| apie ka galvoji? | |
|
+26Uru'mi haruhi maTo Black~ Tamarin Raven chibi_panda Hiroko.// Ruu Kentou Klika Seta ~Hanami~ Otogi ☆Linda☆ Deimi~chan Gabita Myu-chan keiko6088 ceneash LastQQQ Sulli. Taya Reita-sama COMA~ Reika:3 30 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 2nd 2011, 15:14 | |
| ^ awwwww ^_^
galvoju, kad po vakar vakaro visi fresheriai manęs bijo arba nekenčia, arba du viename >.> | |
|
| |
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 3rd 2011, 15:11 | |
| | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 3rd 2011, 15:22 | |
| | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 3rd 2011, 15:26 | |
| taip čj.. kad bus EUROPOS TURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS It's like my dreams getting real xD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| |
| |
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 3rd 2011, 15:29 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 3rd 2011, 18:18 | |
| nu nebesvaikit :DDD turą į Nepalą darys (turbūt kalnuose su ožkom gros :D) ar į Maroką :D nežinau iš kokio čia konteksto ištauktas šitas sąrašas, bet esu tikra, kad ne turo šalių :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 4th 2011, 14:00 | |
| vadinasi aš tikrai durna xDD bet ten tose fotkėse nieko nepaaiškinta, tai labai nestumkit xDDD o aš jau šokinėjau iš laimės ;//
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 4th 2011, 14:31 | |
| ne tu viena... nuliūdau.. šakės man db. nu ok nieko čia nebus xD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 4th 2011, 14:59 | |
| belieka melstis toliau ;// | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 4th 2011, 15:19 | |
| njum.
Galvoju, kad ryt bus mokytojų diena :33 ir bus galima su 12-okais paprikolint :33 šakės, fainiai bus :33 | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 5th 2011, 13:02 | |
| galvoju, kad šita savaitė beveik nuostabi. šiandien buvo pamokos tik po 20 min, o penktadienį jų iš viso nėra. woohoo! : ]] | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 9th 2011, 14:33 | |
| | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 9th 2011, 14:40 | |
| apie atostogas !! jos net po 20 dienų ! laukiuuuu !! xDDDD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 9th 2011, 19:39 | |
| Galvoju, kad labai nenoriu rytojaus. Kodėl taip visada būna su pirmadieniais?... | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 11th 2011, 15:34 | |
| kaip šitoks sėkmingas rytas galėjo pereiti į tokį apgailėtiną vakarą? | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 11th 2011, 19:19 | |
| Apstačiau muitinę. Negavau antspauduko, kad be mokesčių, bet kvito taip pat negavau. Taigi... nereikia mokėti pvm. | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 11th 2011, 19:38 | |
| ^ o manęs muitinė nekenčia. Jau mėnesį laiko mano siuntinys muitinėj ir jie neatsako į mano emailus. Teks skambint, nebežinau, ką daugiau daryt. >.> | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 11th 2011, 19:51 | |
| O blemba. Kad neišsiųstų atgal. Manęs paprastai irgi nekenčia, bet kai pavasarį siunčiau iš jp žurnalą, neuždėjo mokesčių nelabai aišku kodėl, o daba užsakydama iš cd japan padariau gift, nors nelabai tikėjau, kad praeis, bet praėjo O.O
O iš kokios šalies tavo siuntinys ? jei nori, duosiu vieną emailą, kuriuo parašius tau turėtų atstrigint siuntinį. Gali nevargt skambindama, jie nekelia. Aš kartą skambinau VISĄ DIENĄ. | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 11th 2011, 20:51 | |
| Mano siuntinys iš Korėjos. Ir man dar taip nėra buvę, kad užstrigtų muitinėje ir jie su manim net nemėgintų susisiekt, nieko.. Kažkada kai iš JAV ėjo siuntinys ir reikėjo muito mokestį susimokėt, tai jie patys mane visais įmanomais būdais puolė - ir skambino, ir emailą ir net šiaip registruotą laišką atsiuntė. Nesuprantu aš jų darbo "stilistikos", taip sakant... Būčiau labai dėkinga, jei duotum man tą emailą. :} | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 13th 2011, 13:48 | |
| Jei nemėgina susisiekti, esi tikra, kad muitinėj ? siūlau info@post.lt, ir jie ten persiunčia tiems kas atsakingi. Nes nelabai aišku, kas tiksliai nutiko su tavo siunta. Gal tiesiog dideli kampščiai siuntinių šiuo metu :D Būtinai parašyk registracijos numerį, kitaip nesuras ;) Galvoju, kad be reikalo nenuėjau į atkeltą seminarą per savo laisvadienį, baisiai netardė, o atsiskaityt dabar tai reikės asmeniškai. O su tuo dėstytoju mūsų auros nelabai sutampa. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 13th 2011, 15:02 | |
| galvoju, kad rytoj kojų nebepakelsiu xDDDD 1 su puse valandos treniruotė. woohoo! xDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 13th 2011, 16:09 | |
| blemba man biškį įtarimai kyla, kad galbūt kažkam patinku >.> bet gal aš tiesiog per geros nuomonės apie save ir dar plius per daug analizuoju xD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Spalis 13th 2011, 20:40 | |
| People care about people who care about themselves. Nereikia savęs nuvertiti, bo liksi ignoruota, kaip aš :D
Galvoju, mane ištiko visiškai kvailas liūdesys, apatija ir graužatis. Lyg kažką savyje laidočiau. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|