| Floodas | |
|
+12COMA~ chibi_panda Minga Sulli. Uru'mi yune Sima~ haruhi ceneash RaMi LastQQQ Kentou 16 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 27th 2012, 09:09 | |
| ne, neturiu laiko, reikia su voverėm šnekėt EDIT : Nors Alice NineChannel laida, tai jo, žiūriu Alice9 Channel :DD nors čia ne laida, o jau gyvenimo būdas xDD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 27th 2012, 10:57 | |
| - haruhi rašo:
- ne, neturiu laiko, reikia su voverėm šnekėt
EDIT : Nors Alice NineChannel laida, tai jo, žiūriu Alice9 Channel :DD nors čia ne laida, o jau gyvenimo būdas xDD lol :DDDD aha, gyvenimo būdas, laukiam mes jos mėnesį, o vėliau žiūrim, net nesuprasdamos ką ten sako, svarbu grupę pamatyt :DDD | |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 28th 2012, 19:09 | |
| Sulli., kaip sekasi laikytis dietos? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 28th 2012, 20:29 | |
| visiškai nebegeriu gazuotų gėrimų bei nevalgau vėlai, bet svertis bijau :D
bet žiauriai noriu šį savaitgalį gyvo alaus išgerti, nes tėvų nebus, tai galėsiu be gėdos jausmo namo aprasojusiom akim grįžt :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 29th 2012, 15:27 | |
| aš po 7 nevalgau, nes po šešių nevalgyt neišeina T_T tuo metu tėvai grįžta ir valgo, ir mane verčia valgyt T_T | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 29th 2012, 16:43 | |
| na aš kadangi pastarąjį mėnesį guluosi 5 ryto, tai ir mano vakarienė atitinkamai vėlesnė būna, nes būtų nesąmonė kokias 12val. prieš miegą nevalgyt :DD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 5th 2012, 07:23 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 13:46. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Black~ ~Shateigashira-hosa~
Age : 26 Miestas : Paradise Pranešimų skaičius : 486 Reputacija : 7
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 2nd 2012, 08:09 | |
| Halaū žmonės, ką veikiat? kaip nuotaikos? | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 2nd 2012, 08:40 | |
| aš tai žiūriu kašę xDD ką tu? nuotaikos tai visokios, lietuvaičiai neigyja persvaros prieš prancūzus, taškas į tašką xDDD o kaip tau? | |
|
| |
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Kurti muziką, bandyt įvaldyt elektrinę gitarą Išskirtinis Bruožas: Žvilgsnis su kuriuo galiu nužudyt savo draugus Super Galia: Panaudot protą rašant dianų žodžius
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 2nd 2012, 08:43 | |
| nah, neįdomu kašis, plius kai LTU dažniausiai pralaimi tai vapšie ;D
aš YT sėdžiu ir spazzinu Infinite funny videos žiūrėdama ;DD mano nuotaikos... emm... labai linksma.. taip labai kad tuoj apsiverksiu ir nubėgus pasislėpsiu ir vėl juoktis iki ašarų pradėsiu ;D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 2nd 2012, 08:45 | |
| dabar po 2 kėlinių 4 taškais pirmaujam !! bet prancūzai labai stiprūs, dar negalima džiaugtis xD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 2nd 2012, 08:46 | |
| aš vis tiek manau kad Prancūzai laimės ;DDD Ai man ir taip tynka ;D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
| |
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 2nd 2012, 09:53 | |
| valdo ;DD buuu LTU pralošė 8 taškais~ ;D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 2nd 2012, 09:59 | |
| tai taip ir buvo vienas momentas kai krč rodė Kleizą ir gi nesigirdi ką jie sako.. tai iš lupų sync aš pastebėjau ką jis sakė:
- Spoiler:
eiktunaxuiblet kai su tėčiu lūžt dėjom ;DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 2nd 2012, 10:01 | |
| - Kaiji-sama rašo:
- tai taip ir buvo vienas momentas kai krč rodė Kleizą ir gi nesigirdi ką jie sako.. tai iš lupų sync aš pastebėjau ką jis sakė:
- Spoiler:
eiktunaxuiblet kai su tėčiu lūžt dėjom ;DD Kai prajuokinai xDDDDD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 2nd 2012, 10:03 | |
| tai čia pastoviai matosi, ypač Kemzūra xDDD nors aš nemėgstu besikeikiančių, lietuvos rinktinei duodu išmintį xDDD tegu keikias xDD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 2nd 2012, 10:03 | |
| Sima, tai plbm kad susijuokei ;DD mane būtumėt matę kai raičiaus ;DD | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 3rd 2012, 06:06 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Aoumidori, Kovas 19th 2017, 13:46. Redaguota 1 kartą |
|
| |
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 21st 2012, 06:41 | |
| Ar kada nors esate pirkusios spalvotus lęšius? Gal pirkot iš kokio tinklapio? Man labai labai gražūs atrodo tie japoniški lęšiai kurie praplečia rageną, norėčiau tokius nusipirkti, bet pirma galvoju,kad vertėtų pasisempti patirties(: tai kokia jūsų nuomonė apie juos? | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 21st 2012, 08:18 | |
| labai gražiai atrodo, bet aš tai nesu turėjus :D
| |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Rugpjūtis 21st 2012, 12:53 | |
| - LastQQQ rašo:
- Ar kada nors esate pirkusios spalvotus lęšius? Gal pirkot iš kokio tinklapio? Man labai labai gražūs atrodo tie japoniški lęšiai kurie praplečia rageną, norėčiau tokius nusipirkti, bet pirma galvoju,kad vertėtų pasisempti patirties(: tai kokia jūsų nuomonė apie juos?
Esu turėjus juodus, mano natūralia rudos, bet tas juodumas ir didumas matėsi. :) Daug kas sakė, kad atrodo lėliškai, na aš dar visada pasidažydavau, nes nepadažytos, tai keistai atrodė :) šiaip nesu sulaukusi blogų atsiliepimų.. kažkas tik klausė kodėl tokios tamsios akys, kažkas sakė nu ir juodos Bet būna su spalvotais visko, viena mano draugė jos tokios pilkai žalios akys , bet ji išbandė ir mėlynus ir žalius, su tais dar nieko atrodė, bet va su rudais keistai atrodė, nes matėsi, kad nenatūralu labai. o kita labai svajojo apie mėlynas akis, tai rudas maskavo mėlynais lęšiais, na gaudavosi visai gražiai tamsiai mėlynos, bet prieš saule ar šiaip labai geram apšvietime matėsi, kad tai nėra tikra. Beje spalvoti labiau vargina akis ir man gana greitai suplyšo, bet įtariu, kad nagu užkabinau, nes kitą porą naudojau ilgiau :) pirkau vieną porą iš gerilesiai.lt kiti iš manolesiai.lt mano lešius labiau rekomenduoju, ten kainos žemėsnės ir pristatymas pigesnis, jei neklystu, ir man iš manolesiu pora ilgiau tarnavo, bet sakau, nemanau, kad tai brokas buvo.. :) Man gražu, bet turi atrodyt ir tikt, nes kitaip atrodo juokingai,keistai :) o va kartais, net nepagalvotum, kad ten tarkim mėlynos akys nėra jau tokios mėlynos realiai, tada labai gražu:) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|