| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 3rd 2009, 22:09 | |
| nu pagal nustatymus, tai nieko neturėtų siuntinėt | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 4th 2009, 11:52 | |
| Nu ir as sakau... Taip ir liks tada | |
|
| |
Umike ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 110 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Naktinėtoja xDD Išskirtinis Bruožas: Nuolatinis juokas Super Galia: Kai lazdelių išmetimas į orą
| |
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 4th 2009, 20:41 | |
| Kad man visai kitas dalykas cia yr | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 5th 2009, 19:02 | |
| Visus sveikinu su ziemos pradzia Bent jau man shiandien toks jausmas :) Labai jau graziai snigo visa diena, akiu atitraukti nagalejau | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 5th 2009, 19:13 | |
| aha! ir net kažkaip praskaidrina vis tamsėjančias lapkričio dienas šiandien ryte atsibudus nuėjau į virtuvę, tai net per užsuktas žaliuzes nuo sniego gerai žiebė. kaip per Kalėdas pasijutau. o ir naktį kažkaip visai kitokia atmosfera, kai sniegas žiba. ech.. | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 5th 2009, 20:49 | |
| Gaila siauliuose pusniu iki keliu nebuvo... laukiu kaledu su eglute... fak dovanu pirkimas -____- | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 5th 2009, 20:58 | |
| Man krize, niekam nieko nepirksiu XD Be to niekam nieko konkretaus nereiki, o leist pinigus, kazkokiems niekams, kuriu niekam nereikia, tai pinigu shvaistymas "Niekam nieko niekai" | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 5th 2009, 21:34 | |
| va va sunku su tom Kalėdom. aš tai privalėsiu nupirkt tetai (kuri, beje lietuvių kalbos mokytoja, tai išvis pzdc xD), nes pas mus šeimoj, kad pigiau būtų - traukiam burtus, kas kam dovanosim. bet dabar galvoju, kad dar reiktų gal tėvam kokius bilietus į teatrą padovanot, nes aš jiem jau kelias Kalėdas iš eilės kaip ir nieko nedovanoju. o dar blemba Norgailės gimtadienis sausį, mamos bei Kajitoku - vasarį. ir dar plius dviem draugėm esu skolinga gimtadienio dovanas (vienai išvis nuo gegužės pradžios - yes, that's me. fail xD). o, dieve, man bloga... | |
|
| |
keiko6088 ~Shateigashira-hosa~
Age : 28 Miestas : siauliai pietinizz Pranešimų skaičius : 306 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 6th 2009, 11:43 | |
| kas zina kiek vienas litas dolereis? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 6th 2009, 12:14 | |
| | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 11th 2009, 16:19 | |
| Gal kas sestadini nori pasimeetinti? exprontu... | |
|
| |
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 11th 2009, 16:44 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 24th 2009, 10:16 | |
| Dienos ispudziau, susije su resperatorium! XD Na, kai ish ryto atejau i stotele, tai keli zmones,kol laukem, kol uzsidegs zalia shviesa, kreivai i mane paziurejo. Autobuse beveik niekas i mane nekreipe demesio, turbut todel, kad 3 kartus per savaite vaziuoju juo ish pat ryto, tai puse zmoniu jau pazistu Tik viena mergina vis paziuredova ir kazkam sms rashe, o galu gale shalia jos atsisedau, tai ji kazkaip susitrauke, kad tik ashj a nepaleschiau Univere visi trumpam prarado zada. Mokytojos reakcija man patiko XD Kaip visada paveluotai uzeina i klase "Good morning" praeina, staigiai atsigrezia *tyla* ... -Ow, Snezana... Are you ill? -No -If you ill, you can go home, if you feel bad, you don't have to stay here -No. I'm okay -So, you're afraid of geting ill? (Ir chia ji nusprende, kad ash beprotishkai bijau