| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Hiroko.// ~Wakashu~
Age : 28 Miestas : Mažoji Lietuva Pranešimų skaičius : 114 Reputacija : 1
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Rpg Išskirtinis Bruožas: Myliu Bakugan'us ^.^ Super Galia: Per Bakugan zaidima galiu aplost pacius profesionalus =^.^=
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 22nd 2011, 07:14 | |
| geras ;DD bet ten yra dar viena spalva pries geltona man atrodo ;D bet taip kietai *rock* | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 22nd 2011, 13:12 | |
| Sulli, irgi per dramacrazy.net žiūri? :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Sausis 22nd 2011, 13:36 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 7th 2011, 22:48 | |
| | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 8th 2011, 13:28 | |
| Damn, kodel nieko nesakei, kai buvau pas tave? Proto jega priverstume ji dirbt jau tuo metu XD Drasi? Nesvaig XD Ash gyvenime taip nesu pasielgus, kaip per naujaka XD Manau visa tai buvo keliones stresas ir nenoras pripazinti, kad jau reikia gabentis i nuobodzia Lietuva XD Beje, Bossu, sveikinu su 100 reputacija :P | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 8th 2011, 18:30 | |
| lol ačiū, aš net bandžiau ieškot per kurį galą aš tą 100-ąjį gavau xD ai beje blemba tavo Park Young Hee avataras.. galima aš šitą pic'ą pas save last.fm užsidėsiu?xDDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 8th 2011, 21:27 | |
| Zinoma dek, ne mano gi XD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 10th 2011, 07:59 | |
| labai prajuokino šiandieninės naujienos livejournal - kad Hiroto iš Alice Nine yra FTIsland gerbėjas ir kaip jis per twiterį išpažino Hongkiui savo meilę. xD kažkodėl mane tai siaubingai prajuokino, nors, aišku, nieko keisto, kad ir japonų rokeriai domisi kpop - juk korėjiečiai ir jų šalyje praktiškai karaliauja. - Citata :
- @alice9_hiroto: Hello!!!!! Im the guitarist of the Japanese band, Alice Nine. I followed you. I like FT Islands songs~.
| |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 10th 2011, 18:43 | |
| nieko doro iš to žvairaakio tikėtis ir nebuvo galima :DDDDDDDDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 11th 2011, 03:58 | |
| o dieve šiandien pirmą kartą gyvenime sąmoningai nufyrinau daiktą iš parduotuvės :DDDDD studentavimas daro iš žmonių žvėris :DDDDD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 11th 2011, 09:19 | |
| maistą pavogei? :DD šokinėju iš laimės - pagaliau gavau trigubą hide albumą! *squeals* apsimetu, kad tūsinu 1996 metais. jau net galiu ir niekur šiandien nebeeiti~~ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 11th 2011, 16:40 | |
| neeeee baik tu, man pabadaut ne problema. dėl to tikrai nevogčiau jokios bulkos :D esmė ta, kad mano Eucerin gydomasis ir maskuojamasis kremas kaip tik baigės, o jį dar Lietuvoj pirkau ir jis labai brangus. kadangi ką tik teko neplanuotai siaubingai didelį užstatą už ateinančių mokslo metų namą, kuriam gyvensim, sumokėt, tai aš dabar ant bulvių ir makaronų sėdžiu, ir jokių kremų aš negaliu pirkt. BET. aš jau geriau būsiu nevalgius, nemiegojus.. bet be to šūdo ant veido į viešumą NEISIU,nes man trauma didžiulė dėl mano raudono veido ir t.t.. tai galvoju nueisiu į artimiausią kosmetikos parduotuvę yra tokie pigūs biškį lievi žali concealer'iai. ir aišku taip turėjo nutikt, kad jo nei vieno nebuvo, ir pardavėja tipo sako varyk nebent į kitą miesto galą nusipirkt, ten tikrai mūsų pardėj bus. galvoj eikit jūs šikt man reik rytojaus quiz'ui pasiruošt, nėra laiko. tai galvoju gal paprašyt, kad leistų TESTER'į pasiimt už vieną svarą kokį. bet pagalvojau, kad pažiūrės mane prie kasų kaip į durnę, tai pažiejau ar nėra barkodo ir įsimečiau į paltą :D gal kai kam ir nesiskaito tai kaip vagystė, nes čia tik panaudotas tester buteliukas, bet aš kai niekad gyvenime nieko nesu nukniaukus apart penkių metų būdama iš močiutės du litus ledam, tai dabar jaučiuos kaip ką tik praradusi nekaltybę :DDDD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 11th 2011, 18:43 | |
