|
|
| Floodas | |
|
+12COMA~ chibi_panda Minga Sulli. Uru'mi yune Sima~ haruhi ceneash RaMi LastQQQ Kentou 16 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 14th 2012, 17:01 | |
| o aš jus sveikinu su antradieniu :D | |
| | | ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 14th 2012, 17:27 | |
| :D aš taip pat apsiribosiu sveikinimu su antradieniu - visai gera diena. :D | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2012, 08:38 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 12:49. Redaguota 1 kartą |
| | | Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2012, 14:09 | |
| o ką tu manai apie lietų? pavasarį? raštuotas kojines?
keisti tavo klausimai | |
| | | chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 16th 2012, 17:22 | |
| Su vasario 16-ąja :)
KaminariKatsu ,keistai skambantis klausimas, bet jei jau paklausei, tai pasistengsiu atsakyti ;) Manau, kad užtektų kokiai nors iš galingųjų pasaulio valstybių (ypač Rusijai) tik NUSIBEZDĖT, ir iš tokio mikroskopinio taškelio, kuris vadinasi, Lietuva, liktų tik pelenų ir iškepusių negyvėlių krūva. O gal net to neliktų.
O kad turime savo valstybę, tai turim būt dėkingi daugybei šviesių ir drąsių žmonių,bei juokingai dideliam kiekiui sėkmės.
Bet tai nereiškia, kad dabar ją visą laiką ir turėsim. Su tokia kaimyne kaip Rusija, tai tik laiko klausimas. Bus čia yra, čia nėra. Manai, kad kokia Europa ar Amerika mus išgelbės ?jei taip, tai galvok iš naujo. Žiūrės tik, kad joms pačioms užpakalis nenusviltų.
Tai kol mūsų visų neišrūkė, džiaukimės ir švęskim vasario 16 | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 17th 2012, 04:47 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 12:49. Redaguota 1 kartą |
| | | RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 17th 2012, 06:31 | |
| Kad rusų kalbos mokėjimas ne menkas pliusas niekas nepaneigs, ypač dabar kaip jaunimas vis rečiau ją gerai kerta.. apskritai bet kokia kalba yra naudinga jeigu tu ją moki, vasarą skaičiau neblogą straipsnį, kur parašyta buvo, jog norint daryti karjerą anglų kalba turi būti jau savaime suprantamas dalykas,bet dar reikia bent vieną kitą mokėti... :) visuomenė globali dabar :D o kas dėl rusų nemanau, kad jie mūsų vis dar nori.. čia tik mano nuomonė.. | |
| | | Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 17th 2012, 07:25 | |
| - chibi_panda rašo:
Manau, kad užtektų kokiai nors iš galingųjų pasaulio valstybių (ypač Rusijai) tik NUSIBEZDĖT, ir iš tokio mikroskopinio taškelio, kuris vadinasi, Lietuva, liktų tik pelenų ir iškepusių negyvėlių krūva. O gal net to neliktų.
O kad turime savo valstybę, tai turim būt dėkingi daugybei šviesių ir drąsių žmonių,bei juokingai dideliam kiekiui sėkmės.
Bet tai nereiškia, kad dabar ją visą laiką ir turėsim. Su tokia kaimyne kaip Rusija, tai tik laiko klausimas. Bus čia yra, čia nėra. Manai, kad kokia Europa ar Amerika mus išgelbės ?jei taip, tai galvok iš naujo. Žiūrės tik, kad joms pačioms užpakalis nenusviltų.
Tai kol mūsų visų neišrūkė, džiaukimės ir švęskim vasario 16 Eik tu.:D Ne tie laikai jau,nemanau kad ta Rusija kažką prieš NATO pasišakotų.:D | |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 17th 2012, 09:35 | |
| KaminariKatsu, (lol, nematau priežasties, kodėl negalėtum į mane kreiptis tu :D).Rusų kalbos nemoku. Žinau biški žodžių, kirilicos bent pusę (tai kartais gqliu žodį -kitą perskatyt). Bet šiaip nesuprantu. Aišku gerai mokėti ją būtų, kaip ir bet kurią kitą kalbą. Ją kaip ir anglų daug kas moka, todėl pravartu. Lol, rimtai čia vyraujanti nuomonė ? kad reik mokytis rusų, nes rusai ateis? hm.
