| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 12:07 | |
| nu čia žinok wanda rando doramų specai :D | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
Age : 36 Miestas : [UK] Pranešimų skaičius : 1068 Reputacija : 16
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 12:36 | |
| Maji deska? Nu ok, reks dar ten bandyt klaust....noriu dar ka nors su Kame, ar kitais Kutunais pažiet :tongue: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 13:01 | |
| Kame mano *žudantis žvilgsnis* gali pasiimt belekurį išskyrus Akame :boxing: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Nosebleeding FAN Išskirtinis Bruožas: ''[Motto Sugoku Impacto]'' Super Galia: Amnesia and Perverted mind transfer niahahahahaha ! $.$
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 13:11 | |
| Ne ne, aš jo neimsiu, jau sakiau gi tau XDDD Nerejk man jo XDDD Man užtenka ir Koki, kuris nori mane sušlapint XDDD Užsikodavus: UP DOWN UP DOWN | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 13:22 | |
| | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 15:09 | |
| Why??? Huso.... :boxing: | |
|
| |
silke_silke ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 63 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 15:46 | |
| Gal kas zino kaip sekesi Noru-chan ? :clueless: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 15:56 | |
| rašė, kad jinai šnekėjo japoniškai. drebėjo balsas ir rankos. nu bet tikėkimės viskas bus gerai ^^ | |
|
| |
silke_silke ~Shatei~
Pranešimų skaičius : 63 Reputacija : 0
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 16:15 | |
| tikekimes ,kad viskas bus gerai :haihai: | |
|
| |
Noru-chan ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Ne tas,kurio noreciau Pranešimų skaičius : 468 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: The Biggest Pain in the Ass/naivuole/svajotoja Išskirtinis Bruožas: Dumb smile ir raudoni zandai...god...a,dar 177cm ugis xD Super Galia: Isnykti....+.+
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 16:24 | |
| *noru-chan mojuoja*
Och,kaip gi man sekesi. dabar neturiu laiko ishsamiai pasakot, jei bus idomu, priminkit, butinai parasysiu ^__^
sekesi nei siaip nei taip, bet suvokiau smagu dalyka:isejus is ten ir sededama saules atokaitoj Lukiskiu aikstej jauciausi laiminga laiminga, neberupejo ir neberupi pergale - gavau daugiau nei tikejaus is sito interviu. isdrisau Japoniskai su japonais prabilti, aisku pridariau mln klaidu, pasimirso visi zodziai, tiek angliskai *<--tipo moku sita kalba,kai reik,nieko nera* tiek japoniskai (<--tiek dalyku nepasakiau,o rpisiminiau isejus.visada taip =__=), bet isdrisau.ir supratau vsika ko amnes klause ta miela Japone ir japonas *jis beje nemokejo angliskai XDD cool XD* taigi.isdrisau. faina. :) siaip entikiu,kad laimesiu, bet man tiek daug dave sita patirtis, o ir smugiu su japonija ir sudauzytoom svajonem apturejau tiek, kad jau net nebesinori ko tiektis, po to tik blogiau buna :) Todel esu labai rami ir mano konkursas jau baigesi :) aciu visiems uz palaikyma!!*huggles everyone* Means a lot :) O siaip, po interviu tik dar labiau uzsinorejau ismokt sita kalba ir susiet savo gyvenima su ta salim. Uch, vadinasi reik eit mokytis,kad istociau i UK universiteta ir 3us studiju metus praleisciau Japonijoj!...mokytis..br... XDD
jei kam bus idomu ko klause, galesiu papasakot, bet priminkit,ok? ^__^
suki,minna!~♥ | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 16:38 | |
| Awwwww *hugs Noru-chan* My kawaii perv sistah!!!! :flowers: Benkyo benkyo benkyo (ar kaip ten jp rashosi XD) | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
Age : 34 Miestas : Pasaku salis Pranešimų skaičius : 117 Reputacija : 0
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 18:01 | |
| OMG!!! Koks tavo avataras! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 15th 2008, 18:18 | |
| Grožyyys ne??? :smoke: :bravo: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 16th 2008, 06:53 | |
| addictai jūs addictai XDDDDD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 16th 2008, 07:58 | |
| Taip sakant Yaoi itaka...YAOI..............~~~*Kuti kuti kuti* | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Karvedzio dukra Išskirtinis Bruožas: Zalios akys Super Galia: Gerai saudo is lanko ir moka tapti nematoma.Raitele
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 16th 2008, 15:18 | |
| YOOOOO!! Dar ir koks! Seilejas... Ta proga uzsidejau savo megstamiausia parasa is tos tematios XDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 17th 2008, 13:28 | |
| ką tik paskambino iš darbo. sako "tikrai tikrai neturi aukštakulnių batelių? ir mama neturi? ir draugės neturi?" nu sakau, kad nea... :D tai tada man viršininkė sako "tai tada pirmadienį susitinkam tokią ir tokią valandą ten ir ten. nupirksim mes tau tuos batus" XDDDDDD pz kz.. ir viskas dėl kažkokios durnos akcijos su Gillette ;D tikriausiai teks rangytis ant kokio berniuko ir glostyti jam smakrą XDDDDD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 17th 2008, 14:36 | |
| - BlackBoUnTy rašo:
- ką tik paskambino iš darbo. sako "tikrai tikrai neturi aukštakulnių batelių? ir mama neturi? ir draugės neturi?" nu sakau, kad nea... :D tai tada man viršininkė sako "tai tada pirmadienį susitinkam tokią ir tokią valandą ten ir ten. nupirksim mes tau tuos batus" XDDDDDD pz kz.. ir viskas dėl kažkokios durnos akcijos su Gillette ;D tikriausiai teks rangytis ant kokio berniuko ir glostyti jam smakrą XDDDDD
Pyze..nu pas tave ir darbas....sekmės su aukštakulniais fifa! XDDDD :lol: Rangysies rangysies.... O tai žie, jei panos ateis skustukų pirkt, tai ir ant panų turėsi ''lipt'' bo toks viršininko įsakymas? XXDDDDD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 17th 2008, 15:23 | |
| lipsiu ant visko, kas juda XDDDDD | |
|
| |
cruciare ~Wakashu~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 17th 2008, 15:40 | |
| Prasau, tik ne ant kaciu! | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 17th 2008, 15:51 | |
| nu gal niekas nesugalvos eit apsipirkinėt su kate glėby :D | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 17th 2008, 16:35 | |
| Hahahaha, aš staiga panorau nueit nusipirkt tų skustukų XDD~~ Boss apkabintų....gal... :blush2: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 17th 2008, 16:39 | |
| jei pajėgsiu paeit su artralgijos nukamuota pėda, įsprausta į kažkokia sušiktą špylka >_< žinai, kai jinai pasakė, kad pirksim batus, tai man iš karto kilo tokia mintis: "o kas mokės?' XDDD | |
|
| |
Kajitoku ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 17th 2008, 17:19 | |
| Tai negi tu dar turėsi mokėt???? nu nafig.... P.S. Bounty, tu smailų neredaguoji? nes man būna nepakrauna....>.< | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Balandis 17th 2008, 18:25 | |
| eh? nu kad nea.. neliečiu aš tų smailų nabagų ;>
ne nu tai aš manau, kad jinai pati mokės.. prie ko čia aš? tik dabar galvoju.. nafik jiem apsimoka tai daryt? savo kokius duotų ;D arba iš turgaus vienkartinius paimtų.. o dabar.. vesis į akrą batų pirkt O.O | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|