| Floodas | |
|
+42Minga haruhi Sima~ Uru'mi COMA~ Ruu Black~ chibi_panda Hiroko.// findmy012 ☆Linda☆ LastQQQ ceneash Gabita h3llo. Cappy enGrey Reika:3 keiko6088 Umike Mii. Tenshi Matsu[Yo] ...Reila*~ Seta ~Hanami~ Taya Miya Jun Miyuki. Seigi hypocrite oshra silke_silke Hoshi kybolie cruciare Toshi Tatemyuu Noru-chan Sulli. Kajitoku 46 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 16th 2009, 15:34 | |
| - Seta rašo:
- Ooo sumasciau XDDDD kai bet ka rasai ne apie Gazette, turi dar ir parasyti sakini apie Gazette XDD That's soooo stupid :balloon:
Nei stooooooopid nei ka ;DD Man kaip tik atrodo gera mintis ;D :blush1: | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 21st 2009, 17:02 | |
| Atėjau ir aš pa'flood'int, bet apie rimtą daiktą. :hontoka: Taigi, iš karto prie reikalo. : Gal kas žinote kur būtų galima rasti pilnas atlikėjų fotosesijas? Nebūtinai T.G. tiesiog, kad būtų pilna fotosesija, o ne taip kaip Google'je viena foto vienur, kita kitur ir taip susirinkinek ir dar nekokios kokybės... Tai, gal kas nors žino kokių svetainių? Būčiau dėkinga. :inlove: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 24th 2009, 14:00 | |
| | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Samdomas seklys. Išskirtinis Bruožas: {Nebe}Vienintelė mėlyna {xD} Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 24th 2009, 14:02 | |
| | |
|
| |
Matsu[Yo] ~Shateigashira-hosa~
Age : 27 Miestas : Kaunas*~ Pranešimų skaičius : 386 Reputacija : 3
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: GazettE Stalker [Dairosi j-rockerių] Išskirtinis Bruožas: *Maivosi kaip Miyavi-sama* Super Galia: Akių spalvos keitimas *_* [Ne nu... Čia Tikrai xD ]
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 25th 2009, 08:44 | |
| | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 29th 2009, 09:00 | |
| 81% is lt kaip ignoravus mokyklos lankyma, tai visai normaliai, sakyciau xD jum kaip? :silly: | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 29th 2009, 11:20 | |
| Ash niesakisiu, ish vis shokiruota visa diena buvau ir matieka galejau geriau parashyt, jei ish anglu bus maziu negu 50, tai nusizudisiu :weeee: Galiu tik pasakit, kad daugiua uz 50%... | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 29th 2009, 13:54 | |
| mane tai šokiravo anglų rezultatas.. gerąja prasme... 98 o___________O;; o istorijos 89, yay baigiau mokykla!! xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 30th 2009, 14:32 | |
| Suge! O taip nerimavai :P Omedetou :cheers: *hug* Galiu tik pasakyt, kad man istorijos 86% :blush1: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 30th 2009, 14:34 | |
| ooo surinkai istorijos visai tiek pat kiek mano gera drauge! ^^ geras rezultatas! o lietuviu tikrai blogai? :( siaip girdejau, kad buvo geru mokiniu neislaikiusiu.. kazkokia mistika.. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Birželis 30th 2009, 14:42 | |
| Na, keista tai, kad mokiausi gerai,man tik du 8 pusmetije buvo, kiti 9 10 :tongue: o chia taip ishejo... Man lietuviu 53%, istorijos 86%, matiekos 69%, kas atrodo keistai ne tik man, bet ir aplinkiniems, nes ji man gan gerai sekesi... O ish anglu 58%, vakar, kai suzinojau, visa diena vaikschiuojau, kaip trenkta,ner labai norejau gerai ishlaikit,nes man patinka shi kalba, o ishejo.... Ai, jau seniai zinau, kad mane kazkas prakeike, visada nesiseka XD Ishgyvensiu :victory1: | |
|
| |
Seigi ~Wakagashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 3rd 2009, 23:41 | |
| As tai skaiciau, atrodo Delfi, kad lb gerai islaike LT egzus :huh: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 3rd 2009, 23:56 | |
| nežinau kaip jie ten tikrino, bet daug kas iš aplinkos virš 90proc iš lt surinko, nors ypatingais lt kalbos gebėjimais nepasižymi. manau dirbtinai gal biškį pakėlė, kad vaikai dėl istorijos nesiputotų xD aj nžn.. palygint su kitais tas mano 81proc toks lievas atrodo xD dėl Tayos nieko pasakyt negaliu, nes ji kitokį egzą laikė.. | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 4th 2009, 10:16 | |
| Musu mokytoja sake, kad musu skaitymo testas sunkesnis buvo, na ir rashyniu temos lievos...Nzn kas ten buvo XD
Kadangi chia floodo tema, tai nusprendziau chia paklaust: BlackBoUnTy, ka ten vakar veikei su japonais? :huh: | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 8th 2009, 22:20 | |
| Aš ir su klausimu : Gal kas nors žino kaip žaisti "Togainu No Chi"? Bo tai parsisiunčiau, sėdžiu enter spaudinėju ir viskas! Nežinau kas per Š... Ir jeigu kam nors pavadinimas nieko nesako tai čia kelios foto :- Spoiler:
| |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 9th 2009, 10:12 | |
| Togainu no Chi is GOD! zaidimo nezaidizua bet lb noriu, visaas mangas perskaiciau ir dojunshi Zaidimo kai nesu zaidusi tai tiksliai nzn , bet esme yra pasirinkti ka sakyti ir ziureti i paveiksliukus, rinkti misijas ir t.t. na spaudyk space ir bus gerai XD as taip per Zetai fujuku meirei dariau XD (omg neatsimenu pavadinimu) seip tavo Togainu no chi angliskas ar japoniskas? su vertimu? Beto tu zn kad ten N-18? | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 9th 2009, 11:22 | |
| Japoniškas. Nežinau ar su vertimu, nes nustatymai irgi japoniškai, o pas mane kvadratėlius ir klaustukus rodo xD Ne, nežinojau... :tongue: :clueless: | |
|
| |
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 9th 2009, 11:33 | |
| Tai tada geraiu nezaisk XD ten hardcore-yaoi toke dalykai tik kantrims pervertams taparsme spaudai space kol ismeta grazu paveiksliuka | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 13th 2009, 11:46 | |
| - Citata :
- Japan Culture Day 2009
The tickets on mega performance are available, dont miss Your chance! The schedule of contests and performances on 22nd of August:
Kendo contest 09:00 10:30
Iaido contest 11:00 12:30
Kyudo contest 13:00 16:00
You have a possibility to see the performances of Japanese and our masters only for 6.00 Ls each.