Shalambalaram, galvoji dvidešimt metų yra ilgas laikas? Pasaulis gal ir pasikeitė, bet Rusijai pasikeisti ir 1000 metų kažin ar užtektų. Jinai pasistengs pirma mus sužlugdyti ekonomiškai, morališkai ir supjudyti tarpusavyje. procesas gal lėtas, bet veiksmingas.Tu pasiklausyk, ką Rusijos prezidentas (Medvedevas ar Putinas) šneka. Jų mąstymas nė per žingsnį nuo ssrs nenuėjo. Plius perka iš Prancūzios karo laivus, į Gruziją ginkluotąsias pajėgas nuvarė (kažin kam ? kad patikrintų, ką gi darys Europa ir Amerika. Kaip paaiškėjo, ogi ne kažin ką). Perka Rusai nekilnojamą turtą LT, kur mažos kainos.. ir tt. Pala kol leis pardavinėt žemę užsieniečiams oficialiai. Tada ją visą rusai tiesiog nupirks, kas jiem čia tėra, plotas tai nedidelis.
Nato aišku geras daiktas, bet yra ir kitų būdų mus nukaraiauti, ne tik karine jėga.
| |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 17th 2012, 15:25 | |
| sutinku su chibi_panda dėl Rusijos. ok ji dabar negali kaip anksčiau mūsų viens du jėga paimti, nes yra NATO ir pan., bet jie veikia iš vidaus 'skaldyk ir valdyk' principu. visos tos rusiškais pinigais maitinamos partijos, provokacijos, net ir, atrodo, tokie nekalti, delfio komentarai yra lėtas ir tikslingas darbas valstybės griovimui iš vidaus. jie čia labai agresyvūs ir negali būti, ne taip kaip Estijoj ar Latvijoj, kur rusakalbių žiedas yra daaug didesnis. negi negirdėjai apie rusų kalbos kaip valstybinės įteisinimo referendumą Latvijoje? Rusijos politikų nuolatinį šikimą and estišku 'fašistų' ar to pačio auksinio kario istorijos, kuri prieš keletą metų buvo? Lietuvoj jiems sunkiau agresyviai ir akivaizdžiai veikti, nes dėka partizaninio judėjimo bei pramonės centro bei uosto buvimo Rygoje, čia atsikėlė daug mažiau rusų, todėl ir integravosi jie čia daug papraščiau ir nekelia problemų. todėl Rusija finansuoja žiniasklaidą tautos nuomonei kurti ir t.t.. negi nepastebėjot kiek negatyvo kasdien spaudoje? o komentarai kokie? mažiau išsilavinęs, patiklesnis žmogus po tokio pastovaus 'brainwash'o' pradeda nuoširdžiai tikėti viskuo, kas rašoma, bei tiki kad pvz. delfi komentarai atspindi tautos daugumos nuomonę. norima palaužti žmonių susitelkimą ir pasitikėjimą savo jauna valstybe. man ir tos visos emigracijos juokingos, nes daugelis tiesiog jau vien dėl mados tai daro, ir tiesiog tingi pasukti galvą ir susikurti gerovę Lietuvoj. pvz. mano šeimoj iš tėčio pusės visi inteligentai (diplomatai, mokytojai, gydytojai, kariuomenės lakūnai, inžinieriai ir pan.) ir absoliučiai visi gyvena gerai, myli šalį ir nesiruošia niekur važiuot. iš mamos pusės seneliai sąžiningai atidirbo savo metus (senelis - meistras, močiutė - audėja) - gauna tikrai padorią pensiją (net ir man grįžus visada daug būna pritaupę), dėdė su lievu vadybininko diplomu, bet nesiskundžia, nes pamatęs, kad jo išsilavinimo dabar niekam nereikia, įgijo visokių meistro kvalifikacijų ir vos spėja suktis dirbdamas, teta - dailininkė, nors ir nebaigė studijų, bet dirba interjero dizainere. visi gyvena Lietuvoj ir, na taip, kartais sunku būna, bet nesiskundžia, nes puikiai supranta, kad pas mus greitai kaip Vakaruose nebus, nes tos kitos šalys turėjo daug daugiau laiko tą gerovę sau kurtis nei mes, o be to jų mentaliteto nesulaužė sovietai. sorry čia išsiplėčiau, bet kaip tik feisbuke Algis Ramanauskas yra patalpinęs straipsnį, kur negerbiamoji Eglė Jackaitė, pagarsėjusi kaip aferisto dukra bei pati vogusi iš mūsų visų neteisėtų pašalpų forma, drįsta ŠIKTI ant Lietuvos ir aiškinti, kad Vasario 16d. tai jokia ne šventė, ir kad jos vaikai Lietuvoj negyvens. kažkaip sukilo daug minčių po jos tirados, kurios mane graužia kiekvieną dieną. blema ir iš kur aš tokia patriotė, idealistė, kovotoja atsiradau :D kažkaip galvojau, kad su paauglystės pabaiga tai išnyks :D reikėjo man geriau geopolitiką studijuot :D | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 17th 2012, 17:08 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 12:50. Redaguota 1 kartą |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 17th 2012, 17:20 | |
