| Negaliu pakęsti... | |
|
+13Kentou Sima~ Uru'mi yune haruhi maTo ~Hanami~ LastQQQ ceneash chibi_panda Taya Black~ Sulli. 17 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 29th 2012, 14:28 | |
| nekenčiu vidinių egzaminų savo šūlėj!!!! prakeikiu tuos vidinius egzaminus!!! | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 29th 2012, 15:11 | |
| | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 29th 2012, 16:20 | |
| - Sima~ rašo:
- Brolio debilo
Kai pavydžiu tau,kad brolį turi. >.< | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Vasaris 29th 2012, 17:38 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Sima~ rašo:
- Brolio debilo
Kai pavydžiu tau,kad brolį turi. >.< Iš jaunesnio brolio vienas geras dalykas, tai kad galima vaikyt ir liept atnešt daiktus :DDD, bet kaip jis mane nervina >.< . | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 12:40 | |
| tėvų.. "kam tiek tą gitarą pasigarsinai,išjunk nuvarymą,skubi grodama" >.< užknisaaaaaa | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 13:12 | |
| Kai mama aiškina, kad per daug sėdžiu ir liepia eit vaikščiot | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 13:17 | |
| - Minga rašo:
- Kai mama aiškina, kad per daug sėdžiu ir liepia eit vaikščiot
Ir man taip būna :DDD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 13:20 | |
| Kai mama sako,kad sėdžiu prie pc, nebendrauju su ja, o pati nueina ir tv žiuri.. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 13:59 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Kai mama sako,kad sėdžiu prie pc, nebendrauju su ja, o pati nueina ir tv žiuri..
va būtent !! | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 14:15 | |
| kai mano mamos nuotaika keičiasi kas sekundę | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 19:11 | |
| FIZIKOS :DDD čia savaime aišku :DD | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 19:30 | |
| Man fizika dar visai nieko :DD bet jau technologijos ir kūno kultūra, nu dar chemija, tai baisu :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 19:31 | |
| - Minga rašo:
- Man fizika dar visai nieko :DD bet jau technologijos ir kūno kultūra, nu dar chemija, tai baisu :DD
per technologijas mes valgom :DDD kūncė tai fufu ;// o chemija visai nieko :DD bet va fizika ;ssss | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 20:13 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- Man fizika dar visai nieko :DD bet jau technologijos ir kūno kultūra, nu dar chemija, tai baisu :DD
per technologijas mes valgom :DDD kūncė tai fufu ;// o chemija visai nieko :DD bet va fizika ;ssss O aš paskutinį kartą valgyt negavau o visos kitos valgė. Net arbatą paėmė :// O vėliau norėjau valgyt :DD Aš per fiziką nieko nedarau tik kartais užsirašau ką nors :DD Geriausia pamoka tai dailė ir informatika :DD dar būtų muzika jeigu nebūtų 7 pamoka :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| |
| |
Minga ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 20:22 | |
| - haruhi rašo:
- Minga rašo:
- haruhi rašo:
- Minga rašo:
per technologijas mes valgom :DDD kūncė tai fufu ;// o chemija visai nieko :DD bet va fizika ;ssss O aš paskutinį kartą valgyt negavau o visos kitos valgė. Net arbatą paėmė :// O vėliau norėjau valgyt :DD Aš per fiziką nieko nedarau tik kartais užsirašau ką nors :DD Geriausia pamoka tai dailė ir informatika :DD dar būtų muzika jeigu nebūtų 7 pamoka :DD mes nedarom valgyt :DD mes vidury pamokos nuvarom į valgę ledų :DD arba pagaliukų :DDD o šiaip, mes darom nesąmones :DD Aš tai visai nieko ten nedarau :D žurnalus tik vartau 2 pamokas :D | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 4th 2012, 20:23 | |
| Nekenčiu dabartinės savo nuotaikos :/ | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 14:34 | |
| | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 14:54 | |
| galvos skausmo... niekada beveik neskauda, bet paskutiniu metu vis maudžia.. :/ | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 15:04 | |
| - RaMi rašo:
- galvos skausmo... niekada beveik neskauda, bet paskutiniu metu vis maudžia.. :/
šilti orai vėl yra,skysčių gal trūksta? pernai pavasarį man taip gyditojas pasakė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 15:11 | |
| - Miss_Ugne rašo:
- RaMi rašo:
- galvos skausmo... niekada beveik neskauda, bet paskutiniu metu vis maudžia.. :/
šilti orai vėl yra,skysčių gal trūksta? pernai pavasarį man taip gyditojas pasakė. Kad arbatos, sulčių, vandens tikrai nemažai vartoju.. :) šiaip neįsivaizduoju kodėl, lyg ir streso nuovargio dar nejaučiu :D ech nežinau :D | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 15:31 | |
| - RaMi rašo:
- Miss_Ugne rašo:
- RaMi rašo:
šilti orai vėl yra,skysčių gal trūksta? pernai pavasarį man taip gyditojas pasakė. Kad arbatos, sulčių, vandens tikrai nemažai vartoju.. :) šiaip neįsivaizduoju kodėl, lyg ir streso nuovargio dar nejaučiu :D ech nežinau :D arbata ir sultys tik atgaivina,turi gerti gryno vandens. patikėk,kokių moralų aš atklausius dėl skysčių gėrimo,kad ką žinau. pabandyk pasistatyt butelį vandens ir gert,gal pagerės,o jei ne,ieškoti kitos priežasties. nebent ko nors stipriau dažnai geri (?) (。-_-。) | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 15:56 | |
| negaliu pakęsti, kad šalta!! | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 16:13 | |
| - Miss_Ugne rašo:
- RaMi rašo:
- Miss_Ugne rašo:
- RaMi rašo:
šilti orai vėl yra,skysčių gal trūksta? pernai pavasarį man taip gyditojas pasakė. Kad arbatos, sulčių, vandens tikrai nemažai vartoju.. :) šiaip neįsivaizduoju kodėl, lyg ir streso nuovargio dar nejaučiu :D ech nežinau :D arbata ir sultys tik atgaivina,turi gerti gryno vandens. patikėk,kokių moralų aš atklausius dėl skysčių gėrimo,kad ką žinau. pabandyk pasistatyt butelį vandens ir gert,gal pagerės,o jei ne,ieškoti kitos priežasties.
nebent ko nors stipriau dažnai geri (?) (。-_-。) Arbata bent žalia tikrai ne tik atgaivina... vandens nemažai geriu.. bet galbūt, ačiū už patarimą bandysiu išgert vandens dabar daugiau, nors ir taip jo gurkšnoju nemažai bent jau man taip atrodo :DD na išgert pasitaiko, bet tikrai ne tame priežastis, nes daugiau, nei savaitę nieko stipraus nevartojau. :DDD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 16:38 | |
| savo vyriško sudėjimo . .-. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... | |
| |
|
| |
| Negaliu pakęsti... | |
|