| Negaliu pakęsti... | |
|
+13Kentou Sima~ Uru'mi yune haruhi maTo ~Hanami~ LastQQQ ceneash chibi_panda Taya Black~ Sulli. 17 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
haruhi ~So-honbucho~
Age : 28 Miestas : Panevėžys Pranešimų skaičius : 6284 Reputacija : 45
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 17:24 | |
| kai tėtis netiki, kad gyvenime kažką pasieksiu ... | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
Age : 28 Miestas : Vilnius ^^ Pranešimų skaičius : 1828 Reputacija : 30
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Išskirtinis Bruožas: Super Galia:
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 17:41 | |
| | |
|
| |
Minga ~Wakagashira~
Age : 29 Miestas : Alytus Pranešimų skaičius : 1772 Reputacija : 10
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 17:43 | |
| - haruhi rašo:
- kai tėtis netiki, kad gyvenime kažką pasieksiu ...
Man ir taip būna :// | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: nolife`inti voverių chate ^^ Išskirtinis Bruožas: turiu daug vyrų xDD Super Galia: įvaldžius beisbolkes ^^
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 17:45 | |
| - Sima~ rašo:
- Kad visada sergu -_-
ir vėl į šūlę neini?? | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 17:59 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Kad visada sergu -_-
ir vėl į šūlę neini?? Eisiu, nes jau atsibodo sirgt, kiek galima :DD ?! | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 18:06 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Kad visada sergu -_-
ir vėl į šūlę neini?? Eisiu, nes jau atsibodo sirgt, kiek galima :DD ?! aš tavo vietoj neičiau, mėgaučiausi būdama kuo toliau nuo tų mokytojų :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 5th 2012, 19:01 | |
| - haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sima~ rašo:
- Kad visada sergu -_-
ir vėl į šūlę neini?? Eisiu, nes jau atsibodo sirgt, kiek galima :DD ?! aš tavo vietoj neičiau, mėgaučiausi būdama kuo toliau nuo tų mokytojų :DD Aš nežinau ką man daryt :DD | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 8th 2012, 20:07 | |
| mamos. užknisaaa ji mane, sugadino visą nuotaiką, pastoviai, nieko nemoka tik aprėkt. ir pagrasint kad kompą atims, nervinis ligonis. URGHHHHH. | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 8th 2012, 20:21 | |
| - Miss_Ugne rašo:
- mamos. užknisaaa ji mane, sugadino visą nuotaiką, pastoviai, nieko nemoka tik aprėkt. ir pagrasint kad kompą atims, nervinis ligonis. URGHHHHH.
mano mama irgi kasdien taip daro... Nekenčiu mokyklos. labai. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 9th 2012, 13:13 | |
| - Miss_Ugne rašo:
- mamos. užknisaaa ji mane, sugadino visą nuotaiką, pastoviai, nieko nemoka tik aprėkt. ir pagrasint kad kompą atims, nervinis ligonis. URGHHHHH.
čia grynai mano tetė taip daro... ;// | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Vesti haruhi į doros kelią. Išskirtinis Bruožas: Voverė. Super Galia: Vieno akordo virtuozė.
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 11th 2012, 09:44 | |
| negaliu pakęsti žmonių,kurie akivaizdžiai man meluoja,ir kada pasakau,kad žinau.,jog knisa protą,visvien tęsia ir ginasi . | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 11th 2012, 09:46 | |
| - Uru'mi rašo:
- negaliu pakęsti žmonių,kurie akivaizdžiai man meluoja,ir kada pasakau,kad žinau.,jog knisa protą,visvien tęsia ir ginasi .
