, bet tai manes nesustabde ...blem, galvok apie save ir stenkis kiek gali,nes ziurint i kitus mazai ak pasieksi pats! FIGHTO-OH! XDD <--ux me likes this, tik kad ta boba Gokusen'e lievai sako ji ^^;;
nejau pati nesakei,kad bandysi no matter what?as pvz nieko ensitikiu is sito konkruso, bet sudalyvaut noriu,visa tai yra aptirtis, perlipimas per save ir saves isbandymas ;) | |
| | | cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 6th 2008, 09:27 | |
| Hahah.. Ziuriu, kad cia visiem panika del to kunkurso. Nesureiksminkit! Gi ne pagal nuopelnus renka! beto kas nustatys, as yra daug pasiekta, o kas mazai? Ir apskritai tas konkursas pravalas kazkoks. Dabar pati sedziu israudus, nes Noru tiek prisnekejo, o as nesijauciu nieko padarius! Anyway, turim susiimt ir eit pirmyn! Kaip Noru minejo, nereikia saves lyginti su kitais *jauciasi pati sau priekaistaudama, nes nuolat ta daro, bet paskui spjauna ir susimasto, kad yra ir didesniu sudo kruvu nei tu.* rasinys lievas, nes toks saltas ir tolimas man atrodo, net nenutuokiu ka ten parasyt, nes jauciuosi issisemus, bet dzin! Pasikankinsiu rasydama, o poto jau kaip bus taip. Siemet me nesijaudina *Argi O.o? Vel priekaistas sau* VAkar apturejau tiek laimes, kai skaitydama zurnala su baltu vyru is ambasados supratau keleta sakiniu. Tokiais momentais susivoki, kad dar ne viskas prarasta, todel lenkiuosi ir sakau legendine fraze, kuri blogiausiais momentais palaiko mane: FAITO-OHH!
Zmones, NEPASIDUODAM! | |
| | | Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 6th 2008, 10:19 | |
| *Iššoka iš krūmų su futonu* :futon: Nu ka, tai ir me turėtų dabar pasakyt kažką padrąsinančio ane???? Ermm... *Įjungia brain washing machine su nuogų Gazikų palaikymo video * Hahahhahaha, gal padės, norit pas juos? RAŠYKIT! DIRBKIT!!!! GAMBATTE KUDASAI!!! :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: | |
| | | cruciare ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 6th 2008, 11:01 | |
| hahah! koks mielas padrasinimas! :konfeti:
:bow: Dabar noreciau padekot uz tai ka cia priraset, nes butent sie dalykai iskele mane is duobes ir pripilde sirdi kazko, kas leido uzbaigti savo salta rasini. lyg ir siltesnis jis patapo. :bow: Tikiu, kad ir jums tai pades. :v: | |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 7th 2008, 16:00 | |
| UwaaaaAAAAA!! Kaip mielai parasei bejb~♥♥♥Smagu kad ikvepem bent viena zmogu~♥ as deja vis dar ne nepradejus, enrandu ikvepimo ir minciu...
ir beje, Black,si karta rimtai nepatikrins nuopelnu,praeitais metais tai reikejo arasyt apie save,tj galejai arsyt savo laimejimus,o db nebereik,per greitas konkursas ;)
ano sa, jusu grazus zodziai tokei~♥ uch, einu susikaupsiu ir pabandysiu paarsyt ka ^__^♥ daisuki,minna~♥
nuogi gazikai...wow,cia tai sakyciau varikliukas toks XDDD :tongue: :blush1: :blush1: | |
| | | cruciare ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 7th 2008, 16:19 | |
| Va butent! nieks ten nieko netikrins. atrodysi graziai ir paims XDDD
Blem kuo tau padet galeciau? ipust ugni norisi..
P.S. nusiunciau tau saviski katik.. Pasijuok :balloon: | |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 7th 2008, 16:30 | |
| Hey, kada man duosit paskaityt???? *Žintroškios akys* :hate: | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 7th 2008, 19:35 | |
| Noru-chan dabar atidžiai skaityk. štai ką šį savaitgalį radau, kai norėjau prasiblaškyti: Suderinamumas pagal numerologiją: Noru-chan ft. Akanishi: - Citata :
- Jūs labai skirtingi, todėl, kažin ar ilgai ištversite poroje, ar pajėgsite vienas kitą suprasti. Dažnai kils aršūs kivirčai, nesutaps nuomonės, skoniai. Bet jeigu susitiksite jau truputį patyrę, susiformavę kaip asmenybės, rasite vienas kitame nuostabių savybių. Ko negali tu, sugebės jis. Kuo ilgiau ir intensyviau bendrausite, tuo jūsų ryšiai darysis tvirtesni, darnesni, skirtumai nustos erzinti ir ims žavėti. Laikas šios partnerystės negadina, o praturtina.
