| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:26 | |
| na jei nori būti išprievartauta....... *joke* :D | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:27 | |
| Wow,Silvija,tau MYV patinka..? Me su sesutia noretu, bet muums matyt netiks datos....>ToT dar mastau, bet noriu tai neispasakytai, nes bleeeeeeem...aas koncas buvo tobulas, o db nauajs albuma ir pats MYv istobulejes...ech....Zmogus,kuris arciausiai Japonija atsiveza i Europa su savo Kabuki..
Kaji>>>ka tu cia dabar??!! TIk pirmyn!!!!!!!! <.< kas per nepasitikejimas? juk visi zmones, blem! :angry: :angry: Nieks nebijo taves, is kur istraukei? ToT | |
|
| |
silke_silke ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 63 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:30 | |
| 2008/06/21 GERMANY Cologne @ LIVE MUSIC HALL 2008/06/22 GERMANY Berlin @ HUXLEY'S NEUE WELT 2008/06/24 NETHERLANDS Amstelveen @ P60 2008/06/27 SPAIN Barcelona @ APOLLO 2008/07/01 SWEDEN Stockholm @ TYROL 2008/07/02 FINLAND Helsinki @ TAVASTIA Va cia kada butu turas Miyavi .............Taip man patinka miyavi | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:32 | |
| SWEDEN..FINLAND... eik tu naktį.. >_< kuo jis arčiau, tuo didesnis grūzas , kad manęs ten nebus >_>" | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:33 | |
| Eh? Ishprievartauta? Ish kur toks požiūris į mane??? Nuo kada nuo kada?????????????? SAD DESU NE!!!! :weeee: Hm..nepasitikėjimas....ermm..jis atsiranda prieš meeetus man ...visada.... Šiaip esu nevėkšla, daug ką nervinu..(vardų neminėsim)... Nu ždž..nžn, kadangi nieks į Larc'ų koncą nevažiuos, tai siūliau mamai,-sakau, davai varom į FRANCE!!! Mano nuostabai ji sutiko..nu žiesiu kaip bus.. :wary: Ech, į Myvą noriu, nes pamėgau jį netikėtai..ech tas pamaiva skleidžia kažkokius man nesuprantamus kerus...damn..mė silpna... :worried: Anyways...dar ne visi koncai paskelbti, vdruk, dar kas ''žymesnio'' atvažiuos koncertuot in Europe rudenį... O dėl Myvo, tai nžn, gali būt toks atvejus, kad nesusilaikysiu ir tikrai nuvažiuosiu!!!! Extreemas!!! Kaji viena Vokietijoj!!! XDDD | |
|
| |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:33 | |
| Et,senaii sita sarasa zinau, jo pora savaiciu kaip zinau...ToT ir mane zlugdo datos, nes me aisku tik Vokeitijon galetu, nes abu miestus pazistu ir mama kitur neleistu, tipo nesaugu ir bla bla......>.< bet blogiau tai,kad turbut negalesiu sitom dienom...>.< et...
seniai patinka..?^^ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:36 | |
| Kaji-chan, taigi tik pajuokavau *grizzly bear hug* :silly: | |
|
| |
silke_silke ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:38 | |
| taip senai nuo tada kai pirma karta isgirdau the GazettE tada isgirdau ir Miyavi | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:39 | |
| Aš kartais nlb suprantu ar tu ant manęs labai pyksti, ar tik šiaip biški pyksti... Dėl to man neramu XDDDD Grizliai yra gerai....* įsivaizduoja Black įkypus nagus kakle * :grin: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:42 | |
| eeee... no paranoia no paranoia. Black myli Kaji-chan :socute: :socute: :socute: o kad aš kartais pabumbu, tai čia nieko nereiškia. me jau toks padaras :rose: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:46 | |
| :hontoka: :hontoka: :hontoka: Hontoni!???Ureshi des! (srry už gramatika, dabar kai dramų prisižiejau, tai tik burbuliuoju kažką panašaus į japonišką galbą) A sou desu ka...na vėl jaučiuos mylima...*eina parūkt* Kent Original sucks...bet rejk dabaigt...>.< prisiminiau dabar kažkokią dainą paranoja....paranoja.. :happy: :singer: :grin: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:50 | |
| | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:51 | |
| Tiksliai.... :sorry: Ey, neskaityk minčių ;) | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:54 | |
| eh? aš? me nieko nedaro.. me nepavojinga.. exexexexe.. *nulinguoja savais keliais* | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 17:56 | |
| Hey, čia norėjau bendrai pakalust, kam nors reikalingi Gazette Black Film parsisiuntimui??? Nes pas mane pusė užuploadinta, tai jei nieks nesisiunčia, tai nedėčiau | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 18:04 | |
| nu bleeee jei aš galėčiau dvd įrašinėt tai tik siųsčiaus ir siųsčiaus viską :weeee: *ubagė* | |
|
| |
silke_silke ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 18:07 | |
| | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 10th 2008, 18:30 | |
| Ok, pratęsiu aš darbą tadu... Šiaip bandysiu DVD įrašinėt su visokiais Gazetto intervais..tik va kad niekaip neprisiruošiu, nes PC gan ilgai įrašinėja. Laimėj koncus turiu kelis...tia bent tiek gerai paveizėjimui... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 11th 2008, 13:15 | |
| | |
|
| |
oshra ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 1 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 14th 2008, 12:39 | |
| jau gal kas nors nusipirko bilieta i myvo konca?? as ZIAURIAI noriu, reikia susirast greiciau su kuo varyt :weeee: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 14th 2008, 14:26 | |
| Ech...ore passu...passu... Kaip sakoma Myliu, Noriu, Negaliu.... :weeee: :weeee: :weeee: | |
|
| |
silke_silke ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 14th 2008, 14:55 | |
| as i Miyavio koncerta galvoju vykti ,bet nieko gerai dar nzn | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 14th 2008, 17:04 | |
| Silvija, sakau, viena mergina lb nori ir nori bilieta pirkt, bet jos vienos neisleidzia.Tai as jus suvest agliu ir planuokite! | |
|
| |
silke_silke ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 14th 2008, 17:09 | |
| | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 12:02 | |
| Hey, parekomenduokit man kokią dramą pažiūrėt...., bo nežinau nuo ko pradėt :clueless: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|