| apie ka galvoji? | |
|
+10Kentou chibi_panda Hikaro LastQQQ Sima~ haruhi Uru'mi Sulli. Minga RaMi 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 15:40 | |
| - haruhi rašo:
- man jau atostogos ^^ nuvarau rytoj į koncertą ir viskas party hard*
ir dar galvoju, kad klasiokai labai mieli, kad visoms klasiokėms padovanojo po rožę. taip awwww ^^ Kodėl tau atostogos aš ir noriu :DD Mano klasiokai tai ne tokie :D jie geriau sniegu apmėtė klasiokes :DD O vienas klasiokas pasiėmė iš dviejų kitų klasiokių likusias širdeles kurių joms nereikėjo ir pats save apsiklijavo xDD | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 15:41 | |
| omg :DD aš prisiminiau mokyklos laikus ir Valentino dienas.. kažkoks absurdas :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 15:44 | |
| mano šūlė turi tradiciją prieš vasario 16 ruošt koncertą ir pamokų nėra tada. 16 dieną šventė, o 17 dieną mums padarė atostogas :DD tai mano klasiokai irgi mergaites maudė sniege :DD bet tikrai nesitikėjau, vis dar susilydžius sėdžiu ^^ o anoj šūlėj tai klijuodavom lipdukus :DD o šitoj ne :DD tipo išaugom iš to amžiaus :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 15:51 | |
| Dabar prisiminiau kai visos apsiklijuodavo širdelėm ir kitus taip pat :DD Tai 5 ar 6 kalsėj mano veidą "truputį" per daug apklijavo :D ir kai reikėjo eit į kabinetą aš jas paslapčiom (nors koks skirtumas ar kas matė :D bet nematė) nusiklijavau nuo veido ir viską ant sienos :DD Paskui pamatė mokytoja eidama į kabinetą kad visa siena raudona xDD Ir atėjus pasakė kad greitai eitu nuklijuot tas kas užklijavo :D Tai aišku nuėjo tos kas tų širdelių turėjo, o aš tai nėjau :DD Man tai ryt tik pirmos nėra, bet visos kitos bus. O paskui 4 dienos laisvos | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 15:53 | |
| galvoju, kad alaus butelius reik eiti parduot, nes nebėra, kur dėt jau namie :DD šakės, įdomu ar galima per studijas degraduoti.. jaučiu, kad laisvai :/ | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 16:23 | |
| Yes, tik 1 diena mokslų ir 4 dienos atostogųųųųų | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 16:24 | |
| galvoju,kad reik tvarkytis ir nd daryt,nes bus šakės jei kas prigaus mane x D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 16:59 | |
| galvoju apie tuos laikus, kai mokykloj per Valentinkę visi širdutėm apsiklijuodavo. aš tokiom nesąmonėm neužsiiminėdavau ir nepirkdavau tų lipdukų, bet atėjus į mokyklą vis vien apklijuodavo :D o kas daugiausiai širdučių apsiklijavę turėdavo, tas tipo buvo laikomi kiečiausiais :DDDD ir dar klasėje išsidalindavom Valentinkės paštą, tai būdavo fun gaut visokių prikvėpintų atvirukų iš klasiokų :D ech... o dabar krč bijau šiandienos, nes prisiekiu, bus namiokų pislumo išbandymas. reiks visą naktį su ausinėm čiuju sėdėt *facepalm* šiandien su grupioke žvengėm, kad ketvirtam kurse reiks viengungiam susivienyt ir gyvent vienam name, kad nereiktų kentėti :D | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 17:01 | |
| Mūsų klasės "meilės pašte" lol tik 2 laiškai buvo :DDD . Kokie romantikai :D ! | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 17:13 | |
| galvoju,kad mano "Aoi" pavogė >.< ot tos mergos. . | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| |
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 18:10 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Galvoju kas ten toks Sulli avatare.. Labai jau sexy