Noru-chan ft. Kame: - Citata :
- Gali nė neabejoti, kad partneris supras tavo tikslus, gerbs tave ir jaus didelį prieraišumą. Iškilus problemoms, nesėkmėms, stengsitės vienas kitą paremti, pastiprinti morališkai, be tarpusavio priekaištų ir kantriai brisite iš bet kokios krizės. Kuo atrodysi silpnesnė, simuliuosi gležną būtybę, tuo didesnę naštą ant savo pečių su džiaugsmu imsis partneris, globos ir puoselės tave. Tik nepersistenk, nes vieną dieną gali pasijusti tarsi auka arba lėlytė, kuriai primetama stipresniojo valia. Nei tu, nei jis nepakęs neištikimybės, apgaudinėjimų. Vieną kartą susvyravęs pasitikėjimas pagimdys nuolatinę įtarinėjimų virtinę. Vis dėlto iš jūsų galėtų išeiti nebloga pora, jeigu atsisakytum kovoti dėl autoriteto, šeimos vairo ir kitų prioritetų, o savanoriškai prisiimtum šeimos kaklo vaidmenį.
Kasumi ft. Akanishi: - Citata :
- Smagi porelė. Nenuobodžiausite nei būdami dviese, nei didelėse kompanijose. Vienas kitame žadinate kūrybines galias, plepumą, norą pasireikšti. Jus abu mielai kviečia į renginius, susibūrimus. Niekas taip gerai kaip partneris tau nepatars, nepaguos, nepadės atsikratyti blogo įpročio ar pomėgio. Jo kritika neatrodo įžeidžianti, nes nuolat jauti nuoširdų draugiškumą. Net jei išblėstų meilės aistra, liktumėte artimi tarsi brolis ir sesuo. Šioje poroje nė vienas iš jūsų nesijaus vienišas, apleistas. Jei kartais kiltų noras priekaištauti partneriui dėl jo nevykusių patarimų, prisimink, kad jis vadovaujasi kuo geriausiais ketinimais, o neklystančių pasaulyje nėra...
Kasumi ft. Kame: - Citata :
- Jūs labai skirtingi, todėl, kažin ar ilgai ištversite poroje, ar pajėgsite vienas kitą suprasti. Dažnai kils aršūs kivirčai, nesutaps nuomonės, skoniai. Bet jeigu susitiksite jau truputį patyrę, susiformavę kaip asmenybės, rasite vienas kitame nuostabių savybių. Ko negali tu, sugebės jis. Kuo ilgiau ir intensyviau bendrausite, tuo jūsų ryšiai darysis tvirtesni, darnesni, skirtumai nustos erzinti ir ims žavėti. Laikas šios partnerystės negadina, o praturtina.
cha cha cha :D einu susižinot aie gimimo datą.. visai smagu pasidarė ant bajerio tokius šūdus daryt :D | |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 8th 2008, 15:46 | |
| Haha,musu vyrai apsikeite vietomis, man tipo kame, o akanishis, jei susiformave busim abu *o taip ir butu, nes jei ir sutikciau ji,tai negreitai ^^;;*, o tau akanishis ir po to kame XDD
hahha, na kaip jau zinai as netikiu sitais dalykais ^__^)v bet smagu,tikiu kad smagu XD
Audra:ai,as isitikinus ,kad man kame tinka
XDD dv patikrink XDD
ooooohhh....aie....*drools* | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 8th 2008, 15:49 | |
| nu aš internetiniais tokio pobūdžio testais irgi netikiu, nors pvz. esu tvirtos nuomonės, kad numerologija nuo seno naudojama ne šiaip sau. blem.. žinai ką? aš tik dabar susivokiau, kad nežinau Audros gimimo datos @___________@" KAS PER...?