| nepanikuojam :D ta Rusija verta diskusijos, kiek žmonių tiek nuomonių.. :) Tačiau laikai pasikeitė ir jie tikrai vėl savo svajonių sąjungos nebeturės.. :) Aš dėl smegenų plovimo pilnai sutinku, tačiau nėra jau viskas tik juoda ar balta ..Lietuvoje nemažai išsilavinusių ir protingų žmonių :) | |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 17th 2012, 17:31 | |
| Yup, panikuoti nereikia, bet užmigti ant pečiaus irgi nereikia. Reikia žinot, ko galima iš Rusijos tikėtis :D
| |
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 17th 2012, 22:22 | |
| nieks ir nesako panikuoti, bet reikia visada išlikti budriems. net neabejoju, kad pasitaikius bent menkiausiai progai Rusija mielai 'atsiimtų' pribaltiką :) tik naivūs to nemato. o istorija iš viso yra labai linkusi kartotis, tai neįmanoma sakyt, kad kažkas niekada nepasikartos. anyway, man užtenka žinot, kad jei jie vėl kėsintųsi į mano Tėvynę, tai šaltu veidu eičiau su ginklu kovoti. čia principo ir garbės reikalas. už savo žemę, kultūrą, savo senelius, brolius ir seseris man negaila būtų mirti. man svarbu ne gyvenimo trukmė, o kaip tu tą gyvenimą nugyveni ^^ | |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 18th 2012, 12:00 | |
| atsipalaiduoti ar ne.. gyvenimas visada kupinas staigmenų... bet istorija yra istorija... :) Aš ir eičiau kovot jei reikėtų, bet realiai abejoju ar žmonės šiais laikais būtų tokie entuziastingi, kaip tuomet.. Dabar egoizmo ir tuštybės laikai.. kad ir kaip būtų liūdna dėl to.. kiekvienas žiūri tik, kaip jam geriau.. žinoma, aš nekalbu apie išimtis. Be to, kaip minėjau tai tema apie kurią diskusijos yra neišsemiamos.. | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 18th 2012, 13:32 | |
|
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 18th 2012, 14:33 | |
| visi religiniai fanatikai yra pavojingi. o su kokiu entuziazmu savo Alacho žodį bando skleist musulmonai visi žinom. beje, praeitą savaitę pro mūsų gatvę praėjo musulmono laidotuvių procesija. groteskiškesnio vaizdo čia dar nemačiau >.> net anglai, bijantys nuskambėt kaip rasistai, nekaip pasijuto..
RaMi, aš vis dar tikiu, kad tie verkšlenimai apie nekenčiamą Lietuvą yra buitinio, nuskriausto paauglio lygio. ir būtent todėl, kad dabar, palyginus, gerai gyvenam. o kai realiai kiltų pavojus, drąsių žmonių būtų dauguma. žinoma, ne visi. juk ir per kovo 11d. buvo, kas prie telikų sėdėjo arba per partizaninį karą partizanus išduodavo arba nurodydavo, kokį kaimyną į Sibirą siųst. menkystų visada buvo ir bus. | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 18th 2012, 17:27 | |
|
| | | Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 19th 2012, 00:58 | |
| nu jų buvo žiaaauriai daug. sakyč, keli šimtai. ir visi ten savo tas baisias maldas garsiai rėkė. blemba net plaukai šiaušėsi ._. | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 19th 2012, 16:12 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 12:51. Redaguota 1 kartą |
| | | LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2012, 16:16 | |
| - Citata :
- Puiki naujiena japoniško kino mylėtojams - festivalyje "ŠERŠELIAFAM" japonų režisierės Naomi Kawase filmas HANEZU - kovo 1 d. 21.00 / kovo 2 d. 19.30 > Kino teatre PASAKA!!! Užsukit :)
Kaip norėčiau nueiti, bet, deja, privalau namo grįžti http://serseliafam.com/hanezu/ | |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Vasaris 29th 2012, 20:01 | |
| o aš gal ir nueisiu, jei rasiu su kuo :) dėkui už info ;) | |
| | | Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 1st 2012, 12:47 | |
| | |
| | | Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 1st 2012, 18:11 | |
| Aha,tikrai fainas atrodo.:D | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Kovas 2nd 2012, 17:06 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 12:51. Redaguota 1 kartą |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
| | | | Floodas | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|