| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 13:15 | |
| Baik cia gasdint savo Caps Locku... :wary: :grin: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 13:17 | |
| | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 13:22 | |
| :eeeeeh?: :angry: :boxing: :boxing: :boxing: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 15:39 | |
| Ash cia perkelsiu bishki klausima i shia tema, bet va pas mane yra lyrics dainu, kurias kiek veliau irashinesiu, kai baigsiu instrumentala...^.^ Tai va, norejau paklaust ar verta man ish anglu lyrics versti i japonu kalba, ta prasme ar yra pajegiu online translatoriu? Viena jau bolie parode:http://babelfish.altavista.com/ Taciau, kuris man ishverstu tiksliausiai..kad neapsikvailinciau... :wary: | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
Age : 31 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 197 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 15:42 | |
| na nezn ar yra tie kurie 100% gerai isverstu. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 15:50 | |
| na yra nebent mokami, kur tau gyvas žmogus išverčia, bet ir kainuoja ir laiko užima ;) | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 16:09 | |
| Tai geresnio nei tas babelfish ar kaip ten tada ner?... :weeee: | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: as turiu visada visus viskuo aprupint!*iivaizduoja po 10 metu nesa diram maista* Išskirtinis Bruožas: ipatingas kvailumas ir zmoniu erzinimas!X3 [paklauskit mano seimos] Super Galia: visos is kart! x3
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 16:10 | |
| | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 18:33 | |
| Xujnia atsiprasant babelfishas hieroglifai viskas ten ensamone sakau,akd neapsikvailintum :weeee: Nes ten ensmaone. :weeee: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 18:58 | |
| Tai ka man dabar daryt??? *puppyz eyes* Kaji jaucia kaip griuna jos viltys irashyt gabala...ne nu nerejk taip ziauriai... :weeee: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 19:59 | |
| 1. susirask japoną. 2. susidraugauk su juo. 3. paprašyk, kad išverstų.
negi taip sunku? XD | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 20:23 | |
| | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 21:11 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- 1. susirask japoną.
2. susidraugauk su juo. 3. paprašyk, kad išverstų.
negi taip sunku? XD *ishkrenta ish lovos su visa arbata* ne nu...nu......nu.......nuuuuuu.....jus norit kad Kaji verktu ane? ir dar, kas per snieguoti laiptai Ky? Cia mazdaug taip ir isivaizduoju krentu nuo tu laiptu.... :weeee: | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 22:15 | |
| eee...o delko turetum verkt?O.o | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 22:49 | |
| čia jei gerai primatau mūsų mini-tokyo, ne? ar me kažką maišo? XD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 23:21 | |
| panos, patarkit... rašyt man jam ar nea? bijau, kad pasikėlęs bus... ir nežinau ar angliškai supranta... >_> | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 23:28 | |
| Baka, aishku kad rashyk!!! Nu ir kas kad jis nemoka anglishkai..svarbu kad turetu webcam... Rourrrr.... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 23:30 | |
| *Black iš karto sukyla mintys apie webcam sex*
eik tu šikt, Kaji T.T
XDDDD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 23:38 | |
| Tokios mano internetines-kibernetines-gazerockines pareigos..nieko negaliu padet... Pati sakei...''Skleisk savo pervertishkas mintis...'' ar pan. Beje, paciosiosios vaizduote ir nebloga, ash gi nebutinai norejau kad tu pagalvotum apie cam sex..>.> Na gal pvz jis per ta kamerike galetu tau parodyt kokiu triuku..na tarkim moka zongliruot kamuoliukais ar pan... juk japonai visada nori jaustis tokie naudingi ir suzhavet paneles...eto...viskuom...XD Arba shiaip...parodytu..anou...eto...ano...kokias knygas skaito..nuo lentynos pakilnotu.,..XD Tai va, ash nekaltas zmogelis esu.. :angel: Nekaltas sakau jums.. :bow: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 23:41 | |
| *vartosi ant grindų*
taaaaip o aš jam galėčiau rodyt savo triusikų ir karvių atributikos kolekcijas :D nebesvaik :DDD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2008, 23:47 | |
| Nu ka ash kalta kad pas tave ijungtas perverted mind control mygtukas...XDDDD Me nieko bloga nepasake... Me doras vaikas... Ash tyras angelas Mano net vardas reishkia Dievo avineli.....
p.s. kada ishsiaishkinsi ar turi jis ta webcam, nebuk skriaga, irashyk action ir pasidalink su KAJI... P.P.S. Sakinio virshuje nera, jis nematomas. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 1st 2008, 00:01 | |
| watashi mo dievo avinėlis ^^ be to dar lyg tais iš graikų kalbos išvertus, mūsų vardas reiškia "skaisti, dora" XDDDD
blemba dabar sėdžiu ir bliaunu..tupėjau sau ramiai prie kompo.. ir girdžiu virtuvėj garsas *TAUKŠT!!!* jau žinojau ko tikėtis.. nuėjau į virtuvę.. atidariau apatinį viryklės stalčių ir visai nenustebau savo radiniu. pelėkautų gniaužtuose paslika gulėjo pilka, mažutė pelytė su pertrėkštu pilvuku. nu jėzus marija.. negi negalima sugalvoti humaniškesnio būdo joms žudyti? bent jau nuodais, o ne šitaip beširdiškai.. nuėjau į tėvų kambarį. galvojau vat specialiai pažadinsiu iš keršto ir pasakysiu, kad iš virtuvės išsineštų lavoną, kol dar dvokt nepradėjo. bet pabijojau didžiulio isterijos priepuolio mano adresu. nekenčiu savo tėvų. pelė taip pat gyvas padaras ir jam skauda, ir jo kančios suvokimas neturi būti tiesiogiai siejamas su jos dydžiu. jei gyvūnėlis mažas, jo skausmas nuo to nė kiek nesumažėja. žudikai. dabar naktį nebeužmigsiu ir visus keiksiu. | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 1st 2008, 00:05 | |
| *teta Kaji apkabina bambino Bounty* Gal geriau? Blem, nuneshk tu jiem i miegamaji ta pele...XD Ok ok joke... uzdenk varkshe su kokia servetele...sukalbek Teve musu, Sveika Marija ir malda Mirusiems, pamatysi ish kart lengviau pasidarys... Ou, and nepamirshk-nueini i kambari ir uzsileidi Deadman-Additional cause for sorrow. Shiaip yra nuodai, kur jos ju pavalgo ir nuslenka kur nors mirti, bet kadangi pas tave butas, o nuodus daugiau naudoja namuose, taj gal ir geriau kad pelekautuose, juk nenoretum rast gyvos savo lovoj...brrr....>..< P.S. Turejau n skaiciu ziurkenu, taigi prie grauzhiku mirties esu pripratus...>.> | |
|
| |
kybolie ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 1st 2008, 08:00 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- čia jei gerai primatau mūsų mini-tokyo, ne? ar me kažką maišo? XD
aha! XD aha!XD | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 1st 2008, 15:46 | |
| OMG! uzjauciu del pelytes.. Sukilo man prisiminimai kai buvau kokiu 8m. toki pat radini aptikau spintoj.. ojojoj kaip blioviau tada. dar pamenu kaip rekiau ibedus pirsta "Varksyte..." :weeee:
O del to vaikinuko, tai kas trukdo rasyt? Jei neatrasys nieko neprarasi, o jei gausi ats galbut isigysi puiku drauga :konfeti: | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|