o su aie man gavos kaip su Akanishiu XD che che che.. pasirodo aie irgi mergelė :smug: | |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 8th 2008, 15:52 | |
| ai,nzn,man siaip atrodo tokie dalykai nereikalingi ir tiek, gyvent paciam reikia ;)
anoo...1991 06 24 :) | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 8th 2008, 16:12 | |
| eeeehh? aš pastebėjau, kad mes pastaruoju metu viena kitos nesuprantam. numerologija naudojama tikrai ne vien tam banaliam tiksliui "ar mes tinkam vienas kitam?". jau senovės graikai taikė šį mokslą. taip aš laikau tai mokslu, nors oficialiai tai tėra pseudomokslas. vis gi tai nėra kažkoks būrimas iš kavos tirščių, o matematinių formulių principais pagrįstas dalykas. be to esu ištikima požiūriui, jog dabartiniai laikai tėra "dviračio išradinėjimo" laikai. tikiu, jog senovės civilizacijos buvo daug labiau pažengusios už dabartinę populiaciją. senovėje numerologijos ir matematikos santykis buvo toks pat kaip astronomijos bei astrologijos ar chemijos bei alchemijos, o vienas iš žymiausių numerologijos taikytojų buvo Pitagoras. na man iš tiesų sunkoka dabar būtų tau kažką aiškinti, nes aš tom temom esu daug literatūros skaičius ir na.. man gaila energijos kažką įrodinėt žmogui, kuris ta sritim visiškai nesidomi ir dar plius turi nusistatymą prieš tai. gomen, ne.. o šitie internetiniai puslapiai su a la numerologija, manau, tėra vaikų žaidimai ir į juose rastus teiginius nereikėtų kreipti didelio dėmesio, nes tai gali būti netgi pavojinga ;) Audra ft. Kame: - Citata :
- Nepasakysi, kad ši partnerystė saldi ir neturi aštrių dygliukų. Išrinktąjį sunku pažaboti, jis itin vertina laisvę, asmeninę saviraišką, nepakenčia įsipareigojimų ir saldžių sentimentų. Vienas iš jūsų yra nuolat kamuojamas pavydo ir baimių antrąjį prarasti. Kam vargti, gal kuo skubiau skirtis? Nebūtinai tai geriausia išeitis. Gali būti, kad po pirmo aistrų uragano, prakeiksmų, ašarų ir prisitaikymo sunkumų ateis džiaugsmingas bendras rytojus. Tai santykiai, kurie gali deginti ir teigiama prasme - skatinti abiejų aktyvumą, kūrybiškumą ir niekad neatsibosti. Jei esi stipri ir savarankiška asmenybė, tokie pikantiški prieskoniai kaip tik tau.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 8th 2008, 17:18 | |
| Jou babe, as nesakau ir nesakysiu ,kad tai nesamone ar burimas is kavos tirsciu, nes apie numerologija pati esu skaicius, bet tiesiog, man tokie dalykai atrodo nereikalingi gyvenime. Gyvenima kurti ir gyventi turi pats, o ne ieskoti kazkokio kelio ir patarimu ivairiuose dalykuose. Sprendimus turi priimti pats, moketi uz klaidas taip pat, o ne ieskoti patarimu kazkur, noredamas "teisingiau" pasirinkti vienokia ar kitokia krypti. Gyvendamas kaupi patirti, kuri veliau daug geriau atstos numerologija :) nesakau, kad numerologija nesamone ar kazkas isgalvota, jei pasakiau - parodyk man ta vieta, kur sakiau ;) ano,nesusikalbam, nes tada apie ta bibliotekos stuff tik aparsei ir nepaaiskinai, tai man PoP kulturos itakojamai butybei tik vaiduokliai i sauna i galva...O kur dar tie bildukai ir stuff :tongue: o db irgi, juk nepasakiau,akd entikiu ar sakau,kad ensmaone, sakau,kad man mano gyvenime tai atrodo nereikalinga ;) | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 8th 2008, 17:29 | |
| nu aš ir nerašiau, kad tu tai pavadinai nesąmone ToT aš tik parašiau, kad tu į tai nusiteikusi skeptiškai :) numerologija galima domėtis ne vien tam, jog jinai padėtų tau gyvent, o dėl pramogos. ką aš ir darau. tiesiog man tai atrodo įdomu, bet tai dar nereiškia, kad aš ją taikau savo gyvenime. čia daugiau laisvalaikiui tokiais dalykais užsiimu. for fun taip sakant ^^ | |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 9th 2008, 18:31 | |
| Ne skeptiskai, juk sakaiu,kad pati domejaus, tiesiog nelabai tikiu ^__^ For fun tai tikrai idomu ^^ | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 9th 2008, 19:15 | |
| - Citata :
- Iš viso dabar vartotojų 1:: 1 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (18) buvo 09.04.08 6:26 18?!!! Kas per.... O__________o" | |
| | | kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 08:48 | |
| sekmes visiem konkurse :balloon: | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 10:41 | |
| man važiuoja stogas :D | |
| | | silke_silke ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 63 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 15:53 | |
| ammm.............na as cia ne i tema ,bet Miyavio turas bus vel Europoje tai gal kas noretu varyti ? | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 16:07 | |
| čia nieko nėra ne į temą. čia gi flooooooodo tema :D na aš pasirašyčiau, bet mano kišenėse švilpauja vėjai. pirmiau turėčiau susiplanuot už kokias babkes batus nusipirkt, nes su žieminiais jau per karšta, o su skylėtais vansais irgi nekas bimbinėt duobėtom Vilniaus gatvėm :D | |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 16:43 | |
| na jei iseitu as galeciau pabuti geraja tetulyte ir padovanoti bilieta vienam zmogeliukui ,bet cia tik mano svaigkciojimai ,nes pati nzn kaip bus su mano egzaminais | |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 16:58 | |
| eh? ką čia šneki? babkių negaila? bet žinok daugiausiai pinigų suryja pati kelionė >_< | |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:00 | |
| Aš noriu...bet su manim baisu važiuot......~.~'' | |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:25 | |
| man tikrai negaila butu pinigu ...........kodel su Kajitoku butu baisu vaziuoti ? | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
| | | | Floodas | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|