Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortaleIeškotiLatest imagesRegistruotisPrisijungti

Floodas

Go down 
+42
Minga
haruhi
Sima~
Uru'mi
COMA~
Ruu
Black~
chibi_panda
Hiroko.//
findmy012
☆Linda☆
LastQQQ
ceneash
Gabita
h3llo.
Cappy
enGrey
Reika:3
keiko6088
Umike
Mii.
Tenshi
Matsu[Yo]
...Reila*~
Seta
~Hanami~
Taya
Miya
Jun
Miyuki.
Seigi
hypocrite
oshra
silke_silke
Hoshi
kybolie
cruciare
Toshi
Tatemyuu
Noru-chan
Sulli.
Kajitoku
46 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
~Wakashu~

Female
Pisces Buffalo
Pranešimų skaičius : 155
Reputacija : 0

.::+Trumpai apie save+::.
Pareigos: go creazy about Gazetto & Japan xD
Išskirtinis Bruožas: Kai sypsena :DDD
Super Galia: We Rock!!! xDD

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyBirželis 10th 2010, 12:31

na as taj ne.. taciau mano tevai nelabai nori kad as i ja vaziuociau 08 28
Atgal į viršų Go down
Gabita
~Shateigashira-hosa~
Gabita

Female
Gemini Pig
Pranešimų skaičius : 453
Reputacija : 4

Pareigos: Low Ruki-sama ;]
Išskirtinis Bruožas: Kawaii smile (Kai?) ;P
Super Galia: The GazettE super power xD

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyBirželis 10th 2010, 12:36

As irgi nebevarau x____x"
Atgal į viršų Go down
LastQQQ
~Wakagashira~
LastQQQ

Female
Scorpio Monkey
Pranešimų skaičius : 1007
Reputacija : 59

Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus
Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto
Super Galia: Prasuku laika

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyBirželis 14th 2010, 06:26

nors gerokai pavelavus rašau ir dabar gaunas\, kad visiskai ne į tema, bet aš dėl live... esu mačius tik Dim 34 28 116 Ir jis man tikrai atrodo nuostabus bunnyplz
Atgal į viršų Go down
~Wakashu~

Female
Pisces Buffalo
Pranešimų skaičius : 155

Pareigos: go creazy about Gazetto & Japan xD
Išskirtinis Bruožas: Kai sypsena :DDD
Super Galia: We Rock!!! xDD

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyBirželis 25th 2010, 20:14

as irgi newarau x_x
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse
Pranešimų skaičius : 4812
Reputacija : 154

Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD*
Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish
Super Galia: Aoi suktukas :D

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyBirželis 27th 2010, 22:18

šiandien jau darbui einant į galą apie kažką šnekėjau su savo team leader'iu ir po to užsimaniau vandens, ir kad nepamirščiau išsitraukiau savo darbo peilį iš po papų (nu tipo į liemenuką sukišus buvau), nes nebuvo kur kitur šiandien jo įsidėt. tai team leader'is sakė šitą įvykį dabar visiem kaip anekdotą pasakos. nu jmj aš jau ir taip populiari ir per daug žinoma savo darbovietėj ir be jo pagalbos.. XD aš turbūt iki rugsėjo neištempsiu, kai kurie žmonės manęs čiuju ant tiek nemėgsta, kad šian net darbines pirštines kol buvau išėjus į pertrauką paėmė ir pavogė... xD
Atgal į viršų Go down
http://last.fm/user/KapiniuGrazuole
LastQQQ
~Wakagashira~
LastQQQ

Female
Scorpio Monkey

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyBirželis 28th 2010, 19:26

sulli cia taip tau demesi rodo :) ner ko jiems taves nekesti (i think so ) :smirk:
Atgal į viršų Go down
keiko6088
~Shateigashira-hosa~
keiko6088

Female
Libra Rat
Pranešimų skaičius : 306
Reputacija : 1

Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T
Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD
Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyLiepa 13th 2010, 11:28

