Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
Žadėjau sakyt, ar tėčius žino, kiek kainuoja toks malonumas :D Bet jei jau pažadėjo, tai pamaniau, kad žino.
Tai čia dar be shippingo ir be PVM, kurį suplosi muitinei. Jei nori nemokėt PVM, turi neviršyt 70 lt. Tai įmanoma tik perkant singlą (be dvd). Nu bet gausi plakatą .
Išvada: jei žadi būt Gaze fane, pamiršk apie valgymą, naujus skudurus, ar apsipirkinėjimus rugsėjui. Ar apskritai pardes.
visada norėjau panaudot šitą smailą :D
Black~ ~Shateigashira-hosa~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
WAAAAAAAAAAa.. kai tėtcius sužinos numirs :DDD Bet dėl Gaizkų viskas :DDD reiks prisižadėt tėvams [daug dalykų :DD] kad tik šitą albumą nupirktų man... Tas smile'as mane prajuokino :DDD lažkaip net nebuvau pastebėjus jo :DD
P.S. O tai kiek su PVM? man sunku su tom valiutom...
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
Nu tai PVM Lietuvoj 21 proc. tai sudėk kainą ( daiktas + siuntimas ) ir paimk nuo tos kainos 21 proc. Pvz nuo 100 Lt bus 21 Lt .O kurią versiją taikai ? Regular ar Limited ? išvengti pvm galima perkant iš vokietijos labelio, kuris leidžia Gazetto oficialiai, arba perkant iš ebay kai pasirodys. Tik iš ebay perkant reikia žiūrėt kad nenusipirktum pigios padielkos.
Na albumai išties nepigūs. Tau prireiks kiekvieno cento, kokį tik gali sukrapštyti. Jei sugalvotum , kad tikrai albumą ar tai singlą pirksi, o tuose reikaluose nelabai gaudaisi, galėčiau tau jį užsakyti. Nurodyčiau tavo adresą ir atsiųstų tau. ^^ nes man baugu, kad plaukioji :D
Na, gali tai išnaudoti kaip galimybę labiau pasistengti įvairiuose dalykuose, ne tik pažadėti. Jei tėvai matys, kad tave Gazetto įkvepia tai patys pradės pirkti albumus tau :DDDD
oh arigatou gozaimass.. kur tėvai dings padės :DD beje jeigu pirkčiau pirkčiau LIMITED ir dabar tikriausiai pirksiu albumą TOXIC.. žinau nepigu, bet aš labai noriu >__< susigaudysiu kaip nors.. dar koks mėnesis ir bus GOAL for meh :DD
Toxic LE grubiai primetus su siuntimu ir pvm ~ 190 Lt . Perkant iš cd japan su pigiausiu ilgiausiai trunkančiu siuntimu. :D
nu DAAAA... Dar mamai užsiminiau tai sulaukiau: apsiramink... Žodžiu.. nieko nebus.. Kaip nors vis tiek gausiu :DDD paslapčia ar dar kaip nors :DD
Spoiler:
Bėda tame kad mama net nežino kas tie The GazettE yra, ir jinai nekenčia VISŲ siauraakių jos versija >__> tėtis taip pat nežino kas jie tokie... OMG neviltis apėmė.. Žodžiu laika spradėt mane ignoruot :DD
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
same here :D už tą abejotiną renginį 40lt neketinu mokėt, geriau toliau kelionei į Suomiją pasitaupysiu
ne šiaip gal paskaitos ir visai įdomios būtų, bet pati publika mane erzintų, užtenka jau vien internete lietuvių animašnikų ir jrock 'fanų' minčių pasiskaityt, kad atšoktų noras jų bandą uždarose patalpose susitikt ir dar už tai nemažai susimokėt.
plius ten į mane dažniausiai spokso, nors aš ir necosplayinu. kažkada dar ir prašė nusifotkint su manim :DDDD (pasijutau kai kokia žvaigždė tą kartą xDD)
ne šiaip gal paskaitos ir visai įdomios būtų, bet pati publika mane erzintų, užtenka jau vien internete lietuvių animašnikų ir jrock 'fanų' minčių pasiskaityt, kad atšoktų noras jų bandą uždarose patalpose susitikt ir dar už tai nemažai susimokėt.
kaip kirviu į kaktą , tikra teisybė. Mano mintys panašios. Na, peržiūrėjus programą radau ką būtų įdomu pamatyt, pvz to lietuvio, rašančio knygą apie JP paskaita, paskui butoh :DDD, daugiau nepamenu. Bet vistiek išleistum daugiau nei 40 Lt, nes jei dar maistas kvepės to "Labuki", tai valgyt norėsi, nesusilaikysi ko nors nenusipirkęs paėst. Plius nesukrapštyčiau 40 lt šiuo metu, mano santaupas tėvai išsiskolino, o iš paskutinių 25 lt draugei dovaną gimtadieniui. ;D
iš shiver singlo ji, kada shiver singlas isleistas, tai neatsimenu tikslios datos bet gal pries puse metu lapkriti ar spali praita hmm tai jau daugiau nei puse metu XDD
Ei, gal kas moka prancuziskai? Nor4jau susirasti sitos dainos lyrikus, bet vienoj vietoj yra dauktaskis ir as itariu kad ten dainuoja prancuziskai.. nors nesu tikra.. Zdz jei kas moka prancuziskai, tai gal paklausykit ir laabai noreciau, kad nors apytisliai parasytumet apie ka dainuoja ":))) praasau apie0:51 prasideda nezinomi lyrikai
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
:DDD manro mano skype yra temoj 'kontaktai', bet nu ok: kapiniugrazuole