| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 1st 2008, 20:14 | |
| Pagal tavo ishvada, tai man dabar rejktu eit zhudytis XD~~~~~ Bet me per didele baile, kad taip galetu padaryt..na nebent kaip Hide buciau apsvaigus ir sumanyciau padaryti exersaiza ant duru rankenos XDD~~ P.S. Thanks, bandziau kaka daryt su naujom Rukio foto | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 2nd 2008, 10:42 | |
| Nea,pagal mano isvada butent neturi zudytis, cia parasiau, kad oponuotum ir pasakytum, kad taip nera ^__^♥ reverse psychology doesn't work.. ToT
Cia flood tema, ishsiliek!! *huggles* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 2nd 2008, 10:47 | |
| palaikysiu liūdnas nuotaikas. gavau e-mail, kad išparduoti visi creeperiai, o kadangi aš nepaskambinau, tai bye bye creepers. įdomu, atgausiu babkes ar ne.. | |
|
| |
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 2nd 2008, 14:20 | |
| KAAAAAA??O as laukiu tavo sms ar skambucio, kada ateit ir i ta USA skambint O___O WTF?????Jie neatgausi, tj pzda, turi ju numeri, vienaip ar kitaip atgausi!!!! Jei ka as paskambinsiu ir uzkursiu tiem amerikonams tooooooookia pirti!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 2nd 2008, 14:50 | |
| ne nu aš kaip supratau jie tų pinigų nenusižarino. jie tik rezervuoti yra. blem kaip dabar juos atrezervuot klausimas :D | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 2nd 2008, 15:41 | |
| Skambink SKAAAAMBINK!!! Lysk naglai i akis, gal greiciau grazins.... Aaaa....tai cia atvirkshtine psichologija buvo...souka....souka...janai....XDDDD Buahaha, aj ka as cia jus savo rupesciais kankinsiu *uzhdainuoja I WILL SURVIVE zebriuko ish Madagaskaro gabala* XDDD~~~ P.S. Padariau nauja Gazetto wall: http://thegoldendragon.deviantart.com/art/TwoSidesOfTheSameFace-87462780 | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 2nd 2008, 16:04 | |
| aj palauksiu kol patys atrezervuos. brungu man skambyt.. kokie 1,80lt/min >_<
blee koks gražus *w* nekenčiu tavęs, kad tu taip gražiai moki su fotožopa dirbt :weeee: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 2nd 2008, 16:28 | |
| XDDDD WTF, Bounty, tu gi irgi buvai pradejus fortozopa ivaldyt, what happened??? P.S. Ble, ka nieks nenori dovanos kuri pazadeta konkurse? nesuprantu, shiaip lietuviai visad graibsto tai, kas nemokama...strange strange...*confjuzas* | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 2nd 2008, 16:30 | |
| nu tai kad mano skillai totaliai sucks :D | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 2nd 2008, 16:46 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- nu tai kad mano skillai totaliai sucks :D
Nu nieko cia nebus, teks man atgaivint tavo skillus, bo pa\s tave daugiau creativity nei pas mane XDD Pala, kada ash gryzhtu?.....XDDDD P.S. Bossu, gal galetum kaip nors panaikint ta headline'a apie scan'us, bo gasdina vartotojus (kartais ir mane) ir pakeist tarkim naujienomis apie gaze ishleidziamus dvd or smth. XDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 2nd 2008, 16:51 | |
| kaip grazu...*goes all dreamy again* | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 2nd 2008, 20:02 | |
| - Kajitoku rašo:
- Hahahaha, ne, man negaila, bet man rejk tada jo scan'u, bo me kompe tik Kyo turi, ir man rods tik viena Toshiyos foto kur jis su maikonu BASS...>_> Juk visi zinot, kad me foto kompe nkaupia, jau planuoju Gazetto kelis folderius trint, bo neishsitenku savo 80 gigabaituose..>_<
Sou, jei nesunku kas nors papostinkit Toshio scan'u ^.^ Bah.. Me ir nieko neturi.. Apsileidus kaip kiaule! eina i Batsu | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 3rd 2008, 12:54 | |
| Ir stai cruciare nuejo ir rado nauja sexova sig'a..*drools* | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 4th 2008, 06:29 | |
| parasykit man i pm! duosiu kelis gerus linkus kur daug ko yra! ^^> | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 4th 2008, 09:09 | |