Reikia drauga tureti 83
sorry keiko siandien ant bangos XD
Siandienos fraze " tuoj laimesiu milijona ir galesim vykti i japonija n.n"
Dlauga pameciau....
(8 nupusimo stadija xD)
Atgal į viršų Go down
LastQQQ
~Wakagashira~
LastQQQ

Female
Scorpio Monkey

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugpjūtis 8th 2010, 11:50

is kur jus siunciates japoniskus filmus, doramas? gal kas gali patarti is kur galeciau parsisiusti... man kazko nusibodo ziureti online butu gerai tureti... 82
Atgal į viršų Go down
ceneash
~Fuku-honbucho~
ceneash

Female
Aries Snake
Pranešimų skaičius : 924
Reputacija : 56

Pareigos: mokytoja:/
Išskirtinis Bruožas: tingėjimas
Super Galia: visur ir visada vėluoti:D

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugpjūtis 8th 2010, 12:49

Atgal į viršų Go down
LastQQQ
~Wakagashira~
LastQQQ

Female
Scorpio Monkey

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugpjūtis 15th 2010, 17:04

Kategorijoje ''Muzika ir radijas >> Rock, Punk, Alternative'' :ka tik atradau: kad garetrockas yra 11 vietoj http://www.lithuanianforum.net/lt/music-and-radio/rock-punk-alternative-48.htm tai mane gerokai nustebino, ne s mano galva cia nera laabai aktuvus forumas ;) bet manau verta pasidziaugti 83
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugpjūtis 15th 2010, 17:27

jp forumai are taking over the chartz XDDD looool nu tiek prisižvengiau iš to sąrašo ;DDDD užskaitau :DDDD
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse
Pranešimų skaičius : 2205
Reputacija : 68

Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD
Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^
Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugpjūtis 16th 2010, 12:19

Mes jau 10 XD Kanpai msn12 Nagaliu patiket, kad Cinema bizarre 3 vietoj XD Ankschiau SuG forumas 1 vietoj buvo....
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugpjūtis 16th 2010, 12:26

Anou, zmones kurie lanko jp kursus VU, gal jus zinot ar galima lankyt ne visa kursa o kelias pamokas, o veliau jei ka pratest?
Tiesiog nzn ar busiu Lietuvoj po rugsejo menesio, jei liksiu tai lankisiu pamokas, jei ne tai ne, bet beda ta, kad reikia registruotis dabar, o nera kam uzduot shito klausymo, nes kai skambynu i OC ar rashau laishka, jie neatsako, matyt atostogauja....
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugpjūtis 16th 2010, 13:03

bijau sumeluot, bet, tarkim, už pirmą pamoką mum nereikėjo mokėt. tipo leido pasižiūrėt ar patinka dėstymo būdas ir ar tikrai nori to mokytis. bet čia seniai tas buvo, tai gerai nepamenu. šiaip, manau, su jais būtų galima susitart. gi vis vien fiksuotas pamokų skaičius yra, tai gal padalintų sumą...
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugpjūtis 16th 2010, 14:21

Ash irgi taip manau, nes neveltui jie skelbia kaina uz viena pamoka, tik beda ta, kad nzn kaip tokiu atveju registuotis, o ragelio jie nekelia.... Gal reikes vaziuot pas juos smile07
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugpjūtis 20th 2010, 20:00

Linkiu linksmai praleist laika NowJapan metu 106 Gaila, kad manes ten nebus ir nepamatysiu mylimo ambasados atstovo smile07 03
Atgal į viršų Go down
☆Linda☆
~Shatei~
☆Linda☆

Female
Scorpio Rat
Pranešimų skaičius : 50

Pareigos: visų galų meistras
Išskirtinis Bruožas: dideli siekiai
Super Galia: I'M SPERMAN!

