nieko jie tau ne per jauni. čia gi ne U-Kiss su savo mažamečiais
och... Taemin su savo išvaizda ir šokio skillais tiesiog tobulas.. nu ir aišku Jong Hyun, kuriam žiauriai tinka šviesūs plaukai, o jau balsas...
Šiandien dar kaip tik delfi skaičiau, kad kažkoks naujas boybandas Lietuvoj atsirado, pažiejau fotkes ir paklausiau daina, tai taip apgailėtinai pasijaučiau.. nei bernai gražūs, o ir muzika sucks... krč...
Seta ~Shateigashira~
Age : 31 Miestas : Siauliai -___- Pranešimų skaičius : 700 Reputacija : 28
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Tai ka cia pasieksi LT budamas XDDD As kaip nelaukiu savo 19-kos T.T 18-ti patys geriaus. O kai pasibaigs niolikti tai gal jau iskart i pencija eit... T.T
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Koks balsas Bet jie atrodo vyresni,negu yra... Paziurejus i savo buvusius klasiokus, verkt noresi, atrodo ir elgesi, kai mazvaikiai Kaip chia laimingas busi
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
aš čia tik norėjau pasiskųst, kad mane labai liūdina ir nervina, kad jie ignoruoja tą judesiuką (1:03)live pasirodymuose. o man jis tooooks fainas! >_>"
tai va xD ir žodžiu, pamenu, insimylėjau Taemin būtent šitą video pažiūrėjus jis taip seksy su tais plaukais atgal supintais(?) atrodo... mmmm...toks vyyyyriškas...
Seta ~Shateigashira~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Yaoi expert Išskirtinis Bruožas: Labai nemegstama kaimo liaudies Super Galia: Farbrezze!
Blem as db ju neklausysiu -__- is principo ens man jie patikt pradejao.. bet kai pamatai juos gerencius piena... nu jie man daaaug blogu emociju sukelia ir prisiminimu pvz nevykes bandymas keliauti i japonija kaip modeliu, grojimas grupeje, ar bandymas piesti...
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Ju svajones isipilde, mano ne, nes as nevykele Jie mano amziaus tiek paseke daug, o as galejau db irgi buti kanors, nors ir ne tokio didelio, buti padariusi... bet ne! nes as failinu!
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Man 19 ir man siaubingai nesiseka, kartais atrodo, kita mano vietoj senai susizudytu... Tiesiog toks musu gyvenimas, ir turime tiketis, kad po blogo gyvenimo tarpo, buna geras :) O vaikinai chia nieko deti :) Gazette irgi jauni viska pradejo ;)
Seta ~Shateigashira~
Na su Gazette palyginus tai as darau panasiai kaip ir jie... Pirmame koncerte grojau 2dienos po 16 gimtadienio, o pvz reita kazkur 17metu... beto db atsiminiau koks sudinas buvo ju gyvenimas na jie suteikia vilties bet SHINee
Sulli. ~Oyabun~
Kokia faina idėja su Juliette!! Eina sau! Ir Key su Taemin taip gražiai suvaidino Ring Ding Dong remix'as, tai bleh... vienintelis geras dalykas, kad pagaliau tą judesiuką mano mylimiausią, gyvai sušoko. o daugiau tai šūdo krūva. prasukau neištvėrus :D
Seta ~Shateigashira~
As neskiriu ju nariu varbu bet ten vienas bicas su petkelnem ir trumpais sortukais?
Taya ~Saiko komon~
Kaip jie ten su Juliette sugalvojo Labai gerai skamba tokia versija Ring Ding Dong remix'as siaubingas Jie taip graziai shoka ir puikiai dainuoja gyvai
Seigi ~Wakagashira~
I juos sokancius galiu ziuret bet kiek, nes jie taip graziai delioja savo kojas <3
Taya ~Saiko komon~
aš manro pamiršau jum pasigirt, kad dar vasario mėnesį nusipirkau SHINee singlą su didžiuliu plakatu. va galiu įrodymų pamėtyt:
Spoiler:
nu va xD
Taya ~Saiko komon~
nea nu aš tiesiog pirkau Kajitoku gimtadienio dovaną su Rainium ir tuo pačiu SHINee prisigriebiau, nes visai apsimokėjo... xDDD *didžiai susinepatogina*
Taya ~Saiko komon~