*kelia rankas ir kojas* :socute: :socute: :socute:
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
mirsiu kaip xujova man. blem ačiū dievui tik dvi akcijos su tuo sušiktu vilko kostiumu. *išsikasa duobę ir atsigula tarp šešių lentų* -užkalkit kas nors, ačiū.
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
EEEHH???? Taip blogai...??as galvojau uz ta suknele ir kablus jau blogiau nebus...ToT man, dou shiyou..? tada ryt su rieduciais nevarom,ne..? :weeee: Blem, vargse *masazuoja nugara*
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
tai ble per kur man dabar žiūrėt dramas jų nesisiunčiant? per youtube'ą nežiūrėsiu!!!! kokybė neverta nė sumauto skatiko!! kad jus kur velniai!!! ble dabar toks jausmas, kad mus lietuvius taip čystai pagaidino >_> krč.. atsiprašau, kad gimiau bananų respublikoj, tikrai nesu verta tokios prabangos žiūrėt j-dramas. ką daryt bleee? parašiau jiem du sakinius. jei atrašys, tai aš jiem tokią pirtį užkursiu...
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
Anciukas mano didziausia ir karsciausia meile Hara Toshimasa aka Toshiya. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :v: :v:
Kajitoku ~Wakagashira~
Hahahaha, ne, man negaila, bet man rejk tada jo scan'u, bo me kompe tik Kyo turi, ir man rods tik viena Toshiyos foto kur jis su maikonu BASS...>_> Juk visi zinot, kad me foto kompe nkaupia, jau planuoju Gazetto kelis folderius trint, bo neishsitenku savo 80 gigabaituose..>_< Sou, jei nesunku kas nors papostinkit Toshio scan'u ^.^
*dies and goes to asian ikemen paradise* ble,man korejieiciai galva susuko...mirstu...aa,dar ir kame su savo nuogybem ir mielu vaudmeniu 1 pound no fukuin'e...*dies* kaip man egzams susikaupt????!!!!! *dar turi savaite susikaupt,o tada mokytis* *spokso Hero* jis nebeturi tokiu raumenuku...nuvaizavo tobulieji DBSK i Japonija ir sukudo...ToT
Kajitoku ~Wakagashira~
Nu tai gi sake, kad japonijoj ryziai pabrango, tai negavo valgyt DBSK'AI XDDDDD~~~ Kas cia tau Noru su jais uzplauke???@___@
Hm, man buna kartais, kad uzeina. Bet dazniausiai buna taip, kad uzkabina kaip asmenybes, zmones, o ne kaip atlikejai.Pvz gazette totaliai pamilai paziurejus Ropad of nameless liberty.Iki tol klausiau muzikos, galvojau"wow,jega,nereali grupe", o kai apziurejau ta backstage'a, tj visiskai pamilai, nes man atrodo lbb svarbu, kokie zmones jie is tirkuju yra, ir tas atvirumas, nuosirdumas su fanais mane totaliai pekrejo ir paverge,sedejau suspaudus krutine ir verkiau is dziaugsmo,kokie nuostabus zmogeliai jie yra. tas pats matyt atsitiko ir su DBSK, nes kai pamaciau kiek nesveikai daug *nu nerasi antru tokiu* darbo jie ideda i viska ka daro, speja kurti muzika, gerai dianuoti *jei netikit,paklausykit kaip jie acapella dainuoja,paaiskes,kad jie talentingi dainininkai*, AFIGIENAI sokti *tam turbut skiria visa sveikata*, filmuotis laidose *aisku del aliko trukumo ju deja nedaug* koncertuoti per visa Azija *taivanas,tailandas,malaizija,Koreja,Kinija,Japonija ir t.t.* , karts nuo karto nusifilmuoti dramose ir buti tokiais nerealiais zmonemis. Galvojau,kad bus eiliniai popsistai grazuoliai, nieko idomaus, tieisog idolai, o jie tokie nerealus zmones!!! Visiskai be kompleksu, krecia nesamones, bet moka buti rimti ir susikaupe, nesvarbu kur ar kada ju papraso padainuot ar apsokt - nesigedija, boom ir pasoka ar padainuoja, labai nuosirdziai sneka ir nieko neslepia *net tuliko istoriju teko isgirst XDD*, visada linksmi ir labai dekingi visiems fanams ir zmonems kurie juos paremia ir palaiko,plius,yra nesveikai kurybingi ir juokingi XDDD ir kiekvienas is ju turi ryskia asmenybe ir talenta, todel labai smagu ziureti ir stebeti juos.Jie visiskai nenuspejami, matyt tai ir dziugina. Plius, labiausiai juos gerbiu,kad nebijo paskayti, ka galvoja. neptiko, kad fanai raso fanfic'us gejiskus apie juos - eme ir sukure sarkastiska drama apie ju meile.Nepatinka apsesti fanai - paeme ir suvaidino viska ir parode,kad nepatinka. Tik gaila vieno - neturi jokio privataus gyvenimo.Na tokia Azijos zvaigzdziu nr.1 nasta. Na amnau paaiskejo, kas man uzejo. Kalbant is muzikines puses....