| hahahahahaaa kazks panasaus yra ir cia pasitaike ;D | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 11th 2011, 22:28 | |
| @Sulli aš tavo vietoj irgi būčiau šikus :DDD nes jei pagautų, tai galėtų pranešt univerui ir pan .. Nu bet ekstremalos situacijos reikalauja ekstremalių priemonių. Aš irgi turiu daug raudonio veide, tai nuoširdžiai tave suprantu >.< Per gyvenimą nuknisau tik klijų už 40ct netyčia (pasiėmiau į ranką saulutėj, o apsikrovus daiktais buvau, tai pamiršus, kad laikau, išbėgau į stotelę, paskui žiūriu - rankoj klijai. Buvo maždaug ) @LastQQQ tai kad nereik čia užuost nieko, tiesa akį rėžia :D Mano draugė panašiai irgi. Grįžta namo atseit iš kino. Tėvai: kaip filmas? Draugė: NEGĖRIAU ... XDDDD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 12th 2011, 18:23 | |
| Tame ir juokingiausia, kad cia net pats kvailiausias zmogas viska suprastu :P Man yra buve kad kai is drauges grizau gerokai nestabilios bukles meginau su ciulpinuku duris uzrakinti, o poto ejau dulkiu sluostit, tipo, kad atseit man viskas ok tai kas kad 4 ryto ;DD
Paskutinį kartą redagavo LastQQQ, Vasaris 13th 2011, 15:14. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 13th 2011, 10:35 | |
| tai juk visada kai būni "ne stadijoje", tai atrodo, kad viskas, ką darai, yra normalu. tas pats, kad kai būni išgėręs ir jautiesi, lyg būtų viskas tvarkoj ir jautiesi pakankamai blaivas. bet ateina kita diena ir tu atsimeni, kad apie blaivumą buvo galima tik pasvajot. :D o tas "aš negėriau" girto elgesys yra vienas juokingiausių dalykų. :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2011, 11:08 | |
| užsisakiau produktų iš Honkongo. Kątik gavau laišką iš pašto skirstymo departamento, kad prie siuntos nepridėti dokumentai, kurie reikalingi pateikti muitinei . Tai mąstau suklastot kainas, kai siųsiu duomenis. Nes iš viso kainavo 100 dolerių, o už tokią sumą muitinė mane nuskalbs ! 21proc. pvm reiks sumokėt Kas nors turit patirties panašios? Bandėt apstumt muitinę ? ^^; Turit kokių patarimų ? | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2011, 13:22 | |
| Man taip buvo, kai Gazette DVD siunchiaus... Jau neprisimenu, atrodo pasakiau kiek mokejau, ir kad dokumentu neturiu, tai jie patys sprende kiek nulupt ish manes.... Kas nors eina i Orochi koncerta Vilniuje kovo menesi? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2011, 13:48 | |
| Aš tai visus savo Gazetto DVD pirkau iš European label, kad pvm nepriskaičiuotų. Jei ne paslaptis , kiek pvm sumokėjai? turbūt pirkai iš cdjapan/hmv.japan/yesasia .. (man ši info praverstų, jei pirkčiau Tokyo dome live DVD iš ten ) Paprastai kai jie patys sprendžia kiek tau kainavo daiktas, tai kažkodėl pagal jų lenteles visuomet išeina brangiau :D Bet atsižvelgiant į tai, kad japonijoj dvd turbūt brangesni nei kitur pasauly, tai gali ir pigiau gautis, jei nepateiki sąskaitos Aš norėčiau eit, jei įkąsčiau kainą ir turėčiau kaip grįžt. Bet kažin ar taip būtų | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2011, 14:17 | |
| aš norėčiau į Orochi. tik mane kaina domintų. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2011, 16:49 | |
| GO TO HELL, aš ir noriu XDD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2011, 20:31 | |
| Chibi_panda, tikslai neprisimenu jau dabar, man atrodo gal apie 50LT ishejo. Ir taip, ish CDJapan pirkau :) Del Orochi, visai nebrangu! 8.62 Euro! Va chia galyma pirkt uz tokia kaina: http://kohakumusic.com/Tiesiog ash galvojau eit, bet neturiu su kuo, o vienai tai neidomu.... Tai ir paklausiau :) Kovo 26 bus :) Gaila, kad Bossu dar nebus Lietuvoj :((( | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2011, 20:36 | |
| AŠ NORIU LABAI NORIU!! kaip tik 6dienis būtų, kaip tik man po darbo. ir jokių problemų, kad tą dieną koks egzas gali būt ar ką. | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 18th 2011, 20:08 | |
| mano buvo EAT, FEEL ir MALICE. :D | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 18th 2011, 21:21 | |
| ART LIES CHAT Na esu tikra tik del 1, kiti tai nelabai man budingi XD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|