Turbūt jau matėte teaser nuotraukas, tik norėjau pridurti, kad Taemin fotkės mane nerealiai prajuokino :D ypač šita:
srsly wtf???? :DDDDDDDDDDDDDD o ir šiaip noriu, kad nebebūtų tų arklio kasų.. >.<
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
Machau shita tik maza, tai net neziurejau, nes galvojau kad photoshopas..... WTF? :D Man jis atrodo kaip vaikinukas ish Tailando, kuri tevai nufotkino, kad koks dedukas ji nupirktu ir ishgelbetu visa sheima :D
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
Šitos teaser fotkės yra tokios tragiškos, negaliu. :D Taemin man priminė Hyde nuotraukas iš senų L'Aruku laikų, o tie plaukai... SM po Lucifer pamatė, kad šukuosena nusisekus, tai vėl bando laimę. Bet vieno karto jau gal gana, kam kartotis. Onew kaip koks Apolonas su ta perukine ševeliūra. Tetrūksta vynuogių kekės ir to auksinio laurų lapų vainikėlio... :D Kažkaip išsisėmė SM, matyt visos idėjų pajėgos mestos į EXO. :D
Tikiuosi nesugalvos Key uždėti kokių kablų. Nors pagal šitas teaserių tendencijas tai manęs turbūt itin nenustebintų.
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
aš kartais kai pasižiūriu į Jonghyun, man biškį pikta pasidaro už tokią neteisybę pasauly. kodėl vieni gimsta stulbinančiai gražiais, o kiti baisūs. kodėl dievas negali atseikėt jei ne po lygiai, tai bent panašiai. arba tegu visi gražūs būna :(
edit:
Taemin :DDDDDDDDDD
Kentou ~Shateigashira~
Age : 29 Miestas : Alytus. Pranešimų skaičius : 625 Reputacija : 9
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Jonghyun's wife Išskirtinis Bruožas: kartais akys skirtingos Super Galia: graibyti spenelius
Ką jų plaukams padarė,viešpatie šventas... Jis ir grožio ne visiem po lygiai padalino,bet ir stilistam supratingumo turbut pagailėjo. :c Taemin,stiprybės tau.
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
Taemin tokių gražių veido bruožų, o juos plaukais dangsto :/ Kaip aš juokauju, kirpčiukai yra išeitis baisiom panom, nes bent pusę veido uždengia :DD už tai juos taip ir mėgstu lol
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D