ne veltui Hero buvo atrinkstas is gal 5000 kandidatu.Talenta jie turi. na o del popso.Mane eza sunkesnes dianso, o jei popsas - tai toks, kad kraujas uzverda.Tai ri klausau gal 3 dianu XD o is popsiskesniu dar keleta klausau. Na bet popsas yra popsas.Jie pop atlikejai, tai ir dainuoja popsa.Nieko nepakeisi ^^ Bet kai popsa atlieka akivaizdziai talentingi zmones, klausyt smagiau.Bet visvien klausua tu paciu gal 6 dainu XDD Bet gerbiu juos nesveikai :) Kaip rock atlikejus respectinu gazette uz atviruma ir zmogiskuma bei MYV uz ta pati, o va popsistai man geriausi DBSK :) tikrai. Labai dziaugiuos, kad pasidomejau jais labiau :) ir tikiuos jie tobules :) uwahahah, ishsiliejau.Reiks eit i wanda rando apie juos paarsyt biski, nes kol kas visi sprendzia apie juos tik is to klipo, kur jie apsirenge akip gyvuneliai >.< O as tiek live'u praziurejau ri likau apsalus po visko. Ne veltui pavadinimas "Rising Gods of the East" dar reikejo kokios P raides "Rising Pop gods of the east" XDD
Ok, entikiu,kad kam idomu mano sapaliones XDDD bet paziurekit ta acapela video.Super.Beje, ju megstamiausia grupe yra japonu acapela gru[pe "Gospellers" geri idealai sakyciau, todel ir stengiasi gerai dainuot ^^♥
sarangmnida,Dong Bang shin Ki!~♥ *ishsiliejau,tikiuos ka nors supratai Kaji-chan*
dar vina smielas video, akip japonai prase encore ir jie grizo ir padainavo acapella ^__^♥ lb grazu.pastebejau,kad acapela mane ramina :)
Kajitoku ~Wakagashira~
Whoa, na jei jau perskaiciau viska ir vid perziejau, vadinas tikrai suprast norejau kame kampas ^.^ dzenkuja ^.^ Anou, ash tik nlb suprantu, kaip zinau, tai jie japonai, bet juos vadina korejieciais...tai jie korejieciai ar japonai? shiaip visad galvojau kad jie ten korejietishkai dainuoja, bet va paziejau kad ir japonishkai...*confjuzas* Shiaip pirma kart kai juos pamaciau tai man patiko Mikis...(jei cia teisingas jo vardas XDDD)
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
LOL LOL LOL LOL LOL LOL *mire uzdusus is juoko* bet pic siaip grazus, jei ne uzrasas :DD
Kaji>>Jop, jie korejieciai, bet pries4 metus debiutavo Japonisjoj kaip Tohoshinki ir dianuoja, laidose dalyvauja ir kalba japoniskai *dar veinas pointas,kodel gerbiu juos, nes afigienai stengiasi ir jp ismoko gan neblogai,jei ent komikams atsikirst gali ^^ * tai jie priklauso Ave rodos, labeliui tam paciam, kur kumi koda, BoA ir kt. yra :) Os iaip korejieiciai :) yay! todel auksti ir raumeningi jie ^__^ ♥
Kajitoku ~Wakagashira~
panos, noriu pagyvent Paryžiuj. bet taip nesveikai noriu @_____@;;;;;
Kajitoku ~Wakagashira~
Deja yra tokiu zmoniu kurie tave labai grietai nuleidžia ant žemės ir priverčia tave pasijusti šūdiniausiu žemės kirminu ir griauna tavo svajones, kad ir kokios jos nerealios būtų, priverčia daryti tik tai, ką turi daryti kaip ir visi kiti žmonės. Negana to viską, kas tau kada nors buvo įdomu sumenkina iki pačių smulkiausiu šipulių , sutrypia, ir priverčia pasijusti looseriu, kuris ''tempia'' savo varganą gyvenima tik tam , kad egzistuotų, bet ne gyventų, iki pat mirties, kada suvokia, jog per šalia esančius net artmimiausius žmones buvo šitaip sutryptos svajonės padedančios iš tikrųjų gyventi. Gomen, nekreipkit dėmesio.
1.tavo avataras atima kvapa.O___O 2.wow, kaip peisimistiskai parasyta.bet tiesos yra.tas bene skaudziausia.gal todel dauguma garsiu geniju nusizudo prieje pan. isvadu ToT Kaji-chan, jei kas lievai skayk mums, mes pabandysim paguost *huggles*