Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
man jie visi patinka. xD ir dar kas svarbiausia, kad berniukai su puikiais balsais ir kad dar turi kur tobulėt (jau nekalbu apie šokimą<3). tik vienas dalykas man labai užkliuvo-jie koverius dainuoja žymiai geriau, negu kad savų dainų akustines versijas. ;o beet.. jei atvirai, jie man žymiai geresnį įspūdį paliko, nei DBSK, kuriuos galima pavadinti Shinee "tėveliais". bet vėlgi, čia tik mano nuomonė. p.s. Taemin balsas tai žudo mane. toooks švelnus....
Seigi ~Wakagashira~
nee, Lucifer dar nepirkau, nes niekaip nenusprendžiu, kurią versiją pirkt. pas mane atvyko Romeo, su Taemin back cover. xD kažkaip simpatizuoju tam albumui.
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Pagaliau kas nors sutinka su manim del Minho ;] Aw <333 cia kas mate SHB ;P
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
aš ir jau turiu vieną didelį, nes parėjo su Lucifer albumu, hahaha
Taya ~Saiko komon~
adf1hdbf1b1ae5f4. negaliu kitaip reaguoti į šitą dainą ir mv. jau vien kai pamačiau teaser'į, jau tikėjausi kažko gero. bet kai pasirodė pilnas mv... ir šiaip labai smagu žiūrėti, kai jie taip gražiai šypsosi. :}
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D