Gala performance 18:00 21:00 The price of gala night of the festival, where is possible to see the performances of all Japanese masters together, is from 8.00 Ls till 15.00 Ls. The purpose and tasks of festival are:
Expansion of cultural connections of Latvia and Japan.
Propaganda of healthy way of life through the study of martial arts of Japan (BUDO).
Acquaintance with the traditional culture of Japan within the framework of martial arts, by means of more deep understanding of historical, philosophical and scientific aspects of BUDO.
Festival:
Such an event first held in the Baltic Sea region and Eastern Europe.On a festival delegation will arrive from Japan in an amount 30 persons. Masters of tea ceremony, Ikebana , calligraphy will arrive in composition delegation. And similarly scheduled tournaments on Kendo, Iaido, Jodo and Kyudo. By festival framework will be held series of lectures on the theory, history and practice Budo. During the week of scheduled seminars, which will be open to participation by all amateurs of Japanese culture.
Shitas sukele man daug emociju, bet kai pamachiau, kad jau yra DIM, tai apie viska pamirshau :inlove: Tai va, labai norechiau ten dalyvaut,bet ne viena ish mano draugiu nesutyks moket 6 ir 8 ls, uz tai, kad paziuretu i japonu meistrus :weeee: :weeee: :weeee: O ash taip noriu | |
|
| |
Tenshi ~Shatei~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 13th 2009, 14:24 | |
| - Taya rašo:
-
- Citata :
- Japan Culture Day 2009
The tickets on mega performance are available, dont miss Your chance! The schedule of contests and performances on 22nd of August:
Kendo contest 09:00 10:30
Iaido contest 11:00 12:30
Kyudo contest 13:00 16:00
You have a possibility to see the performances of Japanese and our masters only for 6.00 Ls each.
Gala performance 18:00 21:00 The price of gala night of the festival, where is possible to see the performances of all Japanese masters together, is from 8.00 Ls till 15.00 Ls. The purpose and tasks of festival are:
Expansion of cultural connections of Latvia and Japan.
Propaganda of healthy way of life through the study of martial arts of Japan (BUDO).
Acquaintance with the traditional culture of Japan within the framework of martial arts, by means of more deep understanding of historical, philosophical and scientific aspects of BUDO.
Festival:
Such an event first held in the Baltic Sea region and Eastern Europe.On a festival delegation will arrive from Japan in an amount 30 persons. Masters of tea ceremony, Ikebana , calligraphy will arrive in composition delegation. And similarly scheduled tournaments on Kendo, Iaido, Jodo and Kyudo. By festival framework will be held series of lectures on the theory, history and practice Budo. During the week of scheduled seminars, which will be open to participation by all amateurs of Japanese culture.
Shitas sukele man daug emociju, bet kai pamachiau, kad jau yra DIM, tai apie viska pamirshau :inlove: Tai va, labai norechiau ten dalyvaut,bet ne viena ish mano draugiu nesutyks moket 6 ir 8 ls, uz tai, kad paziuretu i japonu meistrus :weeee: :weeee: :weeee: O ash taip noriu As planuoju vaziuot, bet dar nezinau... Aisku man Latvija netoli ir antroj Rugpjucio pusej visa laik ten bunu, bet vis tiek nezinau... xD Jeigu mamą tikrai sudominsiu, tai jokių abejonių, o ji jau domisi... xD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 13th 2009, 22:46 | |
| užpavydėjau Latvijai kaip xDDDD bleee... ot... nu nieko.. šian buvau kaligrafijos parodos atidaryme ir chorų koncerte. bus gerai ir tiek :D o rugpjūčio gale man jau nebe renginiai galvoj bus xD šiaip siūlau varyt. gal cruciare varys. jinai Jonišky gyvena, tai jai Latvija už kelių km xD | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 14th 2009, 11:10 | |
| O kada tu i UK ishvyksti? | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 14th 2009, 11:33 | |
| rugpjūčio antroj pusėj. bent jau turėčiau ;/ | |
|
| |
Taya ~Saiko komon~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 14th 2009, 13:28 | |
| Galvojau, kad tave uzverbuosiu XD Mano drauge kaip ir sutiko, bet reik 70lt uz bilietus moket, jei i 2 dalis eit, tai manau, kad jai gaila pinigu bus :worried: | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
| Temos pavadinimas: Re: Floodas Liepa 14th 2009, 15:31 | |
| aš ir taip manau xD pabandyk priviliot gražiais latvių berniukais xDDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Floodas | |
| |
|
| |
| Floodas | |
|