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugpjūtis 21st 2010, 21:00

Hey ;DDp
Atgal į viršų Go down
http://mayu-mayo.do.am/
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugsėjis 13th 2010, 13:29

Kadangi neturiu daugiau kur išsiliet, tai pabėdavosiu čia. Mane po biškį apima siaubas. Visos mano mėgstamiausios grupės arba išsiskyrė, arba mirė jų kuris nors narys arba... jų muzika žingsnis po žingsnio virsta tokiu mėšlu, kad kokiam naujam pažįstamui paklausus, kokią muziką klausau, pasidaro gėda rodyt tas grupes..
Dabar vėl. lynch.'ai pastaruoju metu yra mano viena mėgstamiausių grupių, bet štai pasižiūrėjau jų naująjį PV, pristatantį naujausią singlą 'JUDGEMENT' ir vos neapsiverkiau. Muzika primena kažkokią pigią american emo rock maišalynę, su netgi kai kur girdima Rukio repavimo manieros įtaka. Nu jofana! Kai tik grupė išeina į major, tai kaip taisyklė turi pradėt kurt kažkokį šlamštą su keliom išimtim tarp gausybės nevykusių naujų kūrinių.
Dar vakar kažkaip net negirdėjus to 'JUDGEMENT' kiek pagalvojau, ar tikrai norėčiau dar kartą eiti į Gazettų live'ą UK ir po to badaut kokį mėnesį, kai žinau, kad koncerte man nepatiks pusė jų kūrinių.. ir tada mąsčiau gal geriau pasitaupyt lynch.'am, nes jie dabar tapo major ir turėtų daryt Europos turą greitu laiku, bet jei ir šitie tokiais pat tempais pjaus grybą ir pradės kept kažkokį surogatą, tai jaučiu aš jau ir į abu koncus taip ir nebenueisiu. Ir čia vis per mano nusistatymą, kad aš einu į koncertą pasitūsint, o ne žiopsot į ikemen'us. Būtent dėl to ir į DIR EN GREY praeitą mėnesį nėjau, nes mane veža tik jų dešimties metų senumo dainos.
Tokia liūdna gaida ir užbaigsiu savo skundus. Tiesiog... turėjau tai garsiai išsakyti pagaliau.

BTW, tikriausiai dauguma dabar užsipuls, kad esu sumauta fanė, nes išduodu grupes taip lengvai, bet čia ne išdavime esmė. Man tiesiog širdis plyštų matyt tokią pakazuchą ant scenos priešais save, todėl tikriausiai renkuosi sėdėjimą namie prie kompo ir klausantis senų dainų, kurios tikrai kažko vertos. Bei žiūrint į tuos mielus širdžiai undergroundinius live'us, kai matai, kad žmonės kaifuoja nuo savo muzikos, o ne nuo minties kiek jie šituo pasirodymu užkals pinigų..
Atgal į viršų Go down
keiko6088
~Shateigashira-hosa~
keiko6088

Female
Libra Rat
Pranešimų skaičius : 306

Pareigos: gimusi nekesti seimos T.T
Išskirtinis Bruožas: didelis brolio nuzidimo noras XD
Super Galia: per naktis klausytis gazett muzikos neuzmigus.

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugsėjis 14th 2010, 13:40

mano firmine fraze "senos dainos geros dainos" nors as pati jau senej "isdavus" taip sakant J-muzika :D as megstu paklausyt seno rocko kur tikraj sudetingi ir kieti kuriniai, nes pvz uzkniso tu grupiu kaip prisikta (atsiprasau uz zodi xD) visos jos ein vis lievin, melodija tapati viens kita kopin pvz. https://www.youtube.com/watch?v=seF7bbH6IcA ne sita grupe neprimena linkin park, jinai tikraj nebando kopijoti linkin park n.n ... ir patys gazettaj visos ju dainos panasios jau tarp pavadinimu nebesusigaudau...
Atgal į viršų Go down
Taya
~Saiko komon~
Taya

