| Negaliu pakęsti... | |
|
+13Kentou Sima~ Uru'mi yune haruhi maTo ~Hanami~ LastQQQ ceneash chibi_panda Taya Black~ Sulli. 17 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 12th 2012, 11:05 | |
| - Hikaro rašo:
-
- Citata :
- Nekenčiu kai labai daug galvoju arba rašau kontrolinį visada galvą pradeda skaudėt
Arba pamirstu per kontrolini kartais viska.>.< Jo. Aš tai visada per matematiką viską pamirštu :// | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 12th 2012, 13:21 | |
| nekenčiu nesupratingų žmonių. Aš niekam per daug savo susidomėjo Azija nepasakoju, tačiau artimiausi draugai žino. Kažkada gėrėm vyna su dviem grupiokėm buvau aš ir dar mano kambariokė ir išsikalbėjom apie bičus, aš pasakiau, kad man patys gražiausi tamsiaplaukiai ir rudomis akimis.. :D tai viena grupiokė įvardinkim x visą vakarą šaipėsi, kad man "pabėgėliai" patinka.. Na bet čia dar nieko nurijus nesupratimo gumulą keičiau temą apie plaukus.. man vis kylą mintis grįžti prie natūralios spalvos, kuri yra tamsiai ruda (dabar esu šviesiai nusidažius). Na mes taip diskutavom ir ta viena grupiokė man šovė, kad nusidažius tamsiai, nei čiurka netapsiu.. ji pasakė" Tu tai nusidažius tamsiai, tai nei čiurka nesigautum". Nežinau ką ji ,dar ir šiandien, turėjo omenyje, tačiau tai mane įžeidė ir nuo tos dienos nenoriu aš su bendraut! | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 12th 2012, 13:32 | |
| Mane tai nervina kai kas nors sako čiurka :// | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 12th 2012, 13:36 | |
| - Minga rašo:
- Mane tai nervina kai kas nors sako čiurka ://
čia visus jp mylėtojus nervina -.- achh, kokie lietuvaičiai netolerantiški... | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 12th 2012, 13:38 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- Mane tai nervina kai kas nors sako čiurka ://
čia visus jp mylėtojus nervina -.- achh, kokie lietuvaičiai netolerantiški... Tai čia aišku kad netolerantiški (na gal ne visi) Bet kai tik parodau arba pamato kokį azijietį tai visaip stumia ant jo arba jų | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 12th 2012, 14:04 | |
| RaMi, suprantu, kodėl įsižeidei. aš praietais metais variau į ekskursiją ir su manim autobuse buvo dar pora lietuvaičių, ir, žodžiu, prie vieno lankytino objekto viena iš jų pradėjo svaidytis rasistiniais pasisakymais apie 'čiurkas, kurių čia kaip prišikta, kad net nėra kaip nusifotografuot'. ji vis varė varė, kol nesusitvardžius iš kumščio kirtau jai į ranką. aš nesu smurtaujantis žmogus, ir nebe tas amžius, kad kažką už plaukų tampyčiau, bet tiesiog kantrybės taurę perpildė ir liepiau užčiaupt savo purviną burną būčiau gal ir supratinga, bet kai žmogus žino, kad Japonistiką studijuoju ir man į akis šneka tokius dalykus, tai priėmiau labai asmeniškai. I HATE PEOPLE WITH NO COMMON SENSE. O tokių turbūt 80proc. šiam pasauly. | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 12th 2012, 21:14 | |
| O_O
Blemba, kokie nesveiki.Aš nesuprantu visų tų rasistų, homofobų, žydofobų ir kitokių, kurie nekenčia kažkieno vien už tai, kad tas kitoks nei jie patys. Kaip siauraprotiška. Ir liūdna, kad mūsų tautiečiai taip elgiasi. vienąkart stovėdama stotelėj klausiaus 45min girto =mogaus kaip "žydai Lietuvą prišiko"
nekenčiu savęs. | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 14th 2012, 17:47 | |
| negaliu pakęsti,kai atrodo,jog tave vis kažkas šaukia ._. ligonis aš:D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 15th 2012, 09:19 | |
| | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 18th 2012, 14:09 | |
| nervina kai kur nors pvz kojoj nervas trūkčioja | |
|
| |
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 18th 2012, 15:46 | |
| Nepriimkit asmeniškai, bet negaliu pakęsti paauglių. Jokio gėdos pojūčio, jokios pagarbos... Atrodo ne taip daug metų mane nuo jų skiria, bet aš nors irgi buvau gan bjauri paauglė, bet turėjau kažkokį supratimą, ką reikia gerbt, o su kuo gali elgtis kaip su sau lygiu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 18th 2012, 17:06 | |
| negaliu pakęsti stereotipų! Ir kaip sako, kad merginoms reikia tik pinigų ir neva viską galima nupirkti pinigais! | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 19th 2012, 14:45 | |
| negaliu pakęsti, kai įdedi daug pastangų, ir aks nors tada neišeina :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 22nd 2012, 01:00 | |
| negaliu pakęsti savęs.. kai tik gyvenimas labai apkarsta, manyje lyg kokiu nematomu mygtuku paspaudus įsijungia savidestrukcijos režimas. jau tuoj bus trečias mėnuo kaip nerūkau. geriu daug šviežiai spaustų sulčių, nevalgau junk food'o. taip pat nebevalgau vėlai ir t.t.. bet po šiandien psichologiškai jaučiu tuoj baigsiu sužlugti, ir, o dieve, dar niekad per tuos du mėnesius netroškau taip parūkyt kaip dabar. kadangi atsakomybės našta neleidžia nusižudyt kaip kokiai lengvabūdei paauglei, tai bent šitokiu būdu noriu save sunaikinti. labai noriu.