gripo ir pradejo mane "ramint") Do you think Aira and Maksimas are ill, no they're fine (nors Aira praeta pamoka atrode labai blogai). Everyone fine. I hope university won't be closed. Kai vaziavau namo,turejau vaziuot su persedimais, tai vaziavau troleibusu, ir tada pagalvojau, kad ten zmones yra blogesni, nei autobuse... Kai iejau, visi atsigreze ir paziurejo i mane taip,tarsi devechiau kosmonauto kostiuma... Bet mano nuostabai shalia manes atsisedo bobute, nors buvo kitu laisvu vietu, o veliau kazkoks diedukas. Kai ishlipau stoteleje, tai zmones ziurejo su panieka ir net vairuotojai, kurie vaziavo proshali, ziurejo i mane, karta pastebejau, kad vaikinas net pasuko galva kad paziuretu Va tokie ispudziai Mane tai visa shita situacija juokina, nes man patinka shokiruot zmones, kitaip gyvenimas butu neidomus... Dabar idomu, kaip reaguos i visa tai mano grupiokai | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 24th 2009, 10:48 | |
| Juokingiausia tai, kad dabar Lietuvoje vos ne pandemija, o zmones tokiu dalyku nesupranta.. ka jie kaime gal is medzio iskrito? blem juk net per zinias rodo zmones su kaukem -__- | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 24th 2009, 11:31 | |
| blemba iš dalies džiaugiuos, kad neprimatau, nes tada vairuotojų nepastebiu ir šiaip daug ko. nes nu būčiau jaučiu apsiverkus tądien su respiratorium kai vaikščiojau XD
nežinau kaip tu, bet aš visą tą laiką toookią įtampą jutau. tokį kažkokį nematomą žiaurų spaudimą iš visuomenės. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 24th 2009, 13:08 | |
| Na, mano regejimas labai blogas, bet ash deviu leshius XD Ash jutau spaudima, tik kai stoteli laukiau, galvojau bus blogiau... Man toks jausmas, kad zmones mano, jeigu tu su kazkokia kauke, tai sergi siaubinga lyga (pvz AIDS, tik ja neuzsikriesi kvepuodamas vienu oru) ir su tavim shalia stovet yra pavojinga gyvibei... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 28th 2009, 13:11 | |
| Ne nu... makiažas - visagalis. Palyginkit: ir kaip man išmokt taip pat kietai pasidažyt? aš ir noriu taip iš pabaisos gražuole virst :DD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 28th 2009, 13:16 | |
| Chia net ik makiazas, bet ir fotoshopas XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 28th 2009, 13:36 | |
| fotošopas čia ne prie ko. jos ir live'uose žiauriai gerai atrodo. geriau nei fotkėse! bleeem... noriu asmeninio visažisto iš Korėjos | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 28th 2009, 17:49 | |
| na atra tai ir taip grazi... o ta pirma tik kad labai jaunina... | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 30th 2009, 21:14 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Lapkritis 30th 2009, 22:00 | |
| aš jo specialiai nedidinau, tiesiog pakeičiau patį šriftą. esmė ta, kad kažkada buvau labai gerą radus, bet po to jis kažkaip išnyko pats iš forumo ir vietoj jo atsirado kažkoks šūdas. nebeištvėriau ir pakeičiau bent ne į tokį kampuotą. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 3rd 2009, 14:27 | |
| Pamachiusi shita: https://www.youtube.com/watch?v=ChM6FMIWLdM pagalvojau, kaip ash myliu Vilniu... Kai ishtruksiu ish shios shalies (tikius nepasiliksiu chia put visam gyvenimui) tai vienintilis dalikas (na ishskirus sheima ir draugus) kuriuo man truks, tai shis miestas. I'm fucking love it! | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Gruodis 3rd 2009, 14:37 | |
| LOL aš šitą video esu net interpalsuose įsidėjus, kad dar kokie užsieniečiai užmatytų :DDD niam niam berniukai xDDDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|