Labai patinka naujas albumas. Kaip visada, Shinee yra Shinee, visos dainos kabinančios. O dar dabar Taemin balsas taip gerai skamba. Ir patinka girdėti nemažai dainuojantį Key. Dabar tik Minho galėtų išmokt dainuoti ar bent padoriai repuot ir būtų tobula
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
Labai patinka ir man. :D Omg,tiek laimės,pasijungiu vieną dainą, pyst perjungiu kitą, net nežinau ką klausyt.. :D Nu nežinau,bet man Minho balsas labai seksualus atrodo .
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Omg,Jongis ir Key tokie gražūs,man net pošlos mintys lenda.:D O Minho balsas toks.... Oni,tau komplimentų nereikia,pats žinai,kad perfekčiukas esi. : D
Išsišiepus sėdžiu ir žiūriu, tik šypsena dingsta,kai TaeminĘ parodo ilgais plaukais. :| Viskas būtų tobula, jei nebutu ta plaukuosena tragiška. Ble,pedofilus vilioja SM ar kąąąą?
maTo ~Shateigashira-hosa~
Age : 30 Miestas : ttw Pranešimų skaičius : 488 Reputacija : 11
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Šokoladoholikė Išskirtinis Bruožas: Forever Alone Super Galia: Fail`int kiekvienam žingsny...
Vežanti dana :D Onew and Minho <3<3<3 Žiauriai geriai viskas atrodo... Išskyrus Key kelnias. Tokių tragiškų dar mačius nesu Taemin tai atrodo kaip mergaite su ilgais plaukais. Taip ir noris paimt žirkles ir nučaižyt...
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
Temos pavadinimas: Re: SHINee 05 3rd 2012, 08:29
tobula
man net šiurpai eina, kaip norėčiau ten būti:D
va čia dar geresnis vaizdas nuo 1:13
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D