Na ką, atrodo mane pačią praspyrė iš linkomanijos. Bet gal ir nieko keisto - mano reitingas nebuvo labai jau didelis, tai matyt nukrito per tuos 5 mėnesius, kai neturiu namie interneto, ir mane išmetė. :D Negi reiks vėl draugės prašyt pakvietimo... Jau būtų 3 kartas per 4 metus.
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
nesąmonė ta linkomanija, ten neišmesti gali tik turint tokią programėlę - reitingo fake'erį. Mano draugė turėjo, siuntėsi ir vargo nematė. Aš tai buvau vieną kartą ten, bet išmetė :D
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Nestumk, linkomanijoj daug gėrio yra!:D Bet ta reitingų sistema tikrai žudo. Na, kadangi iš ten išmetė, galiu bent pasiguost, kad dar beturiu torrent.lt, ten prasčiau nei lm, bet vis kažkas. Nors aš pagrinde naudoju užsienio torrentų saitus. :} Nors dabar naudoju tik telefoną ir mediafire. xD
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
man kai reik kažko išimtinai lietuviško, tai į torrent.lt einu, nes linkomanijoj nespėsi užsiregistruot ir jau išmeta :D nors pas mane pvz kokiam torrent.lt visada reitingas būna geras.. ugh.. linkomanijoj gerų dalykų yra, man reikia ten patekti :D
chibi_panda, na aš skaičiau, kad ratifikuoti tą sušiktą ACTA turėtų birželį..
LastQQQ ~Wakagashira~
Age : 31 Miestas : Ne Japan ~_~ Pranešimų skaičius : 1007 Reputacija : 59
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vėjejis kedenantis Reitos plaukus Išskirtinis Bruožas: nosebleed vos pamacius gazetto Super Galia: Prasuku laika
Manes iš linkomanijos dar nėra išmetę nė karto ir jokios programėlės neturėjau XDD Bet pakvietimo neturiu, dar praieitą savaitę turėjau :/ Aš irgi skaičiau, kad birželį ACTA turi įsigalioti :?taip, kad reikia suktus iki labai greitai, ir gazi galėtų su CD paskubėti XDDDDd
Age : 29 Miestas : Kretinga~ Pranešimų skaičius : 278 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Create a new rock band. :) Išskirtinis Bruožas: Nemėgstama ir atsiskyrusi, to priežastis - mano pakabukas ant kaklo. :) Super Galia: Meilė muzikai. :)