Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortaleIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

Floodas

Go down 
+42
Minga
haruhi
Sima~
Uru'mi
COMA~
Ruu
Black~
chibi_panda
Hiroko.//
findmy012
☆Linda☆
LastQQQ
ceneash
Gabita
h3llo.
Cappy
enGrey
Reika:3
keiko6088
Umike
Mii.
Tenshi
Matsu[Yo]
...Reila*~
Seta
~Hanami~
Taya
Miya
Jun
Miyuki.
Seigi
hypocrite
oshra
silke_silke
Hoshi
kybolie
cruciare
Toshi
Tatemyuu
Noru-chan
Sulli.
Kajitoku
46 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
Kajitoku
~Wakagashira~
Kajitoku

Female
Capricorn Cat
Pranešimų skaičius : 1068
Reputacija : 16

.::+Trumpai apie save+::.
Pareigos: Nosebleeding FAN
Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]''
Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 17th 2008, 18:39

Čia tave siunčia kaip į kokį karą-su gerais batais XDD~~~
Atgal į viršų Go down
http://mikarainz.blogspot.com/
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse
Pranešimų skaičius : 4812
Reputacija : 154

Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD*
Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish
Super Galia: Aoi suktukas :D

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 17th 2008, 19:21

hmmz... o gal kad Gillette nešūdina firma, tai nenori problemų.. vdrug patikrintų.. su gariūniniais ten jau nlb :D
Atgal į viršų Go down
http://last.fm/user/KapiniuGrazuole
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 16:28

šiandienos įvykis..

"Važiuoju į Karoliniškių polikliniką 16-u troleibusu ir TV bokšto stotelėje įlipa keleivių kontrolė. Šalia įėjimo sėdėjęs vyriškis neturėjo bilietėlio. Jis pradėjo teisintis, kad elektroninį bilietą paskolino savo dukrai (sėdinčiai jam iš kairės), nes jinai neturėjo pinigų talonėliui. Kontrolierės tokie virksmai nė kiek nesujaudino ir ji paklausė, ar ponas teiksis mokėt baudą vietoje, ar vestis į autobusiuką. Tada tas vyras pasiuto, pradėjo švaistytis grasinimais, cituoju: "aš jus visus nušausiu!", su nemaža doze rusiško leksikono.. Kontrolierė nieko nelaukusi pradėjo kviesti apsaugos darbuotojus, o tada tas vyras išsitraukė kažkokį pažymėjimą ir pakišo kontrolierei po nosim. Kaip supratau tas pažymėjimas rodė, jog jisai yra kažkoks pareigūnas, nes būtent šį žodį girdėjau, įvardinant jo profesiją. Ir tada, mano nuostabai, kontrolierei jau nebereikėjo jokio talonėlio. Jau žymiai mandagesniu tonu ji pasakė, kad pareigūnai tokio leksikono neturėtų vartoti ir išlipo iš troleibuso. Tai jūs man dabar pasakykit, nuo kada policininkams nereikia mokėti už važiavimą viešuoju transportu? Pasišlykštėjau šiuo įvykiu. O bjauriausia buvo klausytis to "pareigūno" su kvapeliu, beje, veblenimų dukrai, kaip jam patinka šitaip šokdinti kontrolierius.
Ir tokie žmonės dirba pareigūnų darbą. Graudi tikrovė :("

nx visą dieną sugadino tas lochas.. negaliu pakęst neteisybės.
Atgal į viršų Go down
Noru-chan
~Shateigashira-hosa~
Noru-chan

Female
Capricorn Snake
Pranešimų skaičius : 468
Reputacija : 0

Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja
Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD
Super Galia: Isnykti....+.+

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 16:33

Woah,that sucked a lot...<.< esme dar pasigirti,kaip as visus sokdinu.pz.*gomen,neatrasinejau,nes pinigu neturiu*

Oj,man siandien diena sugadino Lukiskiu poliklinikoj dirbancios moterys,tiksliau registraturoj, kai man paprasius amno korteles mane apreke, isvadino kvaila, nesveika ir nesuprantancia,ka darau ri ko noriu. *let's ignore the fact,kad tieisog norejau pasiimti kortele* Su manim buvo kalbeta taip, lyg del prasto sios moters ishsilavinimo ir sunkaus gyvenimo, PMS, ausktu pragyvenimo kainu oir inflaicijos buciau kalta as, tokia matyt ir pasijauciau, nes ir siaip diena ne kokia.Woohoo.Let's work what we really like.Nx sita subjurusia visuomene, kur nieks niekuo nesirupina.*sigh*

