| Floodas | |
|
+12COMA~ chibi_panda Minga Sulli. Uru'mi yune Sima~ haruhi ceneash RaMi LastQQQ Kentou 16 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 3rd 2012, 00:09 | |
| Shoxx, Arena 37C, Cure, Fool's Mate, Rock and Read, Neo genesis, Zy...
daugiau nebežinau :D bet Arena ne vien jrock būna, o Rock and Read formatas mažiukas. Čia japomiški, o ne japoniškų nežinau.. | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 3rd 2012, 07:58 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 12:51. Redaguota 1 kartą |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 9th 2012, 15:08 | |
| | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 9th 2012, 15:09 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 10th 2012, 02:20 | |
| - chibi_panda rašo:
- Shoxx, Arena 37C, Cure, Fool's Mate, Rock and Read, Neo genesis, Zy...
daugiau nebežinau :D bet Arena ne vien jrock būna, o Rock and Read formatas mažiukas. Čia japomiški, o ne japoniškų nežinau.. ou jee FOOL'S MATE jau vien dėl jų įdomių photoshoot'ų labai mėgau (na čia dar tada, kai japoniškai skaityt nemokėjau ir esmė buvo gražios foto :DDD) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 10th 2012, 03:02 | |
| Blemba, tu tai kieta, kad gali skaityt tuos žurnalus man tai belieka medžiot vertimus :D Mano tai photoshoot'ų prasme bene mėgstamiausias - Neo Genesis. Nu bet liūdesys mane ima, nes man regis jį nustojo leisti ;_; paskutinis man žinomas numeris buvo maždaug tokiu laiku praeitais metais. Kodėl daugiau nebėr nežinau. | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 10th 2012, 03:17 | |
| galiu, bet tai nereiškia, kad skaitau. tingiu, nes užima laiko nežinomus kanji verstis, kai neturiu elektroninio žodyno, o tik savo seną gerą popierinį Kodansha, nors, sutinku, kad jį per šiuos metus išmokau valdyti meistriškai lol
blemba chibi_panda eik tu miegot nelunatikavus gal :D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 10th 2012, 03:27 | |
| *bando telepati6kai pasiskolinti bent trupinėlį tavo skillų* O kažin tie elektroniniai žodynai brangūs? nes man kažkodėl nuojauta sako, kad brangūs. nužiūrėjau, kad japonologai Orientalistikos centre tokius turi (buvau pasiemus ten laisvą dalyką japonų istorįją. Buvo vienos iš laimingiausių mano gyvenimo valandų, kas yra ganėtinai apgailėtina ;D)
Juokiasi puodas, kad katilas juodas :D Bandžiau, negaliu užmigt, nes atsikėliau trečią dienos :D
| |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 10th 2012, 22:07 | |
| su kovo 11, ko dar nepasveikinau :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 19th 2012, 01:07 | |
| Gavau oficialų patvirtinimą iš Saitamos universiteto, kad jie mane priima ateinantiems metams. woohoo!! belieka nesusimauti su egzais ir Hazuki ranka pasiekiamas :DD šia džiugia proga einu namų darbų daryt :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 19th 2012, 14:32 | |
| | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 19th 2012, 14:45 | |
| - Sulli. rašo:
- Gavau oficialų patvirtinimą iš Saitamos universiteto, kad jie mane priima ateinantiems metams. woohoo!! belieka nesusimauti su egzais ir Hazuki ranka pasiekiamas :DD
šia džiugia proga einu namų darbų daryt :D Sveikinuu | |
|
| |
COMA~ ~Wakashu~
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)
| |
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 19th 2012, 16:28 | |
| - Sulli. rašo:
- Gavau oficialų patvirtinimą iš Saitamos universiteto, kad jie mane priima ateinantiems metams. woohoo!! belieka nesusimauti su egzais ir Hazuki ranka pasiekiamas :DD
šia džiugia proga einu namų darbų daryt :D eh,kai fainai. sveikinu ~ | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 19th 2012, 17:17 | |
| ačiū jums visoms labai :D dabar reik susikaupt ir paart iki birželio mėnesio, kad viską išlaikyčiau ir jokių kliūčių nebūtų *facepalm* | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 19th 2012, 20:16 | |
| Ū jė, Sulli, džiaugiuosi už tave! Ir už save - turėsiu ką Japonijoj aplankyt:D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 19th 2012, 22:02 | |
| ou jėėė :DD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 20th 2012, 09:38 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 12:52. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 24th 2012, 16:15 | |
| blemba mano mama tokia awesome kai pagalvoju. man taip malonu, kad jinai visiškai nėra priešiškai nusiteikusi azijiečių atžvilgiu. japonus visada japoniukais vadina ir jei ką pet tv pamato su japonais, tai iš karto atbėga ir liepia įsijungt tv. aš turiu tokią nuojautą, kad jinai net savo anūkus pusiau azijiečiais įsivaizduoja ir dėl to ne tik, kad nestresuoja, bet ir slaptai džiaugiasi D: o močiutė kažkada kai šnekėjau apie mokslus Japonijoj, tai išsigando ne todėl, kad man ten kažkas blogo atsitiks, o kad japonai jos nuomone per daug kultūriškai išsivystę, kad aš ten, tūla lietuviško kaimo mergelė, važiuočiau jų šiurpinti :DDD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 24th 2012, 17:03 | |
| Mano mama ir visada man pasako kai rodo per tv kažką susijusį su Japonija ar japonais. Arba papasakoja ką sužinojo apie ją Ir ji sutiktų jeigu mokyčiausi Japonijoje. Gerai kad ant jų ji niekada "nestumia" | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 24th 2012, 17:06 | |
| Gaila, mano mama ne tokia tolerantiška. Šiaip per daug nesireiškia, bet kai kalbama apie tarprasines santuokas, kartais išlenda jos sustabarėjęs mąstymas ir mane tai velniškai erzina. :/ Užtat mano stomatologas yra įsitikinęs, kad sulaukus 30ties aš būsiu laimingai ištekėjus už azijiečio, gyvensiu egzotiškoj saloj ir skraidysiu į Lietuvą pas jį dantų taisytis. :DD Na, taip kalbėjo iki pernai, kol pas jį nepradėjo dirbt toks jaunas higienistas, su kuriuo jis užsimanė mane supiršt. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 24th 2012, 17:07 | |
| mano tėvai visada pasišaukia, jeigu per tv pamato, kad rodo kažką su Japonija. bet šiaip tetė visada ant japonų stumia, o mamai nepatinka, bet ji nestumia bent jau :DD | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 24th 2012, 17:13 | |
| Beje, gal žinot, kada reikia laikrodžius persukt? Girdėjau gandų, kad lyg šiąnakt. Aš visad praleidžiu tą laiko persukimą. :D | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 24th 2012, 17:14 | |
| Mano tėtė irgi stumia, bet norėdamas mane panervint :DDD O kai mato kad nieko nesigauna, tada nieko jau ir nesako :DDDD
Aš tai nežinau kada reikia :DDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|