random foto iš tumblr.. todėl, deja, nežinau :/ oh wait you mean paraše? ten tai Zelo iš B.A.P :) Warrior MV klausausi dabar Guano Apes - Diokhan ir nx nesikeikiant galvoju kaip žiauriai aš jai pavydžiu tokio badass balso tembro. ji mano female vocalist dievaitė dar nuo tada, kai man buvo 11-12m. aš nežinau, ką paaukočiau už tokią dievo dovaną. ir dar galvoju, kad diena, kai išvydau ją gyvai dainuojant ir dar pagavau būgnininko lazdelę buvo viena geriausių mano gyvenime. per kraujus ir mėlynes prasibroviau į pirmą eilę, patį vidurį.. dar sugebėjau su ja pabendrauti. blemba ne veltui po to iš tos laimės net apsiverkiau. jinai mane ir įkvepia siekti svajonės, bet tuo pačiu ir gniuždo, nes mano balso tembras toks lievas, tinkamas nebent kokiom romantinėm dainom dainuot, ir kai duodavau artimiem draugam paklausyt mano perdainuotų roko dainų, tai daugiausia komentarų susilaukdavau, kad mano balsas labai seksualus, o aš kaip tik to nenoriu :(( | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 19:39 | |
| Sulli, i can feel your pain. Sandra yra mano meilė, jos balsas yra tobulas! Turėjau Guano Apes cd, kuris db nežinia kur, tai jis sudrožtas visas buvo, kiek aš jo klausydavau ir visur su savim tasydavau. ;___; | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 19:48 | |
| - ceneash rašo:
- Sulli, i can feel your pain. Sandra yra mano meilė, jos balsas yra tobulas! Turėjau Guano Apes cd, kuris db nežinia kur, tai jis sudrožtas visas buvo, kiek aš jo klausydavau ir visur su savim tasydavau. ;___;
omg srsly man kartais atrodo, kad tu ir chibi_panda esat mano pasimetusios sesės or smth. it's creepy, dude :D | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 14th 2012, 21:18 | |
| Biški creepy, bet aš tuo mėgaujuos, tiesą sakant. :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 15th 2012, 00:54 | |
| aš tai nesimėgauju, nes kažkaip liūdna žinot, kad su panašiom sielom gali nebent internetu bendrauti :( o šiaip kiekvieną dieną gyvai esu priversta bendraut su žmonėm, su kuriais beveik iš viso jokių bendrų interesų neturiu, tai tiesiog sėdžiu viena namie, kad nešvaistyčiau energijos beprasmiam ir apsimestiniui bendravimui ._. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 15th 2012, 09:18 | |
| galvoju, kad žiauriai nenoriu į koncertą ;// bet bent jau geriau į koncertą, negu į sporto salę | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 15th 2012, 09:19 | |
| galvoju,kad reiks susikelt viską,ką parsisiunčiau ir į usb,nes velniai žino kas gali užplaukt kompui vėl . | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 15th 2012, 11:38 | |
| Galvoju kaip gerai kad šiandien darbai baigti | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 15th 2012, 14:07 | |
| galvoju,kad rekia eit užbaigt žiūrėt Repeated countless error koncertą. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 15th 2012, 15:39 | |
| kad man patinka jaunystė ir dabar suprantu, kodėl žmonėms būna vidutinio amžiaus krizė omg, kaip man patinka būti studente! nenoriu tapti žmogumi supančiotu darbu ir per didelėmis pareigomis... | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 16th 2012, 10:34 | |
| galvoju, ar skanus bus mano pyragas... :DD šį kartą į savo firminį pyragą dėjau baltą šokoladą... | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 16th 2012, 17:25 | |
| - RaMi rašo:
- kad man patinka jaunystė ir dabar suprantu, kodėl žmonėms būna vidutinio amžiaus krizė omg, kaip man patinka būti studente! nenoriu tapti žmogumi supančiotu darbu ir per didelėmis pareigomis...
Kaip aš norėčiau būti vėl jauna.. galvoju, kad kankina noras iššokti pro langą. bet deja, sėdžiu tik pimam aukšte. | |
|
| |
| |
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? Vasaris 16th 2012, 19:34 | |
| Galvoju, kad nesuprantu kokį aš ten šampūną naudoju, nes kai tik išdžiūsta tai atrodo kaip laku supurkšti arba kad dar šlapi | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: apie ka galvoji? | |
| |
|
| |
| apie ka galvoji? | |
|