jo, čia tas pats. :D galėjo jie geriau šitai dainai būt padarę mv, nes man ten su tuo angelu tai belekas, nelabai mėgstu tokius klipus, nors bendrai paėmus tai idėja visai graži. :D
Sulli. ~Oyabun~
Age : 34 Miestas : Saitama Pranešimų skaičius : 4812 Reputacija : 154
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
kokia tragedija :D taip krūptelėjau kai dainos pradžioj išgirdau Taemin partiją. skambėjo tai kaip kokia prasigėrus boba prie kiosko, prašanti centų Primos pakeliui.. :D
Taya ~Saiko komon~
Age : 34 Miestas : Manchester Pranešimų skaičius : 2205 Reputacija : 68
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
man tai keista, kaip jie tokius video iš viso deda, nes turi pvz. ir tikrai gerų. kiek pamenu 2NE1 ir BIG BANG 'Lollipop' gerai skambėjo ^^
Taya ~Saiko komon~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Aoi teisiu gyneja! XD Išskirtinis Bruožas: Melting when see Aoi, especially when he sings Momiji Manjuu ^_^ Super Galia: Nuolatinis noras ka nors nuzudyti...
lol XD Man atrodo jau tai esu machius... Mergina, dainuojanti uz Key, nevisada speja XD O Jonghyun'ui pasiseke, kaip supratau uz ji vaikinas dainuoja XD Na, ziauroka.... Ir dar muzika irgi lyg tais patys sugrojo XD
Sulli. ~Oyabun~
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: Ruki's Stalker *dairosi Rukio XD* Išskirtinis Bruožas: a good sense of engrish Super Galia: Aoi suktukas :D
aš tą foto dievinu - ji man bene pati gražiausia iš viso Lucifer bukleto. kartais atsiverčiu jį ir spoksau. :DD
o čia po Teen Top atsiminiau šitą video. BOYS ON TOP. ta prasme. va čia tai belekas. :DD
kai pamačiau pirmą kartą, tai paskui gal kokias 5 minutes dar sėdėjau išsižiojus spoksodama į monitorių. tikrai netikėjau, kad jie padarys tai, ką padarė 1:42, dainuodami BOYS ON TOP. sooooooooo gay. :D ir dar - man čia jie žymiai gražesni ir tokie belekaip seksi. dabar jau kažkokie nusigyvenę. :D Key tai tikras Diva - kokie judesiukai!. :D tik gaila, kad tais laikais Taemin dar nedainuodavo.
Sulli. ~Oyabun~
man Key niekad nepatiko su blond plaukais.... iki šito video ♥ damn jis toks diva!! dievinu jį!!! dar čia prieš kelias dienas skaičiau, kažkokiam angliškam forume temą, tipo kodėl kai kuriem žmonėm nepatinka Key. ir man taip pirma mintis į galvą - dieve, kaip jis gali kam nors nepatikt??? :D
Sulli. ~Oyabun~
[You must be registered and logged in to see this link.] valioooo!!!!!!! Taya, vėl gali pradėt džiaugtis gyvenimu :DDDDD
Taya ~Saiko komon~
Ok, I'm confused.... Kam jiem fotkint Jonghyun'a? Kodel negalejo tiesiog sumoket pinigus uz ta Jesikos nuotrauka...? Bet dziugu, kad viskas fake Zinojau, kad BlingBling negaletu musu taip nuvilt :))))
Sulli. ~Oyabun~
nu tai aš manau kad čia buvo viena iš paparacių sąlygų, kad mainais kokią antį numestų, nes gi jie iš to ir gyvena, konkurencija tarp visokių leidinių ir t.t.. kurios pinigais nepamatuosi. bet šiaip žiaurus tas jų gyvenimas, grynai kaip per filmus, kur žiauriai išnaudoja idol'us. kaip JongHyun reikėjo pasijaust, kai menedžeris pasakė, ok mum dabar reik čia biškį SNSD ir 2PM uodegas išsukt, tai tu dabar eini ir apsimeti, kad čia tavo pana. grynai kažkoks žmonių prievartavimas.. nesistebiu kaip kai kurios panos toj visoj košėj nebeištveria ir nusižudo.. čia gi tik gėlytės JongHyuno atvejis. o kaip pvz. kai aktores verčia su visais iš eilės įtakingais diedais miegot.. siaubas..
ceneash ~Fuku-honbucho~
Age : 35 Miestas : Kauns Pranešimų skaičius : 924 Reputacija : 56
.::+Trumpai apie save+::. Pareigos: mokytoja:/ Išskirtinis Bruožas: tingėjimas Super Galia: visur ir visada vėluoti:D
iš šito video tiek juokiausi, kad net gerklę paskaudo. JongHyun antakių parodija bei Taemin išraiškos ir rangymasis prie to ventiliatoriaus buvo topų topas!!! :DDDDDD insidėjau į favorites ir dabar kiekvieną dieną prieš miegą žiūrėsiu :D
Taya ~Saiko komon~
Jonghyun tai man grynai kaip koks vilkolakis su tais antakiais. kam to reikėjo. :D o Taemin tai tikras pedo džiaugsmas būtų, jei nebūtų labiau gėjų džiaugsmas, šiuo atveju. :D Minho, mano nuomone, čia iš jų geriausiai atrodo.. nenoriu labai tyčiotis iš žmonių, todėl gal jau ir baigsiu komentuoti. :D