fuck. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 22nd 2012, 20:05 | |
| nekenčiu kai mano akis trūkčioja | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 22nd 2012, 20:12 | |
| negaliu pkęsti,kada man skaito moralus,jog per garsiai leidžiu muziką. | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 22nd 2012, 20:24 | |
| - Minga rašo:
- nekenčiu kai mano akis trūkčioja
Ir mano akis trūkčioja :D. Bet rimtai žiaurus jausmas, taip nervina >.< | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 22nd 2012, 20:31 | |
| - Sima~ rašo:
- Minga rašo:
Ir mano akis trūkčioja :D. Bet rimtai žiaurus jausmas, taip nervina >.< Nu tai va :DD Man vieną dieną akis trūkčiojo, kitą dieną koją ir akis, o dabar kažkiek laiko akis :D Kartais susinervinu ir pradedu trankyt į koją :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 22nd 2012, 20:34 | |
| - Minga rašo:
- Sima~ rašo:
- Minga rašo:
Ir mano akis trūkčioja :D. Bet rimtai žiaurus jausmas, taip nervina >.< Nu tai va :DD Man vieną dieną akis trūkčiojo, kitą dieną koją ir akis, o dabar kažkiek laiko akis :D Kartais susinervinu ir pradedu trankyt į koją :DD Nu :DD mums reikia vaistų nuo nervų :DD. | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 22nd 2012, 20:40 | |
| - Sima~ rašo:
- Minga rašo:
- Sima~ rašo:
- Minga rašo:
Ir mano akis trūkčioja :D. Bet rimtai žiaurus jausmas, taip nervina >.< Nu tai va :DD Man vieną dieną akis trūkčiojo, kitą dieną koją ir akis, o dabar kažkiek laiko akis :D Kartais susinervinu ir pradedu trankyt į koją :DD Nu :DD mums reikia vaistų nuo nervų :DD. Nu :D Prisigersim vaistų :D Nekenčiu kai noriu pradėt rėkt ir bėgt kur nors :DD Tiek energijos susikaupia, kad neturiu kur jos padėt :DD Tai paskui ir pradedu su savim kalbėtis :D ir voliotis ant grindų. Ir šiaip kokias nesąmones pradedu daryt :DDD O kai ateita kas nors tai vienas ant kito parėkiam AaAaAa.... :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 23rd 2012, 14:33 | |
| lietuvių kalbos mokytojos!!! | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 24th 2012, 17:58 | |
| negaliu pakęsti kada tėvai nueina anksti miegoti ir liepia išjungti muziką ir ir ir atskaito moralus lyg aš turėčiau žinoti,kad jie jau miego nori. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 29th 2012, 10:34 | |
| mano per didelis atsakomybės jausmas.. aš niekada beveik nevėluoju, einu jeigu reikia,pildau pažadus.. ta prasme tėvai mane taip išauklėjo, kad vėluoti negerai, kaip ir nuvilti žmones. Aš laikausi pažadų ir t.t. mėgstu konkretumą. Ir mane taip suerzino šiandien net ne vienas, o keli žmonės dėl savo laviravimo gal ryt gal šiandien, dėl pažadų nesilaikymo. Tipo atranda durnesnių tu nueik į seminarą man ryt papasakosi kas ir kaip, nors buvom sutaria kartu eit! man tai nesunku aš taip ar taip ten vaikštau, bet poxuizmo nepernešu! o su kitu žmogumi vis nesuderinu kada darysim darbą tai gal ryt tai gal šiandien! NEGALIU pakęst!
| |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 29th 2012, 13:51 | |
| Kai nieko nespėju, o vėliau nervinuosi | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... | |