nuu ant tų tai babkių tikrai neleisčiau :D aš į juos tik pažiūrėt mėgstu. nemokamai. : D
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Begede, Joon'ui jau pinigu gaila? :( Shitam auksui galyma sumoket uz dziaugsma kuri jis mums suteikia pleshdamas savo maikes! bet ju muzika ishties silpnoka XD
Man turbūt sakyt nereikia, į ką šitas gif'as panašus :DDDDDDDDDDDD
*šluostosi ašaras*
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
XD ka tik norejau idet XD Man tai ish pradziu daina nelabai patiko,bet dabar normaliai, o ta pirma daina ish albumo, ishvis shokiravo "Up and Down", galvojau kas chia per **** bet guess what? Ji jau mano mp3 XD MV Taeminas tiesiog dievishkas, net verkt norisi nuo tokio groziu O mano mylimas Key atrodo nepuikiausiai.... Uz 0:20 - 0:28 judesius zemai nusilenkiu
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
man toks jausmas, kad toj Up&Down jie apie šokoladą dainuotų xDDD
Mėgstamiausios albumo dainos Lucifer, Ready Or Not ir A-Yo.
Key šukuosena pamačius klipą man jau nebeatrodo tokia žiauri. Priklauso nuo to, kaip jį sušukuoja. Kartais tikrai sexy atrodfo. Onew tai nėra žodžių. Atrodo kaip 90ųjų gėjus, tik žydro triko ir svarelių betrūksta :DDDD Minho tai px, nes man jis niekad nepatiko.. o Taemin.. damn... groožis...nu geriau toliau jo nekomentuosiu, nes tikrai uždarys mane už pedofiliją xDDD
Jonghyun plaukai patinka, kai šone biškį supinti, bet kai palieka visus plaukus styrot, tai kaip koks ežiukas po elektrošoko atrodo xD
ai nu bet aš nesiskundžiu. daina liuks, nors kai pirmą kartą išgirdau full version, tai buvau tokia maždaug wtf??? xD
Taya ~Saiko komon~
Key shukuosena normaliai atrorodo, nebent kai [You must be registered and logged in to see this link.], bet vis tiek ankschiau mielesnis buvo... Kazkaip i Onew ir Minho nekada labai demesio nekreipiau.... Del Taemino jau pasisakiau *drawning in drools* Del Jonghyuna (negaliu nekaip jo vardo isimint....) visishkai su tavimi sutinku :) Dar ta nuoga nugara Bet man jis blond labiau patiko.
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
bwahahahaa tik dabar supratau ką man primena Key tavo duotoj fotkėj. žmogų besireabilituojantį po autokatastrofos :DDDDD
*pati žvengia iš savo bajerio ;DD*
Taya ~Saiko komon~
Netyčia radau va kokias papimpintas nuotraukas. Tipo nariai apsikeitę šukuosenom xD (tik Taemin nėr ;/)
Onew in Jonghyun's hairstyle:
Jonghyun in Key's hairstyle:
Key in Minho's hairstyle:
Minho in Onew's hairstyle:
nu bet ir prisižvengiau ;DD
Taya ~Saiko komon~
Šiandien nusipirkau 'Justės' žurnalą su SHINee plakatu.xDD Lietuva pradeda suprast kas yra tikras gėris! ^.^ just kidding. Pyktį kelia. Praeitam numery apie DBSK rašė, pituhai. Taip tik visokios Lietuvos malalietkos pradės jais domėtis ir nuvalkios kaip kad jrock'a ir visą Japoniją dabar valkioja ar visokius emo jau nuvalkiojo.. ._. bitchez... -.- Bet kita vertus galėsiu dabar mėgautis apsidroolinus vėpsodama į plakatą. Yeeey!xD Geez... Man 14, esu malalietka, todėl dar turiu teisę į visokius 'KYYYYYYYAAAAAAAAAA!!!!!!!' 8DD jk again.xD
Taya ~Saiko komon~
o man 20 ir aš savo mamos maldavau telefonu, kad man Justės žurnalą prieš porą savaičių nupirktų ;D aš šitam teisę irgi turiu.. nes medicina mano atveju jau bejėgė... xDDDD
Taya ~Saiko komon~
ai nu ką čia smulkinies, mėnuo liko, jau galima sakyt 20 xDDD
aš pastebėjau, kad Key su šita nauja skutinuosena atrodo arba - labai tragiškai, arba - labai hot. Nu jam neišeina per vidurį (arba tiksliau - stilistui xD). per Up & Down jau net prakaitas nuo jo sexiškumo kaktą išpylė anyways.. nudėsiu aš stilistą už tas rūžavas draikanas, aka Key švarką. nu nelimpa man visaaaai. o Jonghyun čia atrodo kaip koks Maklaudas su susivėlusiais plaukais ir ta šviečiančia plika nugaryte.. xDD mmmm~~~~~ ir noriu Taemin kaip geriausios draugės. jau tokia miela mergytė xDDDDD
ai va dar pamiršau paminėt, kad man visai kūl ta įdėja bokso judesiukus choreografijai pritaikyt. o jau fanchant'ai, tai uhhh.. nerealu. korėjietės fanės atidirba 100proc už savo dievukus :D
p.s. - pirmo live'o nedėjau, nes man jis visai nepatiko. kažkoks chaosas, lievas garsas, lievi operatoriai... ir per daug Minho rodė xDDDDDDD
edit: wtf šičia jų rasti tai tikrai nesitikėjau o.o .... [You must be registered and logged in to see this link.]
Taya ~Saiko komon~
Jo man irgi nepatiko 1 live, net nustebau, kad vaikinai taip gerai atliekantis sunku ring ding dong live, taip blogai pasirode. Shitas zymiai geresnis :))) Per Up&DownKey atrodo labai hot, nes plaukai uzdengia jo plika galva XD O per Lucifer arr pastebejai kad jo akys irgi ruzavai nudazyti? Siaubas!!!! Jonghyun juokinga, bet uz nuoga nugara atleidziu XD Man ishvis Up&Down live patinka, galetu pilna versija atlikt :) Ypach taemin mielai dainuoja :)))
Na jeigu jie jau yra zurnale "juste", ko chia stebetis? XD
Taya ~Saiko komon~
Parsisiunchia visa Shinee Discography Ir ten radau daina "Forever or never" kuria pirmi atliko CinemaBizarre O_O nusiviliau Shinee, bet po to pasiskaichiau apie tai, dar lyrics perskaichiau, kurie visishkai skiriasi nuo CB versijos, taigi nusiraminau, bet vis tiek pats faktas, kad jie dainuoja beveik ta pachia daina, tik zodziai skiriasi, shokiruojantis.....
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
šiaip norėjau paklaust, gal ne čia reikėtų tai daryt, bet ... norėčiau va tarkim jų albumą nusipirkt. tai tarkim ar labiau apsimoka pirkti internetu ar pavyzdžiui bandyt requestint iš muzikos bombos, kad užsakytų? nes mačiau turi jie tiek ir gazetų, tiek ir hide cd. ir jei pirkt internetu, tai iš kur geriausia būtų? nes visiškai neįsivaizduoju, niekad nebuvau susidūrus su tokiais dalykais.
Sulli. ~Oyabun~
na aš perku internetu ir dažniausiai kaina būna mažesnė nei pirkt per lt perpardavinėtojus. plius galima dar dovanų gaut iš internetinių parduotuvių (plakatai, foto ir t.t..)
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D