aha, tokie dalykai nervina... | |
|
| |
Uru'mi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 11th 2012, 10:01 | |
| ..ir žmonių kurie dedasi 'kiečiakais' .. lyg turėčiau aš žinot ką jis mėgsta o ko ne. pf . | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 14th 2012, 00:23 | |
| Negaliu pakęsti, kad ant klaviatūros nėra atskirai numerių knopkių, o tik kartu su LT raidėm. Tai užsimirštu, parašau tekstą, o tada pažiūriu - visos lietuviškos raidės skaičiai >.< | |
|
| |
RaMi ~Shateigashira-hosa~
Age : 32 Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 517 Reputacija : 14
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 15th 2012, 13:29 | |
| nesuprantu, manęs niekad nekamavo labai spuogai, būna iškylą užsigydau ir lieka viskas ok :D dabar abu žandukus mažiukais link ausų išvarė... :D plaukais užsidengia ir ok, bet man nepatinka... ir nežinau ką daryt dabar savaitgalį teks gaivint odą, nusipirkau kaukę, žiūrėsim.. įtarių makiažo pastovumo išraiška čia, nes atsikėlus pasidažau ir tik vėlai nusivalau... Be to nelabai mėgstu, kaip manęs dokumentų parduotuvei prašo... :D vakar vos alaus nusipirkau, gerai,kad tapatybės kortelę turėjau, nes kažkada su studento pažymėjimo nepardavė šampano :D smagu, kaip laiko jaunesniu, bet kartu ir erzina :D | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 15th 2012, 13:37 | |
| man šiais metais nenorėjo žiebtuvėlio be tapatybės kortelės parduot :DDD aš tokia pritrenkta buvau, tai reakcija į pardavėjo reikalavimą buvo 'are you freakin' kidding me?' neesmė, kad šįmet 22 stuktels.. *facepalm* bet pastebėjau mūsų šeimoj daug kas jauniau atrodo nei yra iš tikrųjų, tai po 20 metų man ir tau RaMi bus kuom džiaugtis :D | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 15th 2012, 15:47 | |
| kai reikia kalti geo kontrui :DDD bet man px, aš 4 galiu gaut, vistiek 8 išeis :DD tik labai lievai atrodys dienyne :DD | |
|
| |
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 15th 2012, 16:20 | |
| - haruhi rašo:
- kai reikia kalti geo kontrui :DDD bet man px, aš 4 galiu gaut, vistiek 8 išeis :DD tik labai lievai atrodys dienyne :DD
geriau pasistenk ir gauk 10! ganbatte! :) iš kokios temos kontrolinis? | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 15th 2012, 16:21 | |
| - Sulli. rašo:
- haruhi rašo:
- kai reikia kalti geo kontrui :DDD bet man px, aš 4 galiu gaut, vistiek 8 išeis :DD tik labai lievai atrodys dienyne :DD
geriau pasistenk ir gauk 10! ganbatte! :) iš kokios temos kontrolinis? iš dirvožemio, medžių, gyvūnų, augalų, miškų, rezervatų, nacionalinių parkų, draustinių, gamtos paminklų (viską, viską reikia mokėt, kokiam mieste,kokia paskirtis ir t.t.) bet ačiū :DD | |
|
| |
Sima~ ~Wakagashira~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 15th 2012, 19:26 | |
| - haruhi rašo:
- Sulli. rašo:
- haruhi rašo:
geriau pasistenk ir gauk 10! ganbatte! :) iš kokios temos kontrolinis? iš dirvožemio, medžių, gyvūnų, augalų, miškų, rezervatų, nacionalinių parkų, draustinių, gamtos paminklų (viską, viską reikia mokėt, kokiam mieste,kokia paskirtis ir t.t.) bet ačiū :DD Mes jau rašėm, sugebėjau 6 gaut :DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 16th 2012, 18:14 | |
| - Sima~ rašo:
- haruhi rašo:
- Sulli. rašo:
- haruhi rašo:
geriau pasistenk ir gauk 10! ganbatte! :) iš kokios temos kontrolinis? iš dirvožemio, medžių, gyvūnų, augalų, miškų, rezervatų, nacionalinių parkų, draustinių, gamtos paminklų (viską, viską reikia mokėt, kokiam mieste,kokia paskirtis ir t.t.) bet ačiū :DD Mes jau rašėm, sugebėjau 6 gaut :DD šaunuole, voveree :DD | |
|
| |
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 16th 2012, 21:37 | |
| Jum nebuna taip,kad daina atrodo kažkokia sugreitinta? Nu nežinau,man buna,kad pasileidi daina,ir atrodo kad ji per greit groja kažkaip.. Pasidarau pauzę,pasėdžiu tyloje,ir vistiek taip būna po to.. :DD Bet kitą kart jau atrodo normaliai viskas.. nu ką žinau : DD | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 16th 2012, 21:48 | |
| - Shalambalaram. rašo:
- Jum nebuna taip,kad daina atrodo kažkokia sugreitinta? Nu nežinau,man buna,kad pasileidi daina,ir atrodo kad ji per greit groja kažkaip.. Pasidarau pauzę,pasėdžiu tyloje,ir vistiek taip būna po to.. :DD Bet kitą kart jau atrodo normaliai viskas.. nu ką žinau : DD
būna, o kartais, kad ta daina per lėta :DD | |
|
| |
chibi_panda ~Shateigashira-hosa~
Age : 34 Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 581 Reputacija : 52
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 16th 2012, 21:50 | |
| Negaliu pakęst savo žioplumo. >.< Dalykas kuris mane dabar neramina - Jeronimas susprogdino ir suėdė balioną Pamiršau vakar vakare iš jo paimti ir nuėjau miegot kitan kambarin. Nes kažkaip jis jo kelias dienas nejudino ir aš pamiršau jį paslėpt. Ryte atsikeliu, likus tik auselė su užrištu siūlu Tikiuosi Jeronimo viškinimui nepasidarys blogai nuo to baliono. Visą dieną nenuleidau akių, stebėjau, bet jokių blogos savijautos požymių nepastebėjau. Tikiuosi viskas bus gerai.. | |
|
| |
haruhi ~So-honbucho~
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... Kovas 23rd 2012, 18:32 | |
| kai esi žiauriai pavargęs, ir vos pakeli kojas | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Negaliu pakęsti... | |
| |
|
| |
| Negaliu pakęsti... | |
|