| wow... valstybinė paslaptis. reikia susisiekt su federaline tyrimų tarnyba..lame. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 4th 2008, 10:37 | |
| blem niekur nerandu kur būtų galima pažiūrėt ar atsisiųst filmą Yuuki. vien linkai į veoh.com. gyvenimas iš manęs šaiposi >_> o aš taaaaip noriu pažiūrėt ;_____; | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 4th 2008, 19:29 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 5th 2008, 10:46 | |
| domo ^^
nuo vakar liko pažiūrėt ~20min to filmo. nu aš negaliu kaip man sunku žiūrėt, nes man labai gaila sergančių jaunų žmonių. o dar jis su ta kepuraite.. nu šakės vakar taip žliumbiau, kad pasaulis toks neteisingas. už tai man kilo vienos romance dramos idėja. tiksliau jos pabaiga.. aš nežinau kodėl, bet man dažniausiai prieš akis iššoka dar nesukurtos dramos pabaiga ir tada aš jau pradedu galvot koks siužetas prieš tai būtų buvęs. kažkaip durnai labai :D bet gal čia nepasakosiu tos pabaigos, nes visi juoksis, kad labai banalu :D šiąnakt sapnavau Yuuki. pamenu tiek, kad jisai buvo kažkur kitoje šalyje ir jam nutiko nelaimė ir aš žiauriai dėl to išgyvenau. pastoviai toks zombis nusiverkęs vaikščiodavau. jisai sužinojo apie tai ir grįžęs (ačiū dievui nieko rimto jam nenutiko) taip į mane pasižiūrėjo.. o aš stengiausi rast kažkokį užsiėmimą ir nusukt savo nuverktą veidą. tada jisai tokią šypsenėlę išmetė ir pasakė: "tai gal pasisveikinsi?" aš tokia "eeee... labas.." ir išmoviau kažkur. | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 5th 2008, 11:30 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 5th 2008, 12:15 | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 5th 2008, 18:15 | |
| awwww...koks sapnas...blem,kad as sa[nuociau ka nors isvis...damn it...
JO,kaip ir sakiau, ji neitiketina.Vakar baigiau 1 pondo ziret ir sakes, galvojau verksiu ziuredama i ja su vestuvine suknele.Ir man rodos Kames nuostaba ja isvydus buvo nesuvaidinta...pz [pz pz pz pz pz nesveikai grazi pana.Ir beje protinga ir linksma ^__^ ziurejau laidos istrauka su ja, nereali mergina...ech./...
LOL yra uzrasas salia ju abieju fotkes: dabar patys karsciausi a.k.a. populiariausi komeidjantai XDDD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 5th 2008, 20:42 | |
| Joa....fotoshopas visagalis..... :okashii:
Shiandien kadangi jau nebeturiu ka per pc ziet, vel Yuuki ziejau, ir krc, vel verkiau....nu damn, man ta bobute kai uzdainuoja ta Yuuki no uta, ash nebesusivaldau....~_~.....o tiksliai dar su ta kepuryte jis kaip ciuciukas atrodo. P.S. Prashom nebevarom ant Ky. aciu^.^ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 6th 2008, 09:35 | |
| Kaji, turiu labai rimtą priežastį ant tos malalietkos griežti dantį ir neketinu liautis, kol jinai pašikinės man gyvenimą, aišku? taip kad nedr5sk man priekaištaut šita tema.
nemanau, kad čia fotošopo galia, nes jinai ir dramose tokia pat graži. net gražesnė. blem kaip sekasi nekuriem ^^
aš vis dar nepažiūrėjau paskutinių Yuuki 20min. nu negaliu tiesiog ;______; | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 6th 2008, 10:27 | |
| Cia nefotosopas, cia tiesiog nepaprastai grazi mergina...et.... Nu rimtai, kai japonai susimaiso su kuo nors, tik dar grazesni patampa. *ateini rpie japono ir sakai:Nori graziu vaiku??ar ne??!!!* XDDD
as net nepradejau ir jau bijau pradet,kai cia visi asaroja upeliais..>.< | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 6th 2008, 15:08 | |
| Noru, cia jau planuoji taip Japonijoj vaikino ieshkot aka: ''Nori graziu vaiku? *namiokas namiokas*'' :grin: Ale blem, kokie gražūs japoniukai gautųsi, visa krepšinio komanda, o jei mergaitės, tai gražiais rausvais žandukais!!!!!! AWWWWWWWW SUGOKU SUGOKU KAWAIIIIIIII!!!!!!! :flowers: :socute: :socute: :socute: *Svajoja kaip su Bossu-san lanko Noru Japonijoj* Aš žinok turiu gražių vaikiškų drabužėlių prisikaupus *namiokas namiokas* XDDDDd~~~ | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|