*huggles Bounty* :weeee: :weeee: :weeee:
Atgal į viršų Go down
http://www.yaplog.jp/akai_yuki
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 16:47

joam poliklinikoj, tai baisiau nei turguj...
man čia kažkurią dieną bandė papriekaištaut, ko nebuvau šildymo procedūroj, tai išrėžiau visą tiradą pamokslų, jog ne mano kaltė, kad gydytojai nusiplauna iš darbo vietos ir kad aš ir be sėdėjimo poliklinikoj turiu veiklos. daaaaaaunaaaai. nekenčiu lietuvių >_<
Atgal į viršų Go down
Noru-chan
~Shateigashira-hosa~
Noru-chan

Female
Capricorn Snake

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 16:54

Bet ziauru, kai ant taves islieja pykti ir sugadina tau nuotaika.Cia gi tokia ble psichologine trauma aksdien kd sakes,teisman visus..arba tegul vaiksto su respiratoriais kad surauktu veidu nematyciau ir klad rekt negaletu..<_<
Atgal į viršų Go down
Kajitoku
~Wakagashira~
Kajitoku

Female
Capricorn Cat

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 16:57

Wow....>.>''
O tai kiek tai dukrai leiskite paklaust metu buvo? *SHiaip idomu*

Na me šiandien prasedėjo namie visą dieną, nes jautėsi kaip sulaužyta, plius gerklę skauda...''>@<''

Anyways, įdomūs esam mes lietuviai...bendravimas mūsų toks..ghem...kaip Noru minėjo-tarsi kalbi su žmogum, ir vis vien lieki viskuo kaltas, tarsi problemų priežastim...>.>''
Nežinau ar pasakojau, bet kai su mama buvom baldų parduotuvėj vienoj...čia kažkur prie Krasnuchos važiuojant į stotį, tai pakraupom abidvi...mama tai iš vis atpratus nuo tokio lietuvių elgesio...aš tai dar pakenčiu XD Žodžiu užeinam į tą pardą, norėjom pasižiūrėt mamai kažkokį čiužinį, krč, maždaug užklausus pardavėjos ji pradęjo mum moralizuot apie gyvenimą, maždaug kad pirkėjai nieko nesupranta apie čiužinius ir iš vis ji čia pardoj protingiausia (atmeskim tą faktą, kad mes paklausėm tik čiužinio matmenų...>.>''), okei, su ja maloniai atsisveikinom, nuėjom toliau, žiūrim kitam skyriui yra slenkančios sistemos, tai mum su mama buvo įdomu sužinot, kiek kainuotų stumdomos durys, šalia sėdinčio anou instruktoriaus-architekto ar kaip jis ten vadinas paklausėm, kiek maždaug kainuoja stumdomos durys, jis pradėjo klaust:''Tai kokie matmenys???" Mama maždaug rankom parodė tiek ir tiek, pasakė, kad mum tiksliai nerejk žinot, tiesiog apytikslę kainą, tai blem jis kad pradėjo kratytis iš nervų (nors visai nesuprantu ko čia nervuotis...>.>'') pradėjo bert žodžius kaip pupas:''Kokie matmenys?? Man rejk tiksliu matmenu, aš taip negaliu. Kokie matmenys? kokie matmenys!!!
Blem, aš tai neištvėriau ir nuėjau į kitą skyrių...po to mama gryžus pasakė kainą XD
Vėliau VĖL toj Pačioj pardoj, šalia esamas skyrius--nuėjom pačiiet tų kur būna memorex čiužinukai, na jie gana brangūs, tai mum ir reikėjo kainos, taigi priėjo asistentė, mes paklausėm kokios maždaug kainos yra, na ji maždaug ant greičio suvarė suvarė, sakau, gal būtų galima kokį kainoraštų ar lankstinuką-o ta kad pradėjo isterikuot- negaliu duot! negaliu! Na mes su mama apsisukom ir išėjom..sakau mamai varom greičiau iš šitos pardos XDD
Bet ant laiptų mama pamatė dar užrašą, kad toj pačioj pardoj turi būt virtuvės baldai, taigi pro šalį ėjo šitos pardos darbuotojas, mes paklausėm maždaug į kokią pusę mum eit kad rastumėm tuos baldus, nes pastatas toks painus, daug praėjimų, tai blem ir tas visas nervuotas garsiu balsu-:''NEŽINAU AŠ NIEKO! NEŽINAU!''

