o gers aš kažkur prieš mėnesį panašią lentelę užmačiau vieno suomio blog'e, tik ten reikėjo 5 žodžius atsitiktinai surast, ir jie nustato tavo dabartinę būseną. tada man 100proc. atitiko, kad net biškį išsigandau :DDD ilgai planavau į savo blog'ą įsidėt, bet vis tingėdavau :D
pagal šitą pirmas žodis, kurį pagavo akis, buvo ORGIA (bet toks anglų k. deja neegzistuoja :D), todėl ieškojau iš naujo, ir pirmi žodžia užkliuvę buvo SUICIDE, HATE ir RAGE :DDDDDDD WTF...
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
kas žiauriausia, kad jei dabar būčiau kokių 14m., tai cheatinčiau ir atsirinkčiau 'kiečiausius' žodžius, kokius ten įmanoma surast, bet prisiekiu, kad tikrai sąžiningai užduotį atlikau ir neatrinkinėjau žodžių :DDD
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
gal kas turite idėjų kaip nebrangiai man išeitų pacosplay'int kpop kokią nors merginų grupę/atlikėją? gal kokių nuotraukų??? pls!!! T____T;;
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Temos pavadinimas: Re: Floodas 05 4th 2011, 20:48
Kazkada Sulli sake, kad visiems patinka BigBang ir 2NE1 "Lollipop" versija, ir tik jai f(x). O man patinka shita:
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Temos pavadinimas: Re: Floodas 05 4th 2011, 21:36
o mano ausiai šita Lollipop versija pati silpniausia :( nežinau, man tiek žodžiai vietom į taktą nesuėjo, tiek SHINee balsai šitai dainai per daug nusaldinti.. vietoj Onew galėjo Key dainuot pagrindė, tai dar būtų išgelbėję dainą.
mano nr.1 - f(x) su MIC (nes Amber vokalas ten ftw, o ir kiniškai man šita daina geriau į taktą pataiko), o antri BIG BANG Lollipop 2 versija, nes irgi noris koja trepsėt.
*eina toliau prancūzų cram'int*
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
Kažin kiek studentų pasaulyje dabar panašiai jaučiasi. įskaitant mane =.=
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Nu debilai, nu &^%%$&%**& Negaliu. Ir dar reikėjo būtent Gazettus įkišt ir dar šitą gražią foto įdėt arba išvis nereikėjo kurt. Jau ir taip nemiegu naktim tai va dar pakišo šitą... (čia ne tau Sulli) xDD
~Hanami~ ~Shateigashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 634 Reputacija : 12
Nu debilai, nu &^%%$&%**& Negaliu. Ir dar reikėjo būtent Gazettus įkišt ir dar šitą gražią foto įdėt arba išvis nereikėjo kurt. Jau ir taip nemiegu naktim tai va dar pakišo šitą... (čia ne tau Sulli) xDD
Apie ką tu čia?
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Upsy daisy, nymačau. O kalbant apie tą demo, tai jo, mane irgi žiauuuriai užknisa tokios nesąmonės.
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Heeh... o aš galvojau iš pirmo ,kad tik mane nervina tokios demo :DD Nesuprantu kam tokias demo dėt, vis vien nei nesupras, tik išvadins negražiais žodžiais ir pan -.-"