Female
Taurus Horse

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugsėjis 14th 2010, 19:57

Sulli., visishkai su tavim sutinku. Ash irgi kai pamachiau ta Reitos commenta, kazkaip nedziugavau labai, bent jau nebuvo to shirdies sustojimo, kai priesh pusmeti, ar daugiau, mama pasake, kad Gazette atvaziuoja XD Ir irgi susimaschiau, ar vertetu vaziuot uzsienin (nes abiejoju, kad jei jie atvaziuos, tai i Lietuva uzsuks....), ir ten kovot su svetimshaliais saleje, kad juos pamatyt ir ishgyrs dainas kuriu nagaliu klausyt.... :((( Tikiuos jie supras ka daro ir prades kurt geras dainas, o neprikurs shlamshto ir atvaziuos su juo pas mus, nes nzn ar vertetu tokiu atveju maldaut tevu duot pinigus kelionei....

Ir visishkai sutinku su tuo ishdavistes jausmu. Man pachiai toks jausmas, kad ash ishdavike, nes nesiklausau Gazettu, o klausausi Shinee.... bet tuo pat metu suprantu, kad myliu Gazette, ir noriu, kad jie kurtu GERA muzika ir jaustu malonuma atlikiniedami ja, ir man labai skaudu matyt kaip jie parsiduoda ir degraduoja T_T
Atgal į viršų Go down
ceneash
~Fuku-honbucho~
ceneash

Female
Aries Snake
Pranešimų skaičius : 924
Reputacija : 56

Pareigos: mokytoja:/
Išskirtinis Bruožas: tingėjimas
Super Galia: visur ir visada vėluoti:D

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugsėjis 15th 2010, 06:21

Taya rašo:
Ir visishkai sutinku su tuo ishdavistes jausmu. Man pachiai toks jausmas, kad ash ishdavike, nes nesiklausau Gazettu, o klausausi Shinee.... bet tuo pat metu suprantu, kad myliu Gazette, ir noriu, kad jie kurtu GERA muzika ir jaustu malonuma atlikiniedami ja, ir man labai skaudu matyt kaip jie parsiduoda ir degraduoja T_T
o jetau, lygiai tokia pati situacija.. bet bent gali tikėtis, kad Shinee taip nenusivažiuos - visgi jie yra jau "pagamintas" ir mum pateiktas produktas, kad ir kaip tai beskambėtų. o Gazette vyrai patys viską darė nuo pradžių ir taip dabar liūdna, kad jie masiniam liūne įklimpo.
Atgal į viršų Go down
findmy012
~Shatei~

Male
Taurus Dog
Pranešimų skaičius : 3

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyRugsėjis 25th 2010, 14:51

apie akai kontrabandą vargšėm lietuvaitėm jau nešneku. visas kambarys pilnas jos besaikio dosnumo įrodymų XD

import export companies
womens pants
Atgal į viršų Go down
LastQQQ
~Wakagashira~
LastQQQ

Female
Scorpio Monkey

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyLapkritis 6th 2010, 14:02

Floodas - Page 32 Bepavadinimo-1 jei jai tiek metu tai as balerina... ka jie valgo kad taip atrodo
Atgal į viršų Go down
Sulli.
~Oyabun~
Sulli.

Female
Virgo Horse

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyLapkritis 6th 2010, 23:36

iš pradžių galvojau draugės stovi kol neperskaičiau teksto D:

Floodas - Page 32 Woman-long-hair
erm... this is quite disturbing actually...
Atgal į viršų Go down
LastQQQ
~Wakagashira~
LastQQQ

Female
Scorpio Monkey

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 EmptyLapkritis 12th 2010, 14:25

Kai siurpas nuejo pamacius tokius plaukus xD

Edit koooks grazus pranesimu skaicius da games skilti Floodas - Page 32 266126

Niekaip negaliu suprasti, atrodo tiek nariu forume, ir visi gan daznai prisijungia,: beveik visada buna kokie 3 sveciai : taciau nieko neparaso! Reiškit savo nuomone garsiai, bus patiems smagiau ;)
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Floodas - Page 32 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Floodas   Floodas - Page 32 Empty

Atgal į viršų Go down

Floodas
Atgal į viršų 
Puslapis 3240Pereiti prie : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next