>.>''

Čia vadinasi apsipirkinėjimasis lietuviškuose pardose....aka Maxima man tikras rojus pasirodė po šito XDD
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 17:01

hahaha gera mintis :D

aš tai dabar galvoju kas man su koja bus.. nes šiandien pasimokiau ant tų batų vaikščiot ir pzdc pėdai.. absoliučiai nebepaeinu.. bijau, kad prisižaisiu aš su tais aukštakulniais.. vaikščiojau ne ilgiau kaip 15min ir man jau ragas, tai kas bus taip tris dienas iš eilės po 4h? o po poros savaičių vėl tokia pati skausmo injekcija? nežinau.. mane kažkodėl kamuoja bloga nuojauta.. ir šiaip pikta.. tiek laiko gydymui sugaišau.. į tuos sušiktus šildymus vaikščiojau ir t.t.. perniek, nes po tų 15min ant kablų man koja skauda labiau nei kada nors anksčiau.. tasukete Noru-chan :weeee: ir svarbiausia, kad negaliu atsisakyt šito darbo..

o dieve, Kaji, užjaučiu :D
Atgal į viršų Go down
Kajitoku
~Wakagashira~
Kajitoku

Female
Capricorn Cat

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 17:11

FASTUM GEL ~~~~~
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 17:17

artralgijos tokie išreklamuoti tepalai negydo. naudoju kitą tepalą, bet čia jau joks tepalas nepadės, jei tam bate pėda lenkiasi būtent per uždegiminę vietą ir aš žengdama žingsnį dar priedo jį priminu visu savo svoriu, kai tuo tarpu gydytojai man liepė kuo mažiau dirgint tą vietą. zjbs kaip linksma.. noriu nukillinti dabar ką nors..
Atgal į viršų Go down
Kajitoku
~Wakagashira~
Kajitoku

Female
Capricorn Cat

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 17:31

*pabėga* :wary:

Gosh..užjautimas tau :worried:
Na būčiau aš tai mesčiau tą darbą, bet suprantu, kad nėr tau lengva :sorry:
Atgal į viršų Go down
Noru-chan
~Shateigashira-hosa~
Noru-chan

Female
Capricorn Snake

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 18:24

*Noru apsirengia supermeno kostiuma*
KAS DRISTA SKRIAUST THE SWEET KASUMI-CHAN,KURI VILIOS AZIJIECIUS VASARA PILIES GATVEJ????*griaudinciu balsu*

ne nu siaubas...
krc...
o negalima ne ant aukstakulniuu??Kas eor loxiska salyga?????
Atgal į viršų Go down
hypocrite
~Shatei~

Female
Pranešimų skaičius : 46

Pareigos:
Išskirtinis Bruožas:
Super Galia:

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 18:31

joa... fainumas neišpasakytas. bet ar tie gaidžiukai [atsiprašau už keiksmažodį] negali surprasti, kad tau su pėda ne viskas gerai? kad dar pablogėt gali?.. nu pz. aš be žodžių....
Atgal į viršų Go down
Noru-chan
~Shateigashira-hosa~
Noru-chan

Female
Capricorn Snake

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 18:46

Butent...man nesuvokiama ToT
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 22nd 2008, 19:19

pinigai, panelės, pinigai.. ten kur sukasi pinigai, ten niekam tavo sveikata nerūpi, o tik tavo atnešamas pelnas =____= o su paprastai batais negaliu, nes čia tipo užsakovas reikalavo aukštakulnių, taip kad mano žiurkiškas cyptelėjimas "prieš" niekam nerūpi :weeee: nu gal kaip nors... hmz.. gal bent skutimosi peiliukus bernai iš gailesčio nupirks, pamatę mano bepradedančią gangrenuot koją? :D

jei jau prakalbom apie bernus, tai šiandien dar kai kas buvo nutikę.. važiuoju tuo pačiu pagarsėjusiu trūliku į polikliniką ir jau stoviu netoli durų. toks bernas (neša į forsą) taip atsisuka į mane ir be jokios gėdos jausmo gal kokias 5-8 sekundes dėbso į mano papus, o po to lyg niekur nieko nusisuko ir toliau su draugu šnekėjo... likau šokiruota O.O
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 EmptyBalandis 25th 2008, 22:16

iriguchi deguchi TAGUCHI desu!!!!

mielas kvaišelis hobitas XDDDD

ej jūs, ko floodo temą apleidot? :boxing:

pasidalinsiu šiandienos radiniais, susijusiais su nepakartojamu policininkų darbu :)

"kaip dirba tikra policija :D"

"kurnikova vs sharapova :D :D :D"
Atgal į viršų Go down
Kajitoku
~Wakagashira~
Kajitoku

Female
Capricorn Cat

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 Empty05 25th 2008, 21:21

Ohayo!!!!
Kas nors, gal zinot, kur galima jau uzsisakinet Gazetto shita dvd???
No:KIBM-90177-8
Price:9,765Yen(Tax-in)
TOUR 2007-2008 STACKED RUBBISH
GRAND FINALE
[REPEATED COUNTLESS ERROR]
IN National YOYOGI Stadium Dai ICHI Taiikukan
The first limited Type
Release:2008/08/06
3 DVDs(Live :DISC 1, 2+BONUS: DISC 3)
60 Pages of booklet+exclusive package version

:worried: :worried: :worried:
Atgal į viršų Go down
silke_silke
~Shatei~
silke_silke

Pranešimų skaičius : 63

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 Empty05 26th 2008, 13:26

pabandyk paziureti Tokyo Arena arba turetu buti cdjapan
Atgal į viršų Go down
Noru-chan
~Shateigashira-hosa~
Noru-chan

Female
Capricorn Snake

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 Empty05 26th 2008, 13:28

Video tai LOL XDDDDD

kaji-chan>>va situos DVD preorderina CD Japan'e ^^ Tate su Boss ir hitori-chan uzsisake ^^ *envy* <---neturiu pinigu,JP reik taupyt >.<

Uzkreciau drauges dramom, db droolina i berniukus si hana kimi, hana yori dango ir is gokusen 2 *apsikabnina akame* XDDD bet smagu, vsios suprantam kad siuzetai lievi ir visos suprantam,kaip tos dramos atpalaiduoja ir gera padusaut i tuos grozius XDD et... *toliau seja meile per apsauli su dramom*
Atgal į viršų Go down
Kajitoku
~Wakagashira~
Kajitoku

Female
Capricorn Cat

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 Empty05 26th 2008, 16:09

Ou arigatou ^.^
Dabar rejk tik suzinot kiek shippingas kainuos XD
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 Empty05 27th 2008, 11:15

nu bl nx krw bleeeee negaliu susinervinau >_< paskambinau aš į ameriką. aišku man teko savo vardą ir pavardę spelint belekiek kartų. pagaliau jinai rado mano užsakymą. tada sako man reik jūsų billing address. aš aišku dar pakartojau klausimą, bo ta višta žiauriai greit šneka :D ir PYYYYST sąskaita baigės. nu tu krw krw ;D čiuju dabar galvoja, kad susimėčiau ir padėjau ragelį >_>
nu blem aš galvojau užteks tų 10lt, nes nu ką ten šnekėt visą valandą.. pzdaaaa... nekenčiu dabar lietuviškų pavardžių XDDDDDD sušiko man visą reikalą >_> ką vėl pildyt sąskaitą ir vėl iš naujo skambint? eikit naaaa.. ir tai babkių neturiu :D mama antrą dieną iš eilės nepildys man sąskaitos.. :weeee:
Atgal į viršų Go down
Noru-chan
~Shateigashira-hosa~
Noru-chan

Female
Capricorn Snake

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 Empty05 28th 2008, 09:04

Jo,LT vardai pavardes uzsienieciams galcos skausmas diidelis :DDD

Ok,flood, akanishio smile ^__^♥ nianainainai ^__6♥♥♥

Floodas - Page 15 22
Floodas - Page 15 24
Floodas - Page 15 21

svajingas...^_^♥
Floodas - Page 15 26
miauuuuu...Floodas - Page 15 27
Floodas - Page 15 7
Floodas - Page 15 9
Floodas - Page 15 11-2

O dabar adr cute sypsenos ir...jo garsiuju, sexualiuju raktikauliu!!! mm...HOT!

Floodas - Page 15 43
Floodas - Page 15 45
Floodas - Page 15 39
Floodas - Page 15 44
Floodas - Page 15 42

*vepso i tobulaji zmogu*
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 Empty05 28th 2008, 13:25

ech... o kas ten postringavo, kad atbaidom žmones spangdamos apie KAT-TUN bendrose temose, a? :D
Atgal į viršų Go down
Noru-chan
~Shateigashira-hosa~
Noru-chan

Female
Capricorn Snake

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 Empty05 28th 2008, 14:38

Tai cia as as, tai zinok ir abidom, man visi vis priekaistauja...<.< bet jau senokai spangom, ati galima dabar XDDDD Nu ble koks cute.Dievinu jo zandikaul.Labai vyriskas veidas atrodo..niahahah~♥ Galim gi sakyt kad spangstam del garziu japonu, o ne del KAT-TUN XDDD

HOT
summer :
Floodas - Page 15 Rup5ih
Floodas - Page 15 Hero
Omfg koks raumeningas buvo Hero....ble,nuodeme ne vaikinas...*uzsirisa akis*
Atgal į viršų Go down
Kajitoku
~Wakagashira~
Kajitoku

Female
Capricorn Cat

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 Empty05 28th 2008, 19:54

kas nori HERO wallpaperio pakeliam rankas :grin: :grin: :great:
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Floodas - Page 15 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 15 Empty

Atgal į viršų Go down

Floodas
Atgal į viršų 
Puslapis 1